Domas par Ar tusu un Dārtu.

Reitings 35
Reģ: 25.05.2021
https://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/aktieri/ar-skandalu-par-bernu-skiras-deputats-kaimins-un-aktrise-danevica.d?id=54005324
Es perosnīgi uzskatu, ka ar tuss ir pamuļķis un klauns. Biju šokā ka Dārta ar viņu sagāja kopā. Laikam jau nadas dēļ. Un tagad visu mūžu varēs pirkstus grauzt un nožēlot. Un ko Jūs domājat?
01.02.2022 04:51 |

Reitings 498
Reģ: 20.11.2019
dzosefine @ 01.02.2022 11:35

Kā tas ir "ne savā dienā?"

Nu viņiem ligums, kurās dienās artuss ņem bernu, tur bija svetdiena, otrdiena un vel kaut kda diena. Artuss svetdiena nav bijis sasniedzams un nav paņemis bernu, bet ir paņemis pirmdienā.
01.02.2022 11:41 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
VIP @ 01.02.2022 11:41

Nu viņiem ligums, kurās dienās artuss ņem bernu, tur bija svetdiena, otrdiena un vel kaut kda diena. Artuss svetdiena nav bijis sasniedzams un nav paņemis bernu, bet ir paņemis pirmdienā.

Ā, par to līgumu. Pārlasījos laikam. Nu, varbūt mazais jau kādā dārziņā iet? 🤔 Bet tas ir tikai minējums.
01.02.2022 11:45 |

Reitings 1349
Reģ: 05.08.2021
Bet viņš uz slimības lapas tagad sēž, tādēļ ir atvieglojumi.
01.02.2022 11:45 |

Reitings 498
Reģ: 20.11.2019
Jacqueline @ 01.02.2022 11:45
Bet viņš uz slimības lapas tagad sēž, tādēļ ir atvieglojumi.

Nav loģiski. Jo darta rakstija, ka nebija svetdien sasniedzams.
Bernam 10 meneši, neiet darziņā.
01.02.2022 12:08 |

10 gadi
Reitings 1282
Reģ: 07.12.2011
A kāpēc viņiem būtu šāds joks jātaisa?
Var nu jeb ko, bet par šādu tēmu....
Ja tas tiešām ir joks un vēl sazin kas tad bērniņš ir slimu cilvēku rokās,drausmas
01.02.2022 12:56 |

Reitings 167
Reģ: 24.02.2021
Ļoti nesmuki šādi mazgāt savu veļu. Dārta agrāk bija man neitrāla. Sasējās ar to čortu, viedoklis par viņu uzreiz sem katras kritikas. Dārtai cirkā jāstrādā. Un kārtējo reizi cieš bērni.
01.02.2022 13:38 |

Reitings 945
Reģ: 14.10.2017
Abi divi cilvēki ar sarežģitiem raksturiem, agri vai vēlu bija gaidāma kāda drāma un ja pēc tik neilga laika attiecībās paradijas bebis, tad par ko citu strīdēties ja ne par to? Nebūtu bebis, butu cita drāma.
Neesmu neviena pusē, bet bērns tiešām būs zaudētājs jebkurā gadījumā jo publiski šo nevajadzeja iznest. Dārta taču pati mācijās juridiskajā fakultātē, noteikti zin kas un kā jādara kad viena no pusēm nepilda saistības.
Turklāt, šis viss bija šoks jo man šķita ka Dārta ir ārzemēs un kaut kur filmējas. Vēl nesen bija posts kur pateicās Artusam par dēlu. Nesekoju ikdienā līdzi šiem diviem subjektiem tapec iespejams tas jau bija sen.
01.02.2022 13:51 |

10 gadiPatīk
Reitings 4935
Reģ: 31.10.2010
Nu uztaisīt bērnu ar tādu vīrieti... nu, tur ir jābūt prātiņam.
01.02.2022 14:21 |

Reitings 1231
Reģ: 14.01.2022
mollia @ 01.02.2022 13:51
Abi divi cilvēki ar sarežģitiem raksturiem, agri vai vēlu bija gaidāma kāda drāma un ja pēc tik neilga laika attiecībās paradijas bebis, tad par ko citu strīdēties ja ne par to? Nebūtu bebis, butu cita drāma.
Neesmu neviena pusē, bet bērns tiešām būs zaudētājs jebkurā gadījumā jo publiski šo nevajadzeja iznest. Dārta taču pati mācijās juridiskajā fakultātē, noteikti zin kas un kā jādara kad viena no pusēm nepilda saistības.
Turklāt, šis viss bija šoks jo man šķita ka Dārta ir ārzemēs un kaut kur filmējas. Vēl nesen bija posts kur pateicās Artusam par dēlu. Nesekoju ikdienā līdzi šiem diviem subjektiem tapec iespejams tas jau bija sen.

