Man tagad arī tās sesijas sajūtas notrilinājušās. Studēju pēdējā bakalauru kursā un šogad nezinu, protams, ir galvā doma, ka eksāmeni jākārto un tā, bet nav tas stress kā pirmajā sesijā, kad rokas pat trīcēja un likās beigas.
Domāju, ka ar gadiem tas... + man šogad attālināta sesija, tāpēc tas nedaudz tā čiliņā
Bet nu, Nakstsputns, es tevi saprotu par pēdējo brīdi. Es visu daru pēdējā brīdī. Turpretī draudzene - kā uzdod tā sāk darīt un tad naktī pirms eksāmena viņa 23.00 saldi čuč, bet es vēl 2.00 mācos :D. Tāpat kā tev - ja es gadījumā sākšu laicīgi, tad es mācīšos sīki, gribēšu perfekcionizēt un tad galvā ir nekas, bet ja sāk