woman_wonderland @ 12.01.2022 11:28o jā. es agrāk tīņu gados gāju katru nedēļu, lai uzturētu iedegumu, mana druška - katru otro dienu, lai dedzinātu pumpas un būtu brūna :D lieki piebilst, ka izskatās viņa ĻOTI slikti un vēl nav 30.
Kādu laiku vispār negāju, pēdējā gada laikā biju kādas 3 reizes, pēdējo reizi pirms ZSV. :) labi, ka agrākā vecumā sapratu līdz kam tas var novest, ka izskatīšos kā veca rozīne. Āda nu dien novecojas un paliek sausa, pigmenti arī, jā.
tas bija adresēts man? ja jā, tad nē, bildīte nav mana haha 😅ganeša @ 12.01.2022 11:40Ja izskaties kā profila bildē, tad, varbūt, izlaid pāris reizītes.
?
super, paldies!woman_wonderland @ 12.01.2022 09:01Apmeklēju Pērnavas ielā, uz bluevision neesmu bijusi, bet parasti ņemu kādu no prestige vai pēdējo reizi - open sun, ļoti patika, noturīgs un labs iedegums bija.
Pajautā administratorei - ieteiks labāko, meitenes atsaucīgas.
Tā kā pati esmu jauna, nenovēroju, bet! Sievietēm, kurām šobrīd ap 30-35, dauudzām novēroju, jo viņas bija ļoti jaunas, kad bija tas solāriju bums un tagad tiešām jau izskatās patraki. Bet atšķirība arī tāda, ka agrāk tie solāriji bija daudz stiprāki un daudzas meitenes smērējās ar johnsons eļļām, kas burtiski izcepj ādu 😅😅 Ja visu dara saudzīgi, smērē speciālos krēmus un varbūt lieku reizi izslēdz sejas lampas, tad būs okey.Lula @ 12.01.2022 11:24Pie solāriju tēmas gribēju uzjautāt, tām, kas regulāri iet sauļoties - esat novērojušas, ka āda noveco ātrāk, vai īsti ne? Krunkas, pigmentācija utt. Es domāju cik ļoti tas tiešām ietekmē.