Šeit tiešām jāpiekrīt, ka attiecības bija un ir ļoti neilgu laiku, kad vēl nav iepazīti otra cilvēka visi putni un viss šķiet rožaini, un vēl ienāk mazais dzīvē..
Abi ir ar diezgan grūti paciešamiem raksturiem, būsim atklāti. Un sākoties kādām nesaskaņām viss iet pa pieskari. Mēs nezinām, kas notiek aiz mājas durvīm.
01.02.2022 14:21 |

10 gadi
Reitings 5181
Reģ: 29.01.2009
VIP @ 01.02.2022 12:08

Nav loģiski. Jo darta rakstija, ka nebija svetdien sasniedzams.
Bernam 10 meneši, neiet darziņā.

Ir dārziņi, kuri ir kā aukles arī tik maziem bērniņiem. Bet ne par to ir stāsts. Piekrītu, ka te kaut kas nelīmējas kopā. Kur un ar ko bija kopā mazais, ja to varēja paņem tā kā Dārta pati nebija klāt. Ar aukli? Ar omi? 🤷‍♀️
01.02.2022 14:44 |

Reitings 35
Reģ: 25.05.2021
Studijas @ 01.02.2022 05:35
https://www.la.lv/ja-mes-ar-dartu-dzivojam-atseviski-diemzel-puika-ir-vislielakais-zaudetajs-artuss-publiski-atbild-dela-mammai
Kas tā vispār par slimu jo slimu tautu? 21. gs LV šitāds notiek. Pēdējie bomži un padibenes. Un tie ir LV aktieri? Ko lūdzu?

https://www.la.lv/video-abi-dzeram-abi-kavamies-aktrise-kristine-belicka-pastasta-kadas-bija-vinas-un-deputata-artusa-kaimina-attiecibas
Latvijas aktieru elite- alkoholiķi, vardarbība ir ikdiena. Atvainojos, tas ir 2022. Eiropa vai 19. gs sākuma ciems Sibīrijā? Kā var tā dzīvot un tādiem bērni dzist? OMG
01.02.2022 15:52 |

Reitings 1430
Reģ: 19.05.2021
Man visvairāk žēl bērnu, gan Kiviču, gan šajā situācija. Varbūt tad vajag pievērst uzmanību sarkanajiem karogiem nevis sirsniņām acīs? Jo, ja kādam ir problēmas ar dusmu savaldīšanu vai jebkādām citām rakstura iezīmēm, to var pamanīt ļoti ātri pat pirms bērna radīšanas. Dažiem cilvēkiem ego tiešām ir tik liels, ka sabiedriskajā trasportā būtu jāpērk divas biļetes....Šeit atkal ir tikai ES ES ES un aizmirst par bērna labklājību.
01.02.2022 16:47 |

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
Šādu situācija sapratis tikai tie, kas paši ir saskārušies ar emocionālu vardarbību un teroru. Un to, cik varmākas labi to attiecību sākumā spēj nomaskēt un but teju vai Tavs pretējā dzimuma ideals. Un tad, kad otrs ir ‘uzkeries’ uz āķa, sakas viss pēc pilnas programmas. Manipulācijas, šantāža, drāmas un kas tik vēl ne. Un no malas pateikt- ej taču prom. Tas ir ļoti viegli. Jo ietekmējoties no rožainā attiecību sākumposma, visbiežāk ir izveidojusies emocionāla līdzatkarība. Kāda ir Dārta, nezinu, nepazīstu, nešķiet sieviete ar vieglu raksturu, bet nav arī mulkite. Bet viennozīmīgi , smags raksturs nav tas pats, kas persona, kurai ir novirzes(psihopāti, sociopati, narcisi utt) Ar tādiem var tikai nojūgties un visi arī domas, ka esi tā trakā. Ta arī redzu šo situāciju.
01.02.2022 20:25 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
krikse1123 @ 01.02.2022 20:25
Šādu situācija sapratis tikai tie, kas paši ir saskārušies ar emocionālu vardarbību un teroru. Un to, cik varmākas labi to attiecību sākumā spēj nomaskēt un but teju vai Tavs pretējā dzimuma ideals. Un tad, kad otrs ir ‘uzkeries’ uz āķa, sakas viss pēc pilnas programmas. Manipulācijas, šantāža, drāmas un kas tik vēl ne. Un no malas pateikt- ej taču prom. Tas ir ļoti viegli. Jo ietekmējoties no rožainā attiecību sākumposma, visbiežāk ir izveidojusies emocionāla līdzatkarība. Kāda ir Dārta, nezinu, nepazīstu, nešķiet sieviete ar vieglu raksturu, bet nav arī mulkite. Bet viennozīmīgi , smags raksturs nav tas pats, kas persona, kurai ir novirzes(psihopāti, sociopati, narcisi utt) Ar tādiem var tikai nojūgties un visi arī domas, ka esi tā trakā. Ta arī redzu šo situāciju.

