woman_wonderland @ 20.01.2022 12:21Tas, ka esi ''piesieta zīdainim'' un nekas cits bez tā nepastāv - to tu pati esi izdomājusi :D
un dzīvo savā burbulī. tas, ka nekur neej - tā ir tava problēma.
pati trakoji apkārt un vecis nevar patrakot? :D
un kas par loģiku ne-laulībā var iet ar draugiem tikties, bet laulībā nevar......tu pati saproti, ko raksti?
woman_wonderland @ 20.01.2022 12:21Tas, ka esi ''piesieta zīdainim'' un nekas cits bez tā nepastāv - to tu pati esi izdomājusi :D
un dzīvo savā burbulī. tas, ka nekur neej - tā ir tava problēma.
pati trakoji apkārt un vecis nevar patrakot? :D
un kas par loģiku ne-laulībā var iet ar draugiem tikties, bet laulībā nevar......tu pati saproti, ko raksti?
Santa1992 @ 20.01.2022 12:30Man izklausas, ka Tev hormonslais balanss vēl nav atjaunojies.
Es arī esmu jaunība tusējusi, bet es gan tad, gan īpaši tagad nepiedzeros un neko lieku nedaru. Un ta tam jābūt normāliem cilvēkiem, ka alko neko īpaši daudz neietekmē. Ja tas nav bieži tad nesaprotu kāpēc nevar paretam mierīgi palaist cilvēku atpūsties ka vins grib. Kāpēc Tev vins ir jākontrolē? Vai ir devis pamatu neuzticēties?
sla @ 20.01.2022 12:35
Ja, man ir aizdomas, ka vins ir krapis, kad biju stavokli. Es biju nenormala depresija, es raudaju katru dienu, man bija riska grutnieciba, paldies Dievam, bernins piedzima vesels. Es neuztraucos no zila gaisa. Man pret vinu neuzticiba saka paradities, kad biju stavokli. Vins saka klut agresivs, neiecietigs pret mani. Kad berns piedzima, vins kluva vel agresivaks.
Nu saprotiet, mes neesam vienlidziga situacija.
Ja, man ir aizdomas, ka vins ir krapis, kad biju stavokli. Es biju nenormala depresija, es raudaju katru dienu, man bija riska grutnieciba, paldies Dievam, bernins piedzima vesels. Es neuztraucos no zila gaisa. Man pret vinu neuzticiba saka paradities, kad biju stavokli. Vins saka klut agresivs, neiecietigs pret mani. Kad berns piedzima, vins kluva vel agresivaks.
lote_te @ 20.01.2022 12:41Nu bet pēcdzemdību depresiju neatrisinās tas, ja jūs abi būsiet blakus 24/7. Tieši tāpat kā ir jārisina jautājums par to, kāpēc viss ir jādara tev vienai. Man izklausās pārāk daudz MAN, ES, tāpēc nav brīnums, ka vīrietis atpūtu meklē ārpus mājas. Pārāk histēriski. Hormoni pa gaisu, tas ir saprotams, bet visam ir robežas.
Ar šo bija jārēķinās, kad radījāt bērnu. Nu nevar ar zīdaini padusē drecelēt pa bāriem. Man liekas jebkura normāli domājoša sieviete saprot, ka pirmais laiks ir sevis atstāšana otrā plānā.
jamaika @ 20.01.2022 12:43Mani vienmēr draugs velk visur līdzi, pat normāli uz bāru negrib bez manīm iet, citreiz es tieši to vēlos lai nesauc mani. Iet ar draugiem, bet mani tā pat vajag.
jamaika @ 20.01.2022 12:44Un tas nav nekas traks, ja kādu vakaru vīrietis grib atpūsties ar draugiem bez sievas /draudzenes. A kas tur tāds? Ja tur sāktu tusēties ar citām sievietēm nu tad cits stāsts.