Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Zidainis un attiecības

 
Reitings 55
Reģ: 07.11.2019
Nesen piedzima bērniņš, būs tūlīt 4 mēneši. Protams vēl neesmu apradusi ar jauno mātes lomu un režīmu (naktis)
Bet ar partneri pēdējos divus mēnešus attiecības ir briesmīgas. Es neesmu vispār laimīga.
Vins tik dzīvojās pa savam problēmām un finansiālo pusi (ir parādi) , tāpēc dzīvojam ierobežoti un attiecības ir palikušas pliekanas/parastas kaut gan kopā esam 2 gadus tikai.
Es saprotu, ka bērna ienākšana pasaulē daudz ko maina un domāju, ka pirmais gads attiecībām ir pārbaudījums.
Bet tagad es esmu tā kas tiešām grib iet prom,jo esmu tiesa vārda nozīme nelaimīga un nezinu ko iesākt, jo gribētu lai bērna dzīvo pilnvērtīgā ģimene.
Mums ir ļoti daudz strīdu, liekas ka runājam divas valodās. + ir tāds ka vins piedalās daudz bērna vākšana bet pārsvara jaa tas ir darbs, parādi un nīkšana.
Arī fiziska puse man vairs pret viņu nav, negribu seksu un vins par to ļoti dusmojas, bet ka var gribēt seksu ja nejuties mīlēts? Vairāk jutos tā it ka būtu draugi vai brālis ar masu, jo nav ne romantikas, ne kaisles.
Vīrietis saka, ka grib nokārtot ar laiku tā lai dzīvotu daudz labāk un doma par nākotni un tagad nevar pievērsties attiecībām, bet seksu grib, var teikt ka jāgaida labaks laiks attiecībām.
Bet es nevaru vienkārši ņemt un plest kājas kad vins grib, ja nejutu nekādu mīļumu vai mīlestību.
Pēdējā laika jutos daudz kur piespiesta un asaras iet pa gaisu.
Vai tiešām vienīgais variants ir šķirties?
10.02.2022 13:30 |
 
Reitings 129
Reģ: 08.12.2021
Saprotu tevi ļoti labi, mums ir lidzigi. Ir mazs bērniņš, arī zīdainis. Vienigi mes esam kopā 10 gadus.. un plusaa tam visam tieku apsaukāta deviņstāvu vardos regulari, bet kad ir labi, tad ir labi un ir gruti aiziet.. uznak atkal strīdi, tad gribas pazust uzreiz.
10.02.2022 13:50 |
 
Reitings 55
Reģ: 07.11.2019
Mani vecāki izšķiras kad man bija 2 gadi un es negribu, lai bērns aug ar patēvu, tāpēc es nevaru aiziet un ir bail
10.02.2022 13:58 |
 
10 gadi
Reitings 98
Reģ: 29.01.2009
Jūs vienkārši vēl neesat apraduši ar savu jauno statusu.
Pēc dzembībām gribas izjust īpaši mīlestību un rūpes no partnera, BET saprotams, ka arī partneris saprot, hej, mēs vairs neesam divi vien, ir mazs bumbulîtis par kuru nepieciešams rūpēties, finansiāli, atbalstīt.
Iespējams, ka seksu Tev negribas, jo tā vienkārši ir pēc dzembībām. Man pagāja kāds laiciņš līdz tam biju gatava.
Ieteiktu censties šad tad ar partneri kaut kur aiziet divatā, kaut uz stundu divām. Tas ir ļoti svarīgi šobrīd. Jā, ir maziņš bērniņs, bet nedrīkst aizmirst par jūsu sasvtarpējām attiecībām. Ir jārunā daudz! Ja kaut kas nepatīk, nekautrèjies un saki to, bet centies saprast arī vīrieti. Arī viņam tas ir kas jauns.
Galvenais nesatraukties, jo to momentāli jutīs bērniņš.
10.02.2022 14:01 |
 
