Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kāpēc mana māsa vēlas lai palieku akla un nosprāgstu? Jūsējās arī grib.

 
Reitings 14
Reģ: 10.01.2022
Devos izmēģināt ziemassvētku dāvanas. Bet kaut kas likās ne ok. Pašai no Chanell (izņemot konterfit somiņas portams) nekā īsti nav. Virspusēji skatoties likās ok .. bet šodien tuvāk.. pēc lēta sūda. Atradu pirms pāris gadiem Spices Douglas pirkto nagu laku, kas laikam arī vienīgais kas man no chanel. Vienkārši atrodu par gana labu esma 3x lētāko vidējās klases kosmētiku, kuru vēl arī bieži var paķer par akcijām. Esmu kosmētikas cilvēks, kam kosmētikas vairāk kā saprašanas.
Pētu skropstu tušu, pētu lūpu spīdumu. Fake. Totāls fake. Tādus tirgo tikai krievijā. Un kad visbeidzot salīdzināju ar orģinālu- vispār tāda atšķirība. Nesparotu. Kāpēc māsa man dāvina konterfitu, kad man kaudze normālas kosmētikas, un kas nāk no Krievijas par zem 2 eiro. Un man nepasaka- tas ir viltojums. kas kas, bet nu viltotu kosmētiku nelikšu sev uz ādas un vēl lūpām un vēl acīm. Vēlos dzīvot. Un redzēt. Cik saprotu tas '' viņas friziere'' nelegāli piepelnās ar mēslu tirgošanu. Bet bļāviens. Kāda velna pēc to man pērc, un vēl pat nepasaki. For real? Un tā lai man liktos ka orģināls. Kāda vlena pēc? Varbūt drusku cieņu pret manu vesleību un tiesībām zināt ko lieku uz sejas?
teicu ka var vispār nedāvināt dāvanu. 100 gadus nevajag, pati nopirkšu ko man vajag. Nebija spiediens dāvināt dārgu gāvanu. Tieši pretēji. Domāju varbūt finanšu grūtības, nauda nav, nevēlas lai citi zin. Apskatījos ien. dek. pagājušgad 25 tūkstoši nopelnīt. 2 ien. mājsiamniecība. kas pie velna? Nedāvini. Nevajag. Bet kā var dāvināt tādu mēslu pat nepasakot ka tas viltojums. man nav vārdu.
Jums arī tāpat dara? Tas skaitās normāli un pašsaprotami? Manu veselību apdraudēt.
11.01.2022 19:06 |
 
Reitings 44
Reģ: 11.01.2022
Pag,ko?😁
11.01.2022 19:09 |
 
10 gadi
Reitings 5180
Reģ: 29.01.2009
Man ar māsu ir lieliskas attiecības.
11.01.2022 20:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!