Louise @ 07.02.2022 23:47Sveikas! Varbūt kāda ir bijusi nesen uz Covid analīzēm? Cik apmēram ilgi šobrīd jāgaida rezultāts?
Elisa_M @ 08.02.2022 10:02Lai gan tiek norādīts, ka lielā apjoma dēļ rezultāti gaidāmi 24 - 48 stundu laikā, siekalu testiem atbildes bija jau pēc 12 stundām, bet deguna testam (nodoti vienā un tajā pašā laboratorijā, tajā pat laikā) bija jāgaida vairāk kā vienu diennakti.
Meitenex @ 08.02.2022 10:45Runājot par testiem , cik ilgi jums uzrādīja pozitīvu?
Mwn jau no nedēļas sākuma simtomi, vakar taisītais tests oficialais pozitivs. Simtomu nav vispār. Tikai ja izeju pastaigā, pēx tam kaklu mēdz pakutināt, bet tā es jūtos ideāli, bet pozitīvs turās...
Man jau uz nedelas beigām būs tās 10 dienas pagājušas....
Apnika jau sēdēt majas.
Jacqueline @ 08.02.2022 10:31
Sanāk, ka atnāks divi atsevišķi rezultāti?
Meitenex @ 08.02.2022 10:48
Varbut nesaprotami uzrakstīju, bet pagājušās nedēļas sākuma bija simtomi, pastasti pozitīvi, pec 2 dienām viss pazuda un lielais tests tāpat pozitivs, ko veidu vakar.
Nesaprotu - es jūtos labi jau pāris dienas, bet pozitivs tapat
unicorngirl @ 09.02.2022 21:30Meitenes, jautājums Jums. Varbūt kādai zinās atbildēt. Negribēju veidot jaunu diskusiju. Man draugs slimo jau 3.dienu, katru dienu taisīja ātros testus, bija negatīvi. Šodien pozitīvs. Man nebija nekādu simptomu, gāju uz darbu. Man it kā darbā nav liela kontakta ar cilvēkiem, bet tā kā viņam bija pozitīvs ātrais tests un man vakarā uzkāpa temperatūra, drusku sāka sāpēt kakls, drošībai nolēmu uztaisīt. Tests uzrādīja pozitīvu. Kad ieraudzīju, ka sāk parādīties otra svītriņa, nebija pagājusi pat minūte. Tad nu jautājums- kāda Jums ir pieredze? Kāda iespēja, ka "lielais" tests būs negatīvs? Man gan bija informācija, ka iespēja, ka ātrais tests uzrāda viltus pozitīvu rezultātu ir pavisam niecīga un ja tas ir pozitīvs, arī laboratorijas būs pozitīvs.
unicorngirl @ 09.02.2022 21:30Meitenes, jautājums Jums. Varbūt kādai zinās atbildēt. Negribēju veidot jaunu diskusiju. Man draugs slimo jau 3.dienu, katru dienu taisīja ātros testus, bija negatīvi. Šodien pozitīvs. Man nebija nekādu simptomu, gāju uz darbu. Man it kā darbā nav liela kontakta ar cilvēkiem, bet tā kā viņam bija pozitīvs ātrais tests un man vakarā uzkāpa temperatūra, drusku sāka sāpēt kakls, drošībai nolēmu uztaisīt. Tests uzrādīja pozitīvu. Kad ieraudzīju, ka sāk parādīties otra svītriņa, nebija pagājusi pat minūte. Tad nu jautājums- kāda Jums ir pieredze? Kāda iespēja, ka "lielais" tests būs negatīvs? Man gan bija informācija, ka iespēja, ka ātrais tests uzrāda viltus pozitīvu rezultātu ir pavisam niecīga un ja tas ir pozitīvs, arī laboratorijas būs pozitīvs.