Lula @ 12.01.2022 00:44Super, tieši girbēju paskatīties kaut ko par verdzību! :)
sla @ 12.01.2022 12:02Visi, kas ir ar sertifikatiem ir vergi. Un latviesi visu muzu ir bijusi vergi. Kad nacisti te ienaca tad visi vinus sagaidija ar ziediem. Latvijas nacisti manus vecvecakus bija ielikusi nosausanas saraksta, jo nebija viniem hitleriska ariska izcelsme. Un vel interneta klejoja attels, kur latviesi puli ar plakatiem latviesu valoda "pievienojiet latviju padomju savienibai". Verga dveseles.
sla @ 12.01.2022 12:02Visi, kas ir ar sertifikatiem ir vergi. Un latviesi visu muzu ir bijusi vergi. Kad nacisti te ienaca tad visi vinus sagaidija ar ziediem. Latvijas nacisti manus vecvecakus bija ielikusi nosausanas saraksta, jo nebija viniem hitleriska ariska izcelsme. Un vel interneta klejoja attels, kur latviesi puli ar plakatiem latviesu valoda "pievienojiet latviju padomju savienibai". Verga dveseles.
Sisenis @ 12.01.2022 12:19
Ej tupi savās ārzemēs, audzini savu bēbi un nerunā par latviešiem, kas dzīvo savā tēvzemē.
Es pati dzīvoju ārvalstīs, bet man konkrēti besī, ja ienāk kāda un sāk dirst par mūsu pašu latviešiem tā, it kā tu nenāktu no šīs valsts. Tas, ka tu esi citur nepadara tevi par labāku cilvēku.
un ko raudi citās diskusijās, ka arzemēs ir imigranti, kas traucē sniegpārsliņai dzīvot ilgi un laimīgi, jo uzskati, ka Tu būtu par kaut ko labāka kā visi citi!sla @ 12.01.2022 12:02Visi, kas ir ar sertifikatiem ir vergi. Un latviesi visu muzu ir bijusi vergi. Kad nacisti te ienaca tad visi vinus sagaidija ar ziediem. Latvijas nacisti manus vecvecakus bija ielikusi nosausanas saraksta, jo nebija viniem hitleriska ariska izcelsme. Un vel interneta klejoja attels, kur latviesi puli ar plakatiem latviesu valoda "pievienojiet latviju padomju savienibai". Verga dveseles.
Sisenis @ 12.01.2022 12:19
Ej tupi savās ārzemēs, audzini savu bēbi un nerunā par latviešiem, kas dzīvo savā tēvzemē.
Es pati dzīvoju ārvalstīs, bet man konkrēti besī, ja ienāk kāda un sāk dirst par mūsu pašu latviešiem tā, it kā tu nenāktu no šīs valsts. Tas, ka tu esi citur nepadara tevi par labāku cilvēku.
sla @ 12.01.2022 12:55
Ej dirst. Es sutu naudu savai mammai, jo vina godigi maksajot nodoklus tika atstadinata no darba, un vina neko nesanem, ne bezdarbnieka pabalstu, neko. Cilveks atstats novarta un bada, jo vina ne reizi nav ne izslimojusi, un netaisas sanemt eksperimentalo vakcinu. Jus visi vakcinetie vienu dienu sadegsiet elle un kopa ar karinu un parejiem maksasiet kompensacijas cilvekiem, kuriem tika atnemtas cilvektiesibas un iztikas lidzekli.
Avrelija Alksne - 120706 @ 12.01.2022 13:08
Dirsiņ, tā ir, ka esi ciganka!
Mums te ar apakšā vieniem iedeva sociālo dživokli. Neviens nestrādā bet tikai tusē. Šausmas. Kā besī tie bērnu taisītāji uz valsts pabalstiem dzīvojoešie un citiem ar savu muzonu dzīvot traucējošie. Reāli tālu no manis.... bet muzonu pat es dzirdu. Un tas tā pat ļoti bieži.
Ko dirsu cietiem rādi, nekā cita nav ar ko lepoties? Citi parasti savu seju rāda.
woman_wonderland @ 12.01.2022 13:37Var redzēt, ka 20 gadi, tāpēc arī tāds viedoklis un teksti nāk ārā.
Meitenes - fuj!
sla @ 12.01.2022 13:33
Rasiste. Man 20 gados ir sava nauda, berns, plus, tas ka dzivoju arzemes nenozime, ka man nav saistiba ar latviju. Es matei katru menesi sutu naudu, lai vina varetu izdzivot, par dzivokli, edienu. Vina megina atrast darbu, bet nevar, jo bez sertifikata nenem. Mes esam hard-working, mani vecvecaki, kurus gribeja nosaut, bet paldies dievam noslepas prom, bija loti stradigi cilveki. Neviens nav particis no socialam garantijam. Bet kad cilveks visu muzu ir nomaksajis latvijai nodoklus, legali stradajis, un atstats bez nekadas naudas, tad tas ir fasisms, tikai moderna pasaule. Viss ir digitalizets, tapec ari tagad nevajag saut, bet pietika ieviest so sertifikatu sistemu, un cilvekam vairs nav cilvektiesibas. Visi, kas so rezimu atbalsta ir fasisti.
Tieši tā - lai mamma brauc uz Angliju, mūsu valstij nebūs žēl tik labu darbinieku.Lula @ 12.01.2022 13:44
Tiešām kaut kā riebīgi, itkā ārzemēs viss laimīgi, forša, pārtikusi dzīve bez vakcīnām un maskām, bet taaaads rūgtums nāk ārā!! Nu tad mammu arī pārceliet pie sevis, lai nav vispār nekādas darīšanas ar šo "sūnu ciemu"
Maija ... @ 12.01.2022 13:45
Lol, tik hard working ģimene, ka māte dzīvo 20 gadīgai meitai uz kakla. Gaidām vēl kādas pērles izspļaus Sia - klasiskais Anglijas latvietes piemērs ?