Tev taisnība
Grūti ir tā vienā dienā ņemt un aiziet, bet nu pienāk reiz tāda diena kā Dārtai, kad ir pēdējais salmiņš
No sākuma jau viss ir tik rožaini un vīrietis šķiet kā labākais vīrietis visā visumā
Pietam Artusam arī bija suns, kas Dārtai patika un pievilināja viņu, jo nu suņus viņa dievina vairāk par visu... izbraukumi ar jahtu, saldi vārdi, un, kas tik vēl ne un bērns gatavs.. Nu jūs taču pašas saprotat kā tas notiek sākumā, kad ir rozā brilles.. Jo viņiem jau arī bija pats sākums..
Reāli vajadzēja pārbaudīt Artusu gadus 3-4
Būs viss labi, Dārta, laika jautājums
01.02.2022 21:16 |

10 gadiPatīk
Reitings 4613
Reģ: 03.11.2012
Artuss ir reti pretīgs tips, nebrīnītos, ja viņš speciāli provocētu un taisītu drāmu, lai tikai ieriebtu!
Atceros viņu no vecrīgas tusiņu laikiem, tik bieži viņu redzēju pārpālī, uzmācoties meitenēm, bija pat reizes, kad viņu meta ārā no bāra apsargi vai džeki sadeva pa seju, par to, ka uzmācās un grābstījās.
Un tad viņš tika “politikā” un mūžīgi bļāva “jūs zinat, kas es esmu!”, “jūs zinat ar ko jums ir darīšana” utt.
01.02.2022 22:48 |

Reitings 870
Reģ: 13.09.2012
vivii @ 01.02.2022 22:48
Artuss ir reti pretīgs tips, nebrīnītos, ja viņš speciāli provocētu un taisītu drāmu, lai tikai ieriebtu!
Atceros viņu no vecrīgas tusiņu laikiem, tik bieži viņu redzēju pārpālī, uzmācoties meitenēm, bija pat reizes, kad viņu meta ārā no bāra apsargi vai džeki sadeva pa seju, par to, ka uzmācās un grābstījās.
Un tad viņš tika “politikā” un mūžīgi bļāva “jūs zinat, kas es esmu!”, “jūs zinat ar ko jums ir darīšana” utt.

Šausmas
Bet nu kautko Dārta viņā saskatīja
Un tik ļoti slavēja viņu kādā intervijā kā fantastiskāko vīrieti.. nu, tad tām tiešām ir jābūt ļoti spēcīgām rozā brillēm!
01.02.2022 22:51 |

Reitings 203
Reģ: 14.05.2020
Te jāsaka, ka pati viņa vainīga, ka sapinās ar tādu tipu, jo visi Artusa putni jau visiem bija publiski labi redzami kā uz delnas. Ko sēsi, to pļausi. Laimi ar slavu nenopirksi.
01.02.2022 23:37 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
Tomēr taisnība par šķiršanos. Vienīgi man rodās jautājums visām sievietēm, kuras cieš no emocionālās vardarbības. Vai viņas saknē jau nav drusku kukū? Visu laiku stāsta, cik viss skaisti, mīļi. Liek bildes un storijus kā kopā pavada laiku, kā bērnu auklē abi un tad BAMS, paziņo ka visu šo laiku ir bijusi upurs, pazemota. Kāpēc tad jātēlo un internetā jāliek rožainās bildes un storiji?Kāpēc?Emocionālais varmāka taču neliek to darīt, tas nozīmē, ka Tu pati neesi «ipaši stabila, ja tev nepieciešams visiem melot vai likt ko publiski.
02.02.2022 11:21 |

