Ir salda, samta smarža. Palūdzu vīram, lai palīdz aprakstīt, ko viņam atgādina, viņš teica, ka mani 😅 🤷♀️ir pudelīte tumši zilā krāsā, lietoju ziemas periodā, jo smarža ir ļoti silta, kas piemērota vairāk vakarā. Ik pa laikam ieķeru kādas citas, bet pārējās izlietoju kā gaisa atsvaidzinātāju beigās, bet konkrēti šīs es lietoju tikai kā smaržūdeni sev, jo ir maigas patīk, ka nav spīdumu, jo tas man ļoti traucē. Es vispār esmu no tām, kas mīl smagas un saldas smaržas. (Tresor, HB Orange, Alaïa, Euphoria, Narciso Poudree).
Tuvu Moonlit Dahlia ir arī Dark Peony, bet tur ir viens smaržu apakštonis, kas sitās cauri un jūtu, kas man neiet pie sirds. Man bija arī Vanilla, kuru lietoju ik pa laikam vnk tāpat, skropstu meistare bija sajūsmā, prasīja, kas tas ir, man atkal nepatīk, jo arī kaut kāds apakštonis, ko sita cauri, tagad turu mašīnā, lai smaržo tur. Es nekaunos lietot VS, lai arī ir lēts, bet ne visur es gribu lietot smaržas, tāpēc es pērku vienmēr, un vienmēr man ir vairāki veidi, bet paralēli joprojām mans favorīts ir Moonlit Dahlia no VS.
Man smaržas saistās arī ļoti ar atmiņām no laika, kad sāku lietot. Tas arī smaržai piedod lielu pievienoto vērtību manām sajūtām.