AnnaStokholm @ 06.02.2022 14:31Pie jau ieteiktajām aktivitātēm - Facebook events sadaļā var atrast kaut ko interesantu. Ja ne savā ciematiņā, tad noteikti tuvākajā pilsētā - izstādes, sarunas, kaut kādi pasākumi?
Ja netālu ir kāda liela pilsēta var Facebook atrast grupu “Girl Gone International _______” (tur liekams pilsētas nosaukums, piemēram “Girl Gone International London vai Cardiff utt” tur foršas meitenes var satikt un arī tiek rīkotas dažas pasēdēšanas.
Pieļauju, ka ārzemēs arī ir daudz couchu, bet ka gribas kaut ko latviski tad var paskatīties http://www.nlpcentrs.lv/ Personības Pilnveidošanas Centru. Tur tieši tagad visādi kursi Online, domāju, ka noteikti var atrast Tavai situācijai piemērotus, jau tagad redzu ieintriģējošus nosaukumus ?
Pašus couchus var arī individuāli apskatīt un paskatīties, ko viņi piedāvā paši savās mājaslapās
Wonder woman @ 06.02.2022 14:38Pēc sevis esmu ievērojusi,ka šī tukšuma sājūta sākās,kad non stop strādāju,tas ir darbs -majas-darbs ,protams īstermīnā pāris mēnušus ir ok ,bet jo ilgāk tā strādā,rodas izdegšana ,nekam citam nav laika ,jo brīvajos brīžos ir jātīra māja,šopings un atkal jādomā par jauno darba nedēlu!
Saprotu,ka krājat savam īpašumam,bet svarīgi tomēr atrast balansu,man palīdz draugs atslēgties,jo es esmu riktīgi workaholic,jūtos slikti,ja atsaku savā brīvajā laikā priekšniekam ,liekas taču jāstrādā utt,bet vēl viena lieta ,jo vairāk pelna jo vairāk tērē,ok ne visi(jo saprotu,ka esat loti prātīgi ar tēriniem,bet Tad ar varētu būtu iemesls,kādēl jūtat to tukšuma sajūtu)
Jo tikai strādāt un konstanti krāt ar nav labi,vajag sevi atalgot ar ko foršu,es eju ik Pa 2 men uz masāžu,spa day,weekend ja labs laiks ejam pastaigās,tas neko nemaksā,agrāk skrēju(loti palidz mentālajai veselībai)
Mēs ik Pa laikam noīrējam kadu cottage ar hut tub uz nogali ,īsāk sakot nav labi krāt katru kapeiku,jo tā zūd dzīvot prieks ,man tie spa ,weekends away tā palīdz,liekas tāds recharge!
Mēs ar paši krājam īpašumam un tāpat viss ok spējam gan iekrāt,gan arī kvalitatīvi atpūsties vai veltīt laiku kādiem hobijiem!
Man piem vēl ir allotment,ok baigi jau nu mēs tur daudz neizaudzējam,bet man patik būt pie dabas,dēlam patīk palīdzēt stādīt,laistīt,vairāk mums tā ir kā izklaide audzēt sev kaut ko !
Īsāk sakot :
Pastaigas
Skriešana
Allotment
Netflix
Spa/weekend away
Tā es sevi nodarbinu,kad nav darbs :)
Varbūt ks noder!:)
Sisenis @ 06.02.2022 14:28
Mums jau ir auto. Tas gan nav mans, bet gan mana partnera auto. Taču viņš ļoti bieži strādā, kā rezultātā es nevaru paņemt viņa auto. Turklāt, ja gribu braukt arī es, man jāpērk savs insurence, kas nav baigi izdevīgi uz tām maksimums 10 reizēm gadā, kad varu to auto vispār dabūt. ?
Shayk @ 06.02.2022 14:50
Tev nav japerk savs insurance, vins tevi var uzlikt uz savas apdrosinasanas un brauka cik uziet.
Sisenis @ 06.02.2022 14:28
Mums jau ir auto. Tas gan nav mans, bet gan mana partnera auto. Taču viņš ļoti bieži strādā, kā rezultātā es nevaru paņemt viņa auto. Turklāt, ja gribu braukt arī es, man jāpērk savs insurence, kas nav baigi izdevīgi uz tām maksimums 10 reizēm gadā, kad varu to auto vispār dabūt. ?
Sisenis @ 06.02.2022 14:44
Liekas, ka uztrāpīji tieši uz to sakni. Mēs tiešām esam ļoti taupīgi, jo gribas to mērķi sasniegt pēc iespējas ātrāk, zinot, ka cenas tikai kāpj. Bet jā, pazūd tas dzīvotprieks.
Kādreiz gāju uz manikīru, tas bija man tāds "me time". Darba specifikas dēļ tagad vairs to nevaru. Un te manikīrs vispār cenu ziņā ir kosmosā. Jebkura skaistumkopšanas procedūra te ir baigajā kosmosā.
Laikam jāatrod vel kādu veidu, kā palutināt sevi.
Shayk @ 06.02.2022 14:56
Tev nav japerk savs insurance, vins tevi var uzlikt uz savas apdrosinasanas un brauka cik uziet.
Taisi pati sev manikiru, ja ir daudz briva laika. Ja liec gela laku, vari iegadaties lampu utt un pati nemties. Es pandemijas laika ar to biju aizravusies, kaut gan es nekad nebiju uz furlough vai tamlidzigi, jo stradaju full time no majam. Tagad gan apnika pasai nemties, jo tas aiznem diezgan ilgu laiku.
Kur tad viņa braukās ka naudas nav? Lai pērk velo.Shayk @ 06.02.2022 14:50
Aldis15 @ 06.02.2022 15:10Kur tad viņa braukās ka naudas nav? Lai pērk velo.
Wonder woman @ 06.02.2022 15:13
Es Domāju šajā situācijā arī velo ir ārpus budzeta,reāli ja negrib tērēt hobijiem pilnīgi neko,jo viss ir papildus izmaksas un meitene grib max ietaupīt!