Reitings 148
Reģ: 06.10.2015
kinderbueno ka jau iepriekš komentārā rakstīju- to var saprast tikai tas, kurš pats kam līdzīgam ir gājis cauri. Jo ļoti bieži mēdz but tā, ka apziņa, ka ar tevi tiek manipulēts, ir emocionāla vardarbība utt, atnāk kadā mirklī. Labākajā gadījumā, ka šeit, divi gadi, daudzreiz ilgak. Reizēm tikai nonākot psihoterapijas kabinetā, tā bilde sak likties kopā, un tad Tu saproti to, kas tas viss īstenībā bija. Ne jau laikā, kad tas reāli notika. Ir tik ļoti viegli no malas šādi nosodīt, jo mēs visas gribam skaistas, harmoniskas attiecības un tad jau šķiet, kuram ģimene nav nesaskaņu? Visi strīdas. Reizēm ir ļoti sāpīgi atvērt acis un atzīt, ka tas, kas ar tevi notika, nebija ok un nav normāli.
Domā tāpat vien ir tik daudz sieviešu, kas nonāk šādas attiecībās un tā arī visu dzīvi vaino sevi pie neizdošanās? Paldies, ka ir internets, kur aizvien vairāk par so cilvēki tiek izglītoti.
Ja tik viegli būtu atpazīt sadus varmākas, nebūtu tik daudz stāstu un upuru. Bet atkārtošos- es arī gudri varēju mācīt- vai tad neredzi, kas tad, pati akla? Utt., līdz tu tur pilnībā nemanot nonāc pats. Un tur nonāk arī pilnībā adekvāti, biezi arī tie izpalīdzīgakie, jaukākie cilvēki..
02.02.2022 11:46 |

Reitings 618
Reģ: 13.12.2021
krikse1123 @ 02.02.2022 11:46
kinderbueno ka jau iepriekš komentārā rakstīju- to var saprast tikai tas, kurš pats kam līdzīgam ir gājis cauri. Jo ļoti bieži mēdz but tā, ka apziņa, ka ar tevi tiek manipulēts, ir emocionāla vardarbība utt, atnāk kadā mirklī. Labākajā gadījumā, ka šeit, divi gadi, daudzreiz ilgak. Reizēm tikai nonākot psihoterapijas kabinetā, tā bilde sak likties kopā, un tad Tu saproti to, kas tas viss īstenībā bija. Ne jau laikā, kad tas reāli notika. Ir tik ļoti viegli no malas šādi nosodīt, jo mēs visas gribam skaistas, harmoniskas attiecības un tad jau šķiet, kuram ģimene nav nesaskaņu? Visi strīdas. Reizēm ir ļoti sāpīgi atvērt acis un atzīt, ka tas, kas ar tevi notika, nebija ok un nav normāli.
Domā tāpat vien ir tik daudz sieviešu, kas nonāk šādas attiecībās un tā arī visu dzīvi vaino sevi pie neizdošanās? Paldies, ka ir internets, kur aizvien vairāk par so cilvēki tiek izglītoti.
Ja tik viegli būtu atpazīt sadus varmākas, nebūtu tik daudz stāstu un upuru. Bet atkārtošos- es arī gudri varēju mācīt- vai tad neredzi, kas tad, pati akla? Utt., līdz tu tur pilnībā nemanot nonāc pats. Un tur nonāk arī pilnībā adekvāti, biezi arī tie izpalīdzīgakie, jaukākie cilvēki..

Sākšu ar to, ka es nevienu nemācu, tas ir, pirmkārt. Otrkārt, es nenosodu, bet uzdodu retorisku jautājumu par to kā viss tik krasi pagriežās . . signāls par emocionālo vardarbību neatnāk vienreiz, pirms tam ir brīdinājuma signāli, kas liek aizdomāties, ka kaut kas tomēr nav. Esmu arī gājusi šim cauri, taču brīžos, kad apzinājos, kur esmu iekūlusies, es neliku salkanus cukura tekstiņus IG un neslavēju, cik mans vīrietis ir lielisks, lai vēlāk paziņotu visai pasaule, ka visus gadus esmu cietusi.
02.02.2022 11:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits