Debestiņa @ 24.01.2022 07:39Ja viņš iet pie psihiatra un uz uzlikta diagnoze ar SSK klasifikatoru un atrodas psihiatru redzeslokā, tad diezvai tur būs kāda manipulēšana. Principā, VESELS cilvēks to nekad nedarītu, pat ja viņš būtu manipulators, bet slims cilvēks to darīs, jo viņam ir izkropļota pasaules uztvere, viņš nesaprot kas ir labi, un kas slikti.
Ja dzer zāles, pa lielam viss tiek “nogludināts”, bet parasti slimie 99% saka-“Esmu vesels”un tāpēc zāles nedzer.
Cilvēks vesels manipulators to darīs savādāk, piemēram, -“Man šodien ļoti slikti. Jūtos vientuļi. Neviena drauga man nav. Vai tu nevēlies pastaigāties ?”, vai “Ja tu draudzējies ar Mārtiņu, man ar Tevi vairs nav par ko runāt”, noliek tevi izvēles priekšā. Tas būtu +/- vesels manipulators, bet ,kad leks no tilta un stūrī trīc, nebūs gan tur žēlums.
Debestiņa @ 24.01.2022 07:39Ja viņš iet pie psihiatra un uz uzlikta diagnoze ar SSK klasifikatoru un atrodas psihiatru redzeslokā, tad diezvai tur būs kāda manipulēšana. Principā, VESELS cilvēks to nekad nedarītu, pat ja viņš būtu manipulators, bet slims cilvēks to darīs, jo viņam ir izkropļota pasaules uztvere, viņš nesaprot kas ir labi, un kas slikti.
Ja dzer zāles, pa lielam viss tiek “nogludināts”, bet parasti slimie 99% saka-“Esmu vesels”un tāpēc zāles nedzer.
Cilvēks vesels manipulators to darīs savādāk, piemēram, -“Man šodien ļoti slikti. Jūtos vientuļi. Neviena drauga man nav. Vai tu nevēlies pastaigāties ?”, vai “Ja tu draudzējies ar Mārtiņu, man ar Tevi vairs nav par ko runāt”, noliek tevi izvēles priekšā. Tas būtu +/- vesels manipulators, bet ,kad leks no tilta un stūrī trīc, nebūs gan tur žēlums.
nav tā. Ja terapija piemeklēta atbilstoši, funkcionēs normāli un nekāds dārzenis nebūs. Tatad melo par psihiatru un talak viss skaidrsNaktsputns @ 24.01.2022 14:37
Par to oficiālo uzskaiti es īsti nezinu, laikam neskaitās, jo atceros, ka tikai ir stāstījis, ka bail nokļūt psihitriskajā slimnīca un ka neiet pie valsts apmaksāta, bet maksājot naudu un it kā sarunāts par blatu, ka neliks oficiāli nekur, lai tad nav sabojāta dzīve. Teica, ka dzer zāles, bet tās nepalīdzot, jo viņam neizrakstot pašas stiprākās, jo tad nevarēs normāli funkcionēt, tāpēc it kā dzer vieglākas lai veiktu ikdienas darbības un nebūtu visu laiku miegains.
Protams, es nevar izsekot līdzi, jo stāvēt klāt nestāvu, bet atceros, kad pasen runājām, sauca nosaukumus zālēm un tādas reāli eksistē(pēc iegooglētā), bet nu reāli vai dzer nezinu. Teikt var daudz ko.
Vienkārši agrāk par to neaizdomājos, jo pašai tādas izteiktas problēmas nav bijušas un tā kā es esmu diez gan empātiskas dabas cilvēks, tad bieži vien palīdzēju un mierināju kā māceju, bet nu tad parunājot ar cilvēku no malas sāka šķist, ka varbūt tā tiesām ir manipulācija, ka kip es lekšu ārā, es griezīšos, dzīvei nav jēgas utml. Laikam pašai nekad tā līdz galam man nesaprast kā ir šiem cilvēkiem, kad pasaules uztvere sakropļota.
Debestiņa @ 24.01.2022 15:22nav tā. Ja terapija piemeklēta atbilstoši, funkcionēs normāli un nekāds dārzenis nebūs. Tatad melo par psihiatru un talak viss skaidrs