Kas notiek? Silikona auku ēra?

Reitings 54
Reģ: 14.12.2021
Kas notiek valstī? Man vienkārši žoklis karās nost. Kamēr citur cilikonu vairs neliek, bet ņem ārā Latvijā ir sācies implantu uzvaras gājiens. Atkal, kārtējā sev ielika, un kādu D. Uzpūstas lūpas jau ir norma, katrai 2. Bet tagad ir implantu kārta? Kas ar tām sievietēm nav kārtībā? Kāpēc lai kāda sevi kropļotu? Pašvērtējums? Pārāk augsts testostorona līmenis, ka visiem jāparāda kā var un ar visām IG *** doll jāsacenšas? Vai cer tā dabūt sapņu princi? UN te nav runa par bezsmadzeņu blondīnēm. Sakarīgas, gudras un izglītotas meitenes, kas tāpat labi izskatījās iet un sevi kropļo. Un tad taisa tās savas fotosesijas, ko nemaz nevar atļauties, lai izrādītu savus jaunos silikona pupus. Nu kas notiek valstī ar sievietēm? Kas viņām kaiš?
09.01.2022 11:17 |

Patīk
Reitings 11059
Reģ: 01.10.2016
Degunu gan, man liekas, kādreiz es gribētu izlabot, tagad ir ar kūkumu. Liekas, ka profilā taisns izskatītos tiiiik ļoti labāk. Vienīgi bail tādā veidā pazaudēt kaut kādu savu odziņu, palikt tādai pašai kā citas
09.01.2022 17:00 |

Reitings 418
Reģ: 16.03.2016
Avrelija Alksne @ 09.01.2022 13:58
Kāpēc lai kāda gribētu pievērst sev zemas kvalitātesvīriešu uzmanību? Kurai vajag tādu vīrieti, kuru jāuztur un vēl pakaļa jānoslauka viņa vietā? Tad kāpēc tik daudz sieviešu tiecas pēc zemā gala vīriešu sieviešu ideāla sasniegšanu, pašas savu izskatu padarot labākajā gadījumā smieklīgu? Manis aprakstītās sievietes noteikti ir vidēji augstās klases, ne sliktākas. Un gan jau grib sev dabūt augstas klases vīrieti. Tomēr uzvedas un izskatu maina tā, lai pievilinātu zemas. Kāpēc tā ir jādara? Un ir skaidrs, ka visām vidējās klases dāmām nepietiks augstas klases vīriešu. Nepietiks pat vidējas ( natural distribution, beel curve)

Ko tu domā ar ''vidēji augstu'' klasi? Pelna dažus simtus virs vidējās algas? IQ kādus 15-20 punktus virs vidējā? Tā nav īpaši liela atšķirība no vidējā statistiskā, lai gan cilvēki reizēm to tā mēģina pasniegt. Faktiski augsta klase ir dzimuši aristokrāti, kādu Latvijā nav. Miljonāri u.tml. arī ir salīdznoši augsta klase. Bet ofisa darbonis, kurš pelna kaut ko vairāk par vidējo ofisa darboni? Nope, tas ir nedaudz virs vidējā. Un kāpēc lai šādas sievietes nemēģinātu sev pievērst, piemēram, sportistu uzmanību, kam nereti ir pieklājīgas algas un arī patīk tādas sievietes kā apraksti? Es nedomāju, ka tās sievietes grib apprecēt teorētiskos fiziķus, matemātiķus u.tml. tiešām augstā IQ gala vīriešus, kas jaunākos gados bija labi zināmi kā ''nūģi''. Kas viņiem kopīgs?
09.01.2022 18:23 |

Patīk
Reitings 11059
29090 @ 09.01.2022 18:23

Ko tu domā ar ''vidēji augstu'' klasi? Pelna dažus simtus virs vidējās algas? IQ kādus 15-20 punktus virs vidējā? Tā nav īpaši liela atšķirība no vidējā statistiskā, lai gan cilvēki reizēm to tā mēģina pasniegt. Faktiski augsta klase ir dzimuši aristokrāti, kādu Latvijā nav. Miljonāri u.tml. arī ir salīdznoši augsta klase. Bet ofisa darbonis, kurš pelna kaut ko vairāk par vidējo ofisa darboni? Nope, tas ir nedaudz virs vidējā. Un kāpēc lai šādas sievietes nemēģinātu sev pievērst, piemēram, sportistu uzmanību, kam nereti ir pieklājīgas algas un arī patīk tādas sievietes kā apraksti? Es nedomāju, ka tās sievietes grib apprecēt teorētiskos fiziķus, matemātiķus u.tml. tiešām augstā IQ gala vīriešus, kas jaunākos gados bija labi zināmi kā ''nūģi''. Kas viņiem kopīgs?

