Sultry @ 06.02.2022 10:52Kurā vietā tu esi?
Vai nevari nomainīt dzīves vietu?
Man māsa arī dzīvo Anglijā, lielākā pilsētā, viņu no turienes vairs ārā nevar dabūt. Viss, visa dzīve tur.
Sisenis @ 06.02.2022 11:05
Ja pārvācos, tad ir jāmaina arī darba vieta man un manam partnerim, kas nav tik vienkārši. Un beigās var sanākt vispār neizdevīgi dzīvot, jo puse algas būs jāizdod par to vien, ka dzīvo. Mums finansiāli pašlaik ir ļoti izdevīgi te būt. Pārvākties plānojam kaut kad nākotnē, bet nemāku teikt cik tuvā vai tālā. Domāju ne tuvākos 3 gadus.
Lula @ 06.02.2022 11:16
Bet muļķīgi sanāk, ka finansiāli itkā izdevīgi, bet dzīvē nav piepildījums. Saprotu, ka viss jau nav tik vienkārši, bet galu galā nauda ir, tikai tā nedod laimi.
Nopērc auto vai moci un vizinies kur deguns rāda.Sisenis @ 06.02.2022 10:03Sveikas.
Pēdējā laikā jūtos tāda kā tukša. Darbs, mājas, darbs, mājas. Dzīvoju ārzemēs, manā pilsētā visu laiku līst. Pilsēta maziņa, tāds kā ciematiņš un līdz ar to darīt te īsti nav ko. Gribas kaut kā sevi piepildīt. Kaut ko jaunu, kādu hobiju. Mēģināju fotogrāfēšanu, bet te tik bieži līst, ka tās bildes nekādas un laikam arī līdz galam tas neaizrauj.
Stāstiet, kā jūs aizpildat savu brīvo laiku? Kas ir tas hobijs, kas aizrauj. Varbūt kāda arī zin kādus pašizaugsmes kursus (attālināti). Ne tos, kur stāsta ka jābūt disciplinētam, lai kaut ko sasniegtu, to jau mēs visi zinam. Bet tos, kur tu iepazīsti vairāk sevi.
Paldies.
Aldis15 @ 06.02.2022 12:24Nopērc auto vai moci un vizinies kur deguns rāda.
Mazliet dārgāk ir, bet es tā pat vizinos ik pārdienas. Es domāju ka jūs tur importijā labi pelniet un degvielu ieliet nav problēmu..Sisenis @ 06.02.2022 12:25
Laba ideja. Bet tu esi redzējis degvielas cenas? ?
Mocis, iespējams, man būtu izdevīgāks variants. Bet, man nav A kategorija. Automašīna būtu laba, jo tad arī uz darbu celties varētu vēlāk. Bet tā uzturēšana...
Aldis15 @ 06.02.2022 12:32Mazliet dārgāk ir, bet es tā pat vizinos ik pārdienas. Es domāju ka jūs tur importijā labi pelniet un degvielu ieliet nav problēmu..
TimeToDream2 @ 06.02.2022 12:34Ar ko tu nodarbojies pirms pārvākšanās, kas tevi iepriecināja?
Es tavā vietā nesteigtos mainīt dzīvesvietu tikai tā, ka ir tukšuma sajūta, dēļ. Ja ir izdevīgi šeit dzīvot, tad labāk pie tā pagaidām pieturēties, jo piepildījumu var atrast citos veidos, ja tu vari to atļauties. Jā, naudā neradīsi laimi, bet tā būtiski atvieglo dzīvi.
Tad velo iesaku, būs gan veselīgi, gan arī var daudz ko apskatīt... vienīgi nezinu kāds jums tur klimats.Sisenis @ 06.02.2022 12:34
Nu mums dzīves mērķi sniedzas tālāk par degvielas ieliešanu. Atļauties jau varbūt varētu, bet tad tas lielais mērķis, kam krājam naudiņu, tiks realizēts daudz vēlāk, kas nav manos plānos.
Sisenis @ 06.02.2022 12:37
Pirms pārvākšanās, es patiesībā strādāju teju katru dienu. Brīvajos brīžos es gāju ārā ar meitenēm, braucu uz jūru diezgan bieži. Vel man kādu brīdi bija skola, tas aizņēma daļu no laika, bet tā jau pabeigta.
Es kādu laiku jau nopietni apsveru A kategoriju. Bet lai pilnvērtīgi to nokārtotu, man jābūt Latvijā. Moči man patīk, braukāties ar tiem arī (cik nu ir sanācis).
Sisenis @ 06.02.2022 11:19
Man vienmēr ir bijusi definīcija, ka nauda neatnes laimi. Es šobrīd tiešām varu atļauties daudz, bet tā nav tā piepildījuma sajūta. Tamdēļ arī šī diskusija. Naudiņa krājas nekustamajam īpašumam, tādēļ arī nevaram tā "HOPS" un pārvākties. Bet dzīve taču paiet.
jamaika @ 06.02.2022 14:09Ļoti labi tevi saprotu, jūtos tieši tā pat un visu aprakstīto situāciju varētu attiecināt arī uz sevi. Maz ciems, nav daudz iespēju, darbs - mājas - darbs-mājas .
Iesaku taisīt ceļojumus ik pa laikam, sameklē kādus nacionālos parkus vai kādus citus apskates objektus. Varbūt var ar sabiedrisko aizbraukt? Ja tālāk jābrauc, tad izplāno brīvdienās un paliec pa nakti, izbaudi laiku. Mašīna ir tiešām ļoti vajadzīga lieta lai varētu izbaudīt visu to ko sniedz daba. Pašlaik arī plānojam to iegādāties , jo es tiešām jūku prātā sēžot mājās un brīvdienās labi ja aizbraucu uz pilsētu. Sanāk garākā ceļojumā izbraukt 2x pus gadā ar draugiem.daaaudz par maz.??
Tas laikam būs vienigais ko es no savas puses varu ieteikt. ?
Wonder woman @ 06.02.2022 14:17
Kādēl to nevar kārtot Uk?
Lula @ 06.02.2022 14:20
Man arī liekas ļoti labs jau iepriekšminētais variants par izbraucieniem un ceļojumiem. Plānošana vien ir interesanta, kaut vai maziem lidojumiem kaut kur netālu.
Paskaties pinterestā kādas hobiju idejas vēl, kādiem radošiem darbiņiem :)