Reitings 55
Reģ: 07.11.2019
Mēs ejam vienreiz nedēļa uz kino,restorānu, bet tas nelīdz it īpaši šobrīd.
Ja daudz runājam par to, kas nepatīk tad tas aiziet ļoti lielos strīdos un es raudu.
Šodien bija pēdējais strīds un man tagad laikam tikai jādomā par sevi un bērnu.
10.02.2022 14:49 |
 
Reitings 180
Reģ: 10.02.2022
Man arī nesen piedzima bērns, četri mēneši tūlīt būs. Attiecības kad mājās ir vēl viens jaunpienācējs ļoti mainās. Neticu ka kādam tā nav. Vai nu jūs esat kā komanda vai arī katrs atsevišķi. Tā diemžēl notiek.. Liekas, ka pirms bērna viss bija labi,kopā bijāt daudz gadus bet tas gadu skaits neko neizsaka. Galvenais ir kādi jūs esat kā vecāki,partneri un vai cienat viens otru. Tavā situācijā nu nezinu.. nav trakākais variants! Vismaz kaut kas jums notiek,kaut kur aiziet variet kaut 1x nedēļā. Citi nevar nemaz,tāpēc priecājies par to pašu. Kas saistās par seksu,tā arī pasaki ka nevēlies,un arī kāpēc un kas tev trūkst.
10.02.2022 15:18 |
 
10 gadi
Reitings 5180
Reģ: 29.01.2009
Vīrietis saka, ka grib nokārtot ar laiku tā lai dzīvotu daudz labāk un doma par nākotni un tagad nevar pievērsties attiecībām,

A kad tas būs? Pēc mēneša? Pēc gada? 2? Neuzskatu, ka ir jāsēž nelaimīgās attiecībās ar domu, ka kaut kad vīrietim būs laikā pieslēgties otrajai pusītei. Tā ir tukša runāšana. Var apvienot nākotnes plānus un neaizmirst par cilvēku, kas tev ir blakus.
Bet tevi es ļoti labi saprotu. Bērns ļoti izmaina ikdienu un otru cilvēku bieži vien redzi citā gaismā. Labā vai sliktā, tas jau ir cits jautājums.
10.02.2022 15:29 |
 
Reitings 2977
Reģ: 19.09.2021
dzosefine @ 10.02.2022 15:29

A kad tas būs? Pēc mēneša? Pēc gada? 2? Neuzskatu, ka ir jāsēž nelaimīgās attiecībās ar domu, ka kaut kad vīrietim būs laikā pieslēgties otrajai pusītei. Tā ir tukša runāšana. Var apvienot nākotnes plānus un neaizmirst par cilvēku, kas tev ir blakus.
Bet tevi es ļoti labi saprotu. Bērns ļoti izmaina ikdienu un otru cilvēku bieži vien redzi citā gaismā. Labā vai sliktā, tas jau ir cits jautājums.
Klasika - vajadzēja padomāt ar ko taisīt sīko, nu jau pa vēlu....
10.02.2022 15:39 |
 
Reitings 1231
Reģ: 14.01.2022
Kādas bija Jūsu attiecības pirms mazā?
Šis pēcdzemdību posms man vēl būs tikai priekšā. Bet tagad jau cenšos iesaistīt tēti maksimāli un stāstīt par visiem procesiem, kas notiek u.t.t. Mazais mums tiek ļoti gaidīts, jo tas nav nācis viegli. Tāpat tagad vairāk domas, satraukum par visiem pribambasiem, kas jāsagādā, ārsta vizītēm, dzemdībām, negulētām naktīm u.t.t. Tas vīrietim ir milzīgs stress. Mums šajā gadījumā nav finansiālais jautājums tik ļoti izteikts.
Bet par šo daudz runājam un ir labi, ka ir vienkārši vīriešu draugi ar, ko parunāt iziet no mājas.
Man svarīgi ir tas, ka mēs neaizmirstam par mums kā pāri. Arī vīrietim gribas, lai viņu redz, atbalsta un palutina.
10.02.2022 15:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)