Domas par Ar tusu un Dārtu.

Reitings 35
Reģ: 25.05.2021
https://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/aktieri/ar-skandalu-par-bernu-skiras-deputats-kaimins-un-aktrise-danevica.d?id=54005324
Es perosnīgi uzskatu, ka ar tuss ir pamuļķis un klauns. Biju šokā ka Dārta ar viņu sagāja kopā. Laikam jau nadas dēļ. Un tagad visu mūžu varēs pirkstus grauzt un nožēlot. Un ko Jūs domājat?
01.02.2022 04:51 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
Izlasīju Dārtas interviju žurnālā "Ieva".
Diezgan skumja intervija.. noskaņa tajā visā jaušama tāda smagnēja un grūta.. man pat kakls žņaudzās čokurā. Kautkā sajutu un izjutu viņu.
Dārtai vienkārši pietrūka elementāra uzmanība, mīlestības izrādīšana, mīļums, pieskārieni, mīļi vārdi, mīļa attieksme un visss pārējais jaukais no sava mīļotā vīrieša!
Viņa jau to pamanīja ātri, ka nav labi, bet cerēja, ka kautkas mainīsies.
Un es jau te minēju, ka Dārtai noteikti liels faktors kāpec simpatizēja Artuss bija tas, ka viņam bija suns. Un tā tas arī bija. Tikai vēlāk viņa saprata, ka viņš NAV suņu cilvēks, viņš tikai tēloja, ka tāds IR.
Un kāpēc ceļi krustojušies tieši ar Artusu, jo vajadzējis piedzimt dēlam Kaupo, kas bija iespējams tieši šajā savienībā.
09.02.2022 21:10 |

10 gadi
Reitings 1292
Reģ: 25.03.2014
Piekrītu iepriekšējam komentāram..
Ļoti grūti ir tādās attiecībās, pat varbūt tas "neskaitās" kā emocionālais aizskārums, jo romāns izvērtās nopietnāks nekā vienals no viņiem cerēja (šajā gadījumā Artuss) un viņam vienkārši nebija tādu jūtu kā Dārtai pret viņu. Un vienaldzība sāp. It īpaši ja ir liktas ekspektācijas kā varētu būt - skaista jauna ģimene, ar suņiem, dēliņu, tā teikt ir nākotne. Bet nekā.
Skumji, jo Dārta taču pateikusi, "ka mēs tāpat vienmēr būsim ģimene", kā arī šodien ielikusi IG ka apsveic Artusa suni dzimšanas dienā. Nu tas ir tikai uzmanība Artusam, jo kāda gan sunim starpība vai viņu apsveic IG story.
09.02.2022 21:26 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Bet nu man patīk, cik viegli ir no mušas uzpūst ziloni un visas sabiedrības acīs par vainīgo pataisīt vīrieti, bārstoties ar skaļiem apzīmējumiem - "varmāka", "vardarbība attiecībās" un ko tik vēl ne. Tā Strūberga sieva piegaudoja pilnu Twitter, saucot šo par varmāku (pēc tam, kā izrādās, šis esot emocionālais varmāka, ne sievu sitējs), tā tagad Dārta Artusu apzīmē kā emocionālo varmāku, kaut gan patiesībā izrādās, ka šis vienkārši šo nav mīlējis tā, kā viņa to gribējusi. Prātā neviļus nāk Džonija Depa un viņa nu jau bijušās sievas skandāls. Tad jau arī visi svēti ticēja katram sievietes teiktajam vārdam un, par spīti visiem pierādījumiem, ir tādi, kuri joprojām tic tieši viņai, jo "SiEvIeTeS nEvAr BūT vArMāKaS". Un arī šajos divos gadījumos lieliski redzam kā pietiek ar vienu sievietes vārdu, ka vīrietis ir varmāka, kā lielākā daļa metas šo žēlot, jo, nu, ja sieviete tā teica, tātad tā ir, ka vecis kretīns. A kā ir patiesībā, nevienu diži neinteresē.
09.02.2022 22:07 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Izlasīju Dārtas interviju žurnālā "Ieva".
Diezgan skumja intervija.. noskaņa tajā visā jaušama tāda smagnēja un grūta.. man pat kakls žņaudzās čokurā. Kautkā sajutu un izjutu viņu

Vai to interviju lasiji taustāmā veidā?)) Ja tev ir iespēja varbūt vari iemest bildes, Saulīte ar rakstija, ka intervija esot līdz kaulam atklāta.
09.02.2022 23:49 |

Reitings 1349
Un interesanti. Kādēļ Dārta visu iznes publiski? Viņa iepriekš vienmēr bija ar nostāju - privāto dzīvi turēt pie sevis. Un te tev hops - sveiki, dzeltenie - ieva, uzrakstam kādu rakstiņu🧐
09.02.2022 23:54 |

