Sintijauzava @ 09.01.2022 11:53Tāpēc,ka sievietes vairs nav vientieses,pelēkās peles aiz vīra muguras.Mēs pašas spējam sevi uzturēt un pašas varam noteikt sava skaistuma standartus.Viens ir sašpricēt visu Mendeļejeva tabulu visās iespējamajās vietās-tas,jā,tik tiešām lēnām no modes iziet,bet ja man ir a izmēra krūtis,kuras es maskēju ar push up krūšturiem,lai padarītu ķermeņa proporcijas sievišķīgas,kāpēs es,pieaugusi sieviete,nevaru push up vietā krūtis vienu par visām reizēm izlabot?Tas pats par lūpām vai jebko citu.Kāpēc ES pieagusi sieviete nevaru ar savu ķermeni darīt ko es vēlos?Nepatīk?Man varbūt nepatīk vīrieši ar sešpaku un bārdu,kas izmaksā 100 euro mēnesī,citai nepatīk resnie kas knapi uz dušu var saņemties.Katram savs dzīves līmenis un redzējums.Nav jāskatās uz to,kas Tev nav saprotams.Brauc uz laukiem un meklē savu eco šmeko daiļavu.
Avrelija Alksne @ 09.01.2022 13:58Kāpēc lai kāda gribētu pievērst sev zemas kvalitātesvīriešu uzmanību? Kurai vajag tādu vīrieti, kuru jāuztur un vēl pakaļa jānoslauka viņa vietā? Tad kāpēc tik daudz sieviešu tiecas pēc zemā gala vīriešu sieviešu ideāla sasniegšanu, pašas savu izskatu padarot labākajā gadījumā smieklīgu? Manis aprakstītās sievietes noteikti ir vidēji augstās klases, ne sliktākas. Un gan jau grib sev dabūt augstas klases vīrieti. Tomēr uzvedas un izskatu maina tā, lai pievilinātu zemas. Kāpēc tā ir jādara? Un ir skaidrs, ka visām vidējās klases dāmām nepietiks augstas klases vīriešu. Nepietiks pat vidējas ( natural distribution, beel curve)
Man šķiet, ka tas nav saistīts ar izrādīšanos vai tā teikt, mērīšanos.
GhostGG @ 09.01.2022 14:06
Tikai nevajag. Ja sieviete sev ieliek pilnīgi neatbilstošu un NEproporcionālu izmēru savam ķermenim un tā uzbūvei (kas ir novērojams vairums gadījumos) tad tā ir tikai un vienīgi izrādīšanās.
GhostGG @ 09.01.2022 14:24citu apbrīna, augstas klases vīrīešu medības utt "Lai pamana" tā arī ir izdrādīšanās definīcija :D
.Eksperte. @ 09.01.2022 14:01
Kā vispār kādu var iedalīt augstā un zemā klasē? Tas ir TAVS subjektīvais skatijums. Es nekur neesmu vel līdz šim redzējusi konkrētus punktus, pēc kuriem visa pasaule tiktu iedalīta kaut kādos zemajos un augstajos slāņos. ?
P.S - nauda un slava tevi nepadara par augstākstāvošu.
Sintijauzava @ 09.01.2022 11:53Tāpēc,ka sievietes vairs nav vientieses,pelēkās peles aiz vīra muguras.Mēs pašas spējam sevi uzturēt un pašas varam noteikt sava skaistuma standartus.Viens ir sašpricēt visu Mendeļejeva tabulu visās iespējamajās vietās-tas,jā,tik tiešām lēnām no modes iziet,bet ja man ir a izmēra krūtis,kuras es maskēju ar push up krūšturiem,lai padarītu ķermeņa proporcijas sievišķīgas,kāpēs es,pieaugusi sieviete,nevaru push up vietā krūtis vienu par visām reizēm izlabot?Tas pats par lūpām vai jebko citu.Kāpēc ES pieagusi sieviete nevaru ar savu ķermeni darīt ko es vēlos?Nepatīk?Man varbūt nepatīk vīrieši ar sešpaku un bārdu,kas izmaksā 100 euro mēnesī,citai nepatīk resnie kas knapi uz dušu var saņemties.Katram savs dzīves līmenis un redzējums.Nav jāskatās uz to,kas Tev nav saprotams.Brauc uz laukiem un meklē savu eco šmeko daiļavu.