Es tieši arī domāju, kas tad skaitās augstā klase. Alga 5000 mēnesī, vai varbūt 20000 mēnesī?
3-5 tūkstošus var nopelnīt arī labs programmētājs, bet varbūt tā arī nav tā augstā klase, un vajadzīgs kačaks Armani maiciņā? 😄
09.01.2022 18:30 |

Reitings 418
Man ir aizdomas, ka te ir runa par Elīnas Didrihsones tipa sievietēm, kas pelna salīdzinoši labu naudu ar intelektuāli neprasīgu profesiju, un paralēli uzpumpē visas ķermeņa daļas. Un daudzi viņas tiešām uzskata par augstas klases sievietēm. Varbūt arī autore par šādām sievietēm runā. Man godīgi sakot grūti iedomāties, par ko citu viņa varētu runāt.
Man šķiet, ka Krievijā šādus cilvēkus sauc par jaunajiem bagātniekiem (bet nu Krievijā tās naudas summas ir daudz lielākas), kas ir labi zināmi ar savu slikto gaumi un vulgaritāti.
09.01.2022 18:56 |

Reitings 54
29090 @ 09.01.2022 18:56
Man ir aizdomas, ka te ir runa par Elīnas Didrihsones tipa sievietēm, kas pelna salīdzinoši labu naudu ar intelektuāli neprasīgu profesiju, un paralēli uzpumpē visas ķermeņa daļas. Un daudzi viņas tiešām uzskata par augstas klases sievietēm. Varbūt arī autore par šādām sievietēm runā. Man godīgi sakot grūti iedomāties, par ko citu viņa varētu runāt.
Man šķiet, ka Krievijā šādus cilvēkus sauc par jaunajiem bagātniekiem (bet nu Krievijā tās naudas summas ir daudz lielākas), kas ir labi zināmi ar savu slikto gaumi un vulgaritāti.

A ir vidējā alga un ir mediānas alga. Mediāna ir 70% no vidējās ha ha ha. Mediāna reprezentē vidējos ienākumus nevis vidējā alga. Tad LV ir liela starpība atalgojumos. Vienam knapi 500 Rīgā citam 5 K laukos. Vienam savs īpašums bez kredīta, cits īrē istabu. Milzu starpība. Vidēji augstas nozīmē nevis augstu, bet vidējā gala augstāko līmeni. Ne tikai piķis norāda uz klasi. Inteleksts. Izglītība. Soc status. Sakari. Sabiedŗiba kur grozās. Ģenētika. Kā sevi kopj, kā sevi pasniedz. Seja. Ķērmeis. Cik rūpējas, cik nē. Cik patīkams cilvēks, rakstusrs, cik gudrs, attapīgs utt. Kas pievērš uzmanību. Cik daudz vīrieši, kādas klass, cik daudz augstas klases utt. Dīdriksone. Nu ok piķi viņa pelna sliktu bet virs vidējās. Neglīts iedzimts izskats vēl pakropļots. Smadzeņu nav. Ģenētika nekāda. Cik viņai 25- a uz 40 izskatās. Izglītības nav. sakaru nav. normāli vīrieši nepievērš uzmanību. Didriksone ir vidēji zemais gals.. ti. zemākais vidējais. Par to ka tādas vistas liek silikonu un sevi par klaudiem padara es nebrīnos.
Es brīmos ka meitenes ar kurām sacenots matemātikas olimpiādēs, sportā dabūta 1.vietas utt. kam izglītība, darbs, daudz vīriešu uzmanības ( varbūt īsti ne augstākās klases, tur tā vaina). Ir skaistules ( nu, ok, ne 1. skolas skaistules), vienīgais mīnuss ka relatīvi agresīvas, kas padara par ne tik patīkamu radījumu, sev sašpricē lūpas, saliek D uz 30 gadiem. Depresija? Dzīšanās pēc augstas klases vīriešiem? Kas tas ir?
09.01.2022 19:48 |