Reitings 809
Reģ: 14.05.2019
šis bija labi noslēpts no soc. tīkliem, jo nevienu brīdi nešķita, ka tur tik slikti iet. Bet nav arī tā, ka regulāri tur sekoju. Dārtai iemesli var būt dažādi - izkratīt sirdi, nostādīt Artusu kādā nepievilcīgā lomā, pastāstīt par realitāti,. Man liekas forši, ka viņa pastāsta vairāk. :)
10.02.2022 00:04 |

Reitings 1349
Šķiet, ja esi normāls un saprātīgs cilvēks - nevienam tā īsti nepateiksi, kas aiz sociālajiem tīkliem tā pa īstam notiek beksteidžā. Tas, ka viņiem attiecības neizdevās domāju pārsteigums nav nevienam. Divi raksturiņi tomēr satikās.
Bet Dārta un dzeltenie tas gan ir pārsteigums, kas līdz šim šķita nesavienojumi, lai vai kā tur.
10.02.2022 00:17 |

10 gadi
Reitings 980
Reģ: 17.12.2010
Nu nu meitenes! Apbrīnojami, ka sievietes var neatbalstīt sievieti, kas cietusi no vardarbîbas, nelaimīgas kopābūšanas. Vēl bija tas raksts, kur Andrejs Ēķis izsakās, kas notika, kad viņi bija Kostarikā filmēšanā un Artuss palicis ar bērnu mājās. Kādi skandāli bijuši. Tur taču pat no malas cilvēki jau runā par Artusa vardarbību. Es noteikti esmu Dārtas un arī Mairitas pusē.
10.02.2022 07:12 |

Reitings 1231
Reģ: 14.01.2022
Nenoliedzami Artuss ir pretīgs vīrietis, un Dārtas raksturs nav labāks..
pēc raksta manās acīs Dārta turējās kā dadzis pie iedomu ilūzijas, ka viss būs feini. Nu ja tas otrs nepatīk, Tu nespēj būt mīļš un gadīgs un visādi citāds. Un bērns nekad nebūs attiecību glābējs- tas vai nu tās pacels, vai nogremdēs līdz galam..
10.02.2022 07:42 |

10 gadiPatīk
Reitings 2457
Reģ: 20.07.2013
Jacqueline @ 09.02.2022 23:54
Un interesanti. Kādēļ Dārta visu iznes publiski? Viņa iepriekš vienmēr bija ar nostāju - privāto dzīvi turēt pie sevis. Un te tev hops - sveiki, dzeltenie - ieva, uzrakstam kādu rakstiņu?
ja dārtai pietrūka mīlestības no kaimiņa, tad tagad viņa cer uz tautas žēlastību, ka uzsitīs pa pleciņu.
10.02.2022 11:13 |

Patīk
Reitings 726
Reģ: 17.01.2021
Magnolija @ 10.02.2022 07:12
Nu nu meitenes! Apbrīnojami, ka sievietes var neatbalstīt sievieti, kas cietusi no vardarbîbas, nelaimīgas kopābūšanas. Vēl bija tas raksts, kur Andrejs Ēķis izsakās, kas notika, kad viņi bija Kostarikā filmēšanā un Artuss palicis ar bērnu mājās. Kādi skandāli bijuši. Tur taču pat no malas cilvēki jau runā par Artusa vardarbību. Es noteikti esmu Dārtas un arī Mairitas pusē.

Tikai tāpēc, ka tā ir sieviete, nenozīmē, ka citām sievietēm ir pienākums būt solidārām ar viņu. Vēl jo vairāk mūsdienu pasaulē, kad sievietei atliek vien vīrieti nosaukt par varmāku, un visi būs viņas pusē, pat īsti neiedziļinoties tajā vai tas, ko šī sieviete stāsta, patiešām atbilst patiesībai. Man tiešām aizvien vairāk paliek žēl vīriešu, kuri cieš no tādām sievietēm (nerunāju tagad par konkrēti šiem gadījumiem), kurām atliek vīrieti apsūdzēt varmācībā un, grozies kā gribi, sabiedrības acīs automātiski būsi monstrs, jo sievietes jau nevar būt varmākas, nē, kur nu...
10.02.2022 16:55 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Mani gan vairāk pārsteidz, ka atrodas cilvēki, kuri pārzin viņu attiecību aizkulises. Vismaz paši iedomājušies ka pārzin un metas nosodīt.
Un vēl vairāk pārsteidz, cik daudzas šeit uzskata, ka par vardarbību ir jāklusē, un jārisina savas problēmas klusībā. NE! Par vardarbību ir jārunā skaļi! Lai kāds nebūtu Dārtas raksturs, vai izdarītās izvēles - emocionālā vardarbība nav pieļaujama!
Un izrunāties ar varmāku? Esat pārliecinātas? Ja cilvēks nevēlas dzirdēt, nekādas sarunas nepalīdzēs, tad sociālie tīkli un sauciens pēc palīdzības ir viens no izejas variantiem.
10.02.2022 17:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits