Es esmu atmetusi visu to kāpšanu no komforta zonas
Jā, darba tev ir jākomunicē ar cilvēkiem, tur neko nepadarīsi, bet uzņemties kāpšanu no komforta zonas brīvprātīgi es mepraktizēju...
Pirms dažiem gadiem drauga pierunāta, sāku darboties kādas partijas jauniesu organizācija, iestājos, viņiem bija dažādi passkumi - sapilces, atveros, ka arī debašu turnīri uc. Protams, noderīgas prasmes un tā, bet pēc pusgada es izstājos, jo man tas radīja milzīgu stresu un paņēms laiku gatavoties, cilveki nebija slikti, pieņēma, bet es pati visu laiku jutos vieglā panika un kad runāju, tad lielā panikā. Pēx tsm vēl nedēļām domāju par to ko pateicu ne tā, kā izskatījos uc. Es vienkārši nekad sevi neessmu redzejusi politikā un sapratu, ka jega man nākt, ja viss ko satieku ir jauni domubiesdri, ko var satikt citur, kur nab ta jāupurējas? Tur bija jaunieši, kuri reālingribeja iet politikā un nopietni ar to nodarboties, tad es redzu tam jēgu, bet ne atnākt un labi pavadīt laiku, jo beigās strsss..
Ar to es gribēju pateikt, ka ir atkarigs kas ir kāpšana no komforta zonas.... un vai tas tev ko var dot.... kāpt no komforta zonas izaicinājuma pēc vairs nekāpju
Vispār, uzskatu, ka pasaule vienkārši rada iespaidu, ka visi to vien dara kā nodarbijas at pašizaugsmi. Tā mantra visas gramatas un raidījumos tiek skandēta un patieisba es ar pašizaugsmi saprotu ko citu - nevis mocīties un stress dzīvot diedienā, jo kāds iedomājies, ka to tev jāprot, ber gan pašizaugsme ir darīt to, kas tev patik - kaut vai iet pastaigas regulārs. Tas arī ir labi proekš tevis un nevajah darit “lielas lietas”