Autorizēts lietotājsPatīk
Reitings 2134
Reģ: 02.01.2022
Lula @ 09.01.2022 18:30

Es tieši arī domāju, kas tad skaitās augstā klase. Alga 5000 mēnesī, vai varbūt 20000 mēnesī?
3-5 tūkstošus var nopelnīt arī labs programmētājs, bet varbūt tā arī nav tā augstā klase, un vajadzīgs kačaks Armani maiciņā? ?

Man liekas, ka te vispār daļa ir tāds trollisms. Man tā ož tie autores komentāri.
Ir visādas mediānas, līknes, augstie un zemie vīrieši, un tad ir realitāte.
Un vispār, kāda kuram starpība kas ko un kā špricē. Ok, es arī esmu redzējusi eksemplārus, kas nav izdevušies. Vienīgi neviens ar nazi pie nieres nestāv un neliek skatīties, ja tas nav tuvs un patīkams. Ir viedoklis? Izsaki vai patīk/nepatīk. Un viss. Man tās extra D izmēra krūšu licējas nevelk no maka ārā naudu. Katram sava izvēle ko darīt ar ķermeni, savu dzīvi un visu pārējo, tik ilgi, kamēr tas neskar citus.
Tas tā, vispārināti. Ne kādam konkrēti.
09.01.2022 20:20 |

Reitings 54
.Eksperte. @ 09.01.2022 20:20

Man liekas, ka te vispār daļa ir tāds trollisms. Man tā ož tie autores komentāri.
Ir visādas mediānas, līknes, augstie un zemie vīrieši, un tad ir realitāte.
Un vispār, kāda kuram starpība kas ko un kā špricē. Ok, es arī esmu redzējusi eksemplārus, kas nav izdevušies. Vienīgi neviens ar nazi pie nieres nestāv un neliek skatīties, ja tas nav tuvs un patīkams. Ir viedoklis? Izsaki vai patīk/nepatīk. Un viss. Man tās extra D izmēra krūšu licējas nevelk no maka ārā naudu. Katram sava izvēle ko darīt ar ķermeni, savu dzīvi un visu pārējo, tik ilgi, kamēr tas neskar citus.
Tas tā, vispārināti. Ne kādam konkrēti.

A man velk naudu ārā no maka. Vai vizmaz vilks, jo Latvijas pilsones. Kat tiem Ntajiem tūkstošiem ārstēs krū'\su vēzi, tas tak par nodokļu naudu. Kad 40 kļūs par nespējīgām invalīdēm, invaliditātes pabalstu un pārējo labumu kalnu tak no nodokļiem apmaksās. Protams ka vlk. Tāpēc po*** par UK, par Taizemi un ne po*** par LV. Piedevām runāju par paziņām. Nevis visām LV ''zvaigznēm''.
09.01.2022 20:34 |

Reitings 418
Vidēji augstais ir vidējais augstajā slānī :D Tu runā par augsto galu vidusslāni, upper middle class. Un jā, tieši nauda nosaka sociālo klasi. Ja tu runā par kādu citu 'klasi', kas ietver arī to, kāds vīrietis tev pievērš uzmanību, to varēji uzrakstīt jau pašā sākumā. Citādi neviens nezina, par ko vispār ir runa.
Es brīmos ka meitenes ar kurām sacenots matemātikas olimpiādēs, sportā dabūta 1.vietas utt. kam izglītība, darbs, daudz vīriešu uzmanības ( varbūt īsti ne augstākās klases, tur tā vaina). Ir skaistules ( nu, ok, ne 1. skolas skaistules), vienīgais mīnuss ka relatīvi agresīvas,

