Avrelija Alksne - 120696 @ 11.01.2022 21:31Cik pelna Jūsu draugs un kā viņam sanāk ar šādu naudu jūs apgādāt? Vai draugs visu apmaksā?
Mani iepriekšējie bija miljonāri ( nu ok viens tagad bezdarbnieks un drīz bankrotēs- vair snebūs ļemonārs) , bet viensk morālais kroplis lielāks par otru- mani neuzturētja un dārglietas nedāvināja. Pēdējos sūdus un tīros sīkumus atmeta viens Guess someli, kurai fake dermantīns lobās tagad nost (bet manis pirktai tikpat vecai un 10 vair';ak leitotai nekas nelobās), otrs valentīndienā kaut kādu sūda 100 eiriku galactico kerteli un beigās vēl esmu ar gripu aplipināta. Nelietīgi mani apzaga- notērēja manu laiku un par to pat man nesamaksāja ar dāvanām. Un piedevām 2. es pieņēmu lai gan viņš bija fizisks kroplis (kaulains), un nesmējos par viņu.
Abus skopos kropļus pametu, jo i kropļi i skopi. 100 eiruku galactico karti velentīndienā. Un vēl prasīja lai pasaku iemeslu kāpēc pametu... nav gana labs ... ir skopa cūka kas zog manu laiku un neuzskata ka tas kaut kā būtu jākompensē. Un vēl hujs zin kādus sīkus lāčukus d;avinājam. Kam man sīki sūdi? Dibenu slaucīt vai? Lielu, skaistu un dārgu lāci vajag. Tā lai patiktu un tādu kāda nav. ne kaut kādus sīkumus.
Nu vot mani sūda bagātnieki ne tikai fisikie kropļi izrādījās, bet arī morālie. Kā i ar Jums? Cik dārgas dāvanas dāvina? Uztur? Pilnībā? Cik augstu dzīves līmeni apmaksā? Vai netērējat draugiem daudz laika... vai kā es tiekat apzagtas laika ziņā un plānojat izmantotājus patriekt?
Santa1992 @ 11.01.2022 21:58Bet ja nopietni nesaprotu kāpēc admini turpina gulēt, forums izdemolets
kas par darba vietu, kur 50 pakas mènesī Latvijà pelna?miss_grape @ 11.01.2022 22:28Mans pelna 6 figures a year.
Ar skopiem nav ko krāmēties.
Ar iedomīgiem bagātajiem arī ne. :)
Debestiņa @ 12.01.2022 07:52kas par darba vietu, kur 50 pakas mènesī Latvijà pelna?
Lula @ 12.01.2022 00:45
❗