dzosefine @ 24.01.2022 15:05Tev mazais jau veļas?
PRADACANDY @ 24.01.2022 15:24Mums arī drīz būs 5 mēneši, no visa iepriekš minētā vēl lasu priekšā pasakas.
Man interesē, kuros interneta veikalos pērkat drēbītes? Neizdodas atrast smukas kleitiņas?
Amanda_Anna @ 24.01.2022 17:55Man bērniņš jau vairāk uz Džosefines vecumu, bet akk, atceroties laiku, kad mazais tiek likts uz puncīša un mūsu gadījumā- čīkstēja ļoti, jo visu gribēja aizsniegt, tikt klāt un sataustīt savām rociņām. Man liekas tas arī ir visgrūtākais laiks, lai tiktu galā ar ikdienas un mājas darbiņiem- jo bērniņš ne īsti spēj vairs nogulēt mierā, ne sevi ilgāku laiku izklaidēt ?
Todlerīša vecums man pat liekas vieglāks ?
Jā, meita veļas jau otro nedēļu, baigi ilgi gan neiztur uz punča, bet viss ar laiku! 💪🏽
PRADACANDY @ 24.01.2022 15:24Mums arī drīz būs 5 mēneši, no visa iepriekš minētā vēl lasu priekšā pasakas.
Man interesē, kuros interneta veikalos pērkat drēbītes? Neizdodas atrast smukas kleitiņas?
kriksisix @ 24.01.2022 18:36
Visos vecumos noteikti ir kaut kādi trigeri, bet nu es ļoti gaidu kad meitiņa paliks uz punča stabilāka un pati arī mācēs atpakaļ tikt uz muguras. Atkal no otras puses - ārprāts, tikko viņa bija tāds mazs kunkulītis, bet nu jau tik izaugusi,kur tas laiks paskrien??
kriksisix @ 24.01.2022 17:26Vēl interesē - cik daudz jums vīri/dzīvesbiedri iesaistās (un kā) bērniņa audzināšanā un aprūpē?
Tad jau lielākā daļa vīrieši ir vienādi, mums tāpat tētis maz piedalās,protams,izdara lietas,ko prasu - pamperi nomainīt, nomazgāt, paturēt ,pabarot,bet visu pārējo es pati. 😕kriksisix @ 24.01.2022 19:44Dzosefine
Man pašreiz līdzīgi ar vīru, diezgan maz iesaistās, pats saka, ka nejūtas ērti ar tik maziņu (viņam otrais bērns, pirmajam nu jau 14 gadi no iepriekšējām attiecībām) un saka, ka kad paaugsies un būs stabilāka, tad viņam būs ērtāk un centīsies iesaistīties.
kriksisix @ 24.01.2022 17:26Vēl interesē - cik daudz jums vīri/dzīvesbiedri iesaistās (un kā) bērniņa audzināšanā un aprūpē?
missfortune @ 24.01.2022 20:31Man ir mazais ap gada vecumu. Šis laiks šķiet kaut kādā ziņā vieglāks, salīdzinot ar pirmajiem mēnešiem. Ok, tad ilgāk gulēja, varēju daudz ko uzspēt, bet tagad ir patstāvīgāks, ilgi var spēlēties viens pats. ? Kopumā ir daudz interesantāk, jo nāk mīļoties, iekāpj klēpī. ❤️
Vīrs ļoti palīdz jau no pirmajām dienām. Nevaru pat mazliet sūdzēties. Jūtos gan atpūtusies, gan veltījusi laiku sev. Dodos gan pie friziera, manikīra, pedikīra, treniņiem. Neesmu atmetusi ar roku sev. ?
kriksisix @ 24.01.2022 12:43Varam arī šeit parunāties, ja grib meitenes varat man rakstīt ziņās ?
Man interesē ko jūs darat bērna nomoda laikos? Dažreiz jau aptrūkstas ko padarīt, liekas ja bērnam tik viens un tas pats, bet negribas arī pārstimulēt. Glābējs ir pastaigas, bet ejam ja ir "normāls" laiks, tad 2h ir aizpildītas kaut vai ar kārtīgu garo diendusu. Vēl spēlējas uz grīdas, gan pati, gan kopā, parādu grāmatiņu ar kustīgajiem dzīvnieciņiem, padziedu, pastaigājam pa māju, pavingrojam un tā. Daļu laika, protams aizņem barošana.
bumbu @ 24.01.2022 22:45
Un par nomoda laiku mazajiem. Es ņēmu visos darbos mazo līdzi. Liekot veļu, izkarinot veļu, mazgājot traukus, taisot ēst utt. Liku vainu uz paklājiņa vai autosēdeklītī, vai ņēmu opā. Iesaistīju ikdienas dzīvē. Un tagad meita ļooooooti daudz palīdz. Zin kur kas stāv , atnes, saslauka, ieliekam kopā mazgāties veļu utt. Bērns ir nodarbināts un PLUSS , kad mazā guļ es arī varu atpūsies, pagulēt, paskatīties seriālu, jo visi mājas darbi jau sadarīti. :)
dzosefine @ 25.01.2022 12:01
Manējai riebās autokrēsliņā sēdēt (kaut kur aizbraukt vispār bija izaicinājums) , vienīgais glābiņš bija šūpuļkrēsls. Tad vismaz var kaut ko padarīt, kamēr mazā cītīgi savā nodabā dzīvojās. Mamma ir tuvumā un kaut kas notiek. Protams, visu laiku tajā neturēju, bet no rīta, kamēr taisīju sev brokastis gan. Bija jau kā rituāls.