Santa1992 @ 19.01.2022 21:48Un, meitenes, neapskaužu tas kas te uzskaita cik viegli aizkaitināmas. Patīk un ievēroju kārtību, bet neiespringstu ja ir momenti kad nav viss perfekti. Drīzāk nepatīk tik viegli aizkaitinamas personas. Tas par to karoti un salātiem vispār bomba
Santa1992 @ 19.01.2022 21:48Un, meitenes, neapskaužu tas kas te uzskaita cik viegli aizkaitināmas. Patīk un ievēroju kārtību, bet neiespringstu ja ir momenti kad nav viss perfekti. Drīzāk nepatīk tik viegli aizkaitinamas personas. Tas par to karoti un salātiem vispār bomba
C00L Dzipsy @ 19.01.2022 22:01
Būt viegli aizkaitināmam un kaitinošas darbības ir divas dažādas lietas.
Ja tev patīk un apmierina ēst salātus kur kāds ir nolaizījis lielo karoti, tava izvēle. Mani tas kaitina un nepatīk, ja tā dara.
😁😁😁😁😁 esmu pārsmējusies!Ziemeljmeita @ 19.01.2022 22:17No ieprieksminetajam lietam ljoti kaitina wc papirs uzlikts uz nepareizo pusi ? Iegrabstishanas salatos vai citos vel nesagatavotos edienus noteikti kaitinatu ari mani ,bet manu draugu un gjimenes loka tadu elementu nav. Visi zin,ja kaut kas japagarsho zinjkares vai,lai parliecinatos vai pietiekoshi sinepes pievienotas,tad katrs to dara ar savu tiru karotiti. Esmu diezgan pedantiska. Maja vienmer ljoti tira un katrai lietai ir jabut sava vieta. Shad tad esot prom no LV,manas majas ir dzivojushi draugi un radi. Atgiezoties besija,ka lietas neatradas savas vietas,puteklji zem gultas, pirkstu plekji uz virtuves aughejiem skapishiem. Reali besija. Bet nebesi nenomazgats shkjivis izlietne. Shad tad pati atstaju kadu shkjivi izlietne pec vakarinjam un to nomazgaju no rita gatavojot kafiju. Mani besi cilveki lielveikalos,kuri rinda stavot, man elpo pakausi. Paldies COVID un varu visiem laipni aizradit,lai ievero distanci. Besi,kad sabiedriskas vietas runa skalji pa telefonu. Latvija tas nav tik uzkritoshi,bet Italija diezgan. Dazreiz sanak dzirdet visu dialogu,jo vilciena esoshais elements iesledz telefona rezimu(piedodiet latviski nezinu ka tas saucas),kad tiek dzirdets cilveks ari otra gala. Tad viss vilciena vagons uzzin par dazam ljoti intimam gjimenes vai draugu lietam,slimibam utt. Ne vienmer otra puse esishais zin,ka vinju klausas vel kadi 60 cilveki,un var pateikt kaut ko ljoti ljoti intimu. Esmu iemacijusies tadiem cilvekiem laipni aizradit,jo tas besi mani un besi visus apkartesoshos,ko var nolasit pec sejas izteiksmes. Celjojot ar vilcienu vai lidmashinu,parasti skatos filmas vai klausos muziku,bet dazreiz tie plhapataji ir tik skalji, ka tos dzirdu caur austinjam. Nebesi raudoshi berni lidmashinas. Besi berni un ari pieaugushie, kuri sparda manu kreslu. 1. un 2.x nesaku neko,jo var sanakt nejaushi. 3.laipni paludzu,lai pievalda savas ekstremitates. Tas attiecas ari uz berniem. Parasti jau ir tada vecuma,kad ir jasaprot par pieklajigu uzvedibu plus tas ekstremitates ir daudz isakas,lai tas sanaktu nejaushi. Nebesi raudoshi berni lielveikala. Besi vinju vecaki,kuri skalja balsi uz tiem bljauj. Vispar biezi besi tieshi vecaki. Berni ir tikai vinju atspulgs. Besi cilveki,kuri klachojas. It ipashi tadi,kuri runa par kopejiem draugiem/pazinjam. Velak to daris ari ar mani. Besi NL un citas piramidsistemas. Besi Kivichi. Besi mans kaimins pensionars,kursh nekad neuzkopj kapnju telpu un katru vakaru vazajas pa lielveikalu,kur apchamda augljus, pat vinogu kjekara ogas(vinogas vairs neperku ?) un lasa zarnalus stenda pie kases. Un noteikti uzsplauj uz pirkstiem katru reizi,lai vieglak parshkirstu lappusi. Un protams besi cilveki,kuri vienmer visu zin labak par citiem un bazas ar saviem padomiem.