Šeit jau arī tu nenosauci neko tādu, kas liktu uzskatīt viņas par kaut kādu augstu klasi, pat tikai augsto vidējo slāni. Sacensības skolas laikā, grādi no Latvijas universitātēm (īpaši dažādās sociālās/humanitārās sfērās) un vīriešu uzmanība neko daudz nenozīmē. To visu var dabūt arī nedaudz virs vidējā sieviete (un lielāko daļu pat tikai vidējā). Manuprāt, tu vienkārši uzbur galvā kaut kādu ļoti idealizētu tēlu par viņām, un tāpēc nevari saprast, kāpēc tik ģeniālas un ideālas sievietes dara tādas muļķības. Lai gan pagaidām nenosauci neko, kas citiem viņas liktu uzskatīt par kaut ko vairāk par vidusmēru.
Bet jā, piekrītu, ka tas viss velk uz troļļošanu.
09.01.2022 20:35 |

Reitings 536
Reģ: 01.11.2021
Īstenībā neatbalstu šito heiterismu un nolikšanu. Lai katrs dara ar savu ārieni ko vins vēlas. Ja tas ir mentālu problēmu dēļ darīts to tāpat var redzēt. Citādi - labāk atbalstu silikona krūtis nekā to aprunāšanu un judging
09.01.2022 20:42 |

Reitings 54
29090 @ 09.01.2022 20:35
Vidēji augstais ir vidējais augstajā slānī :D Tu runā par augsto galu vidusslāni, upper middle class. Un jā, tieši nauda nosaka sociālo klasi. Ja tu runā par kādu citu 'klasi', kas ietver arī to, kāds vīrietis tev pievērš uzmanību, to varēji uzrakstīt jau pašā sākumā. Citādi neviens nezina, par ko vispār ir runa.
Šeit jau arī tu nenosauci neko tādu, kas liktu uzskatīt viņas par kaut kādu augstu klasi, pat tikai augsto vidējo slāni. Sacensības skolas laikā, grādi no Latvijas universitātēm (īpaši dažādās sociālās/humanitārās sfērās) un vīriešu uzmanība neko daudz nenozīmē. To visu var dabūt arī nedaudz virs vidējā sieviete (un lielāko daļu pat tikai vidējā). Manuprāt, tu vienkārši uzbur galvā kaut kādu ļoti idealizētu tēlu par viņām, un tāpēc nevari saprast, kāpēc tik ģeniālas un ideālas sievietes dara tādas muļķības. Lai gan pagaidām nenosauci neko, kas citiem viņas liktu uzskatīt par kaut ko vairāk par vidusmēru.
Bet jā, piekrītu, ka tas viss velk uz troļļošanu.

kāda pie velna troļļošana? Ja pati esi ļoti zems slānis tad nerādi ar pirkstiem uz citiem. Tev laika arī dalība vai uzvara vlasts olimpiādēs ir zemākais vidējais intelekta slānis. Kas LU vainas? nav koledžiņa kur nemācās? Nav manikira ātrie kursi?
09.01.2022 22:13 |

Reitings 104
Reģ: 24.11.2021
Nezinu kura tas Latvijā ir kļuvis populāri un ja ir tad statistiku.
Madona arī uztaisīja nedabīgi BBL. Tas nekur nepazudīs un būs vienmēr.
Šis taču ir sen pazudušais trollis. Vienmēr vārds ir divi ļoti dīvaini salikumi. Un runā par mediānām un pielieto statistikas terminus kur tos pat nevaig. Iepriekš bijušas tēmas par to kāpēc sievietes vēlas pelnīt vairāk nekā vīriešu, kāpēc sievietes precas kad ir vecākas un kā tas ir slikti.
09.01.2022 22:14 |

Patīk
Reitings 11059
Snow snow white @ 09.01.2022 22:13

kāda pie velna troļļošana? Ja pati esi ļoti zems slānis tad nerādi ar pirkstiem uz citiem. Tev laika arī dalība vai uzvara vlasts olimpiādēs ir zemākais vidējais intelekta slānis. Kas LU vainas? nav koledžiņa kur nemācās? Nav manikira ātrie kursi?

Mieru, tikai mieru 😀
Man liekas, būtu interesantāk parunāt par to, kā troļļošana tev sagādā prieku. Kādu labumu no tā gūsti, kas tev tajā patīk. Tu varētu pastāstīt kāpēc trollis kļūst par trolli
09.01.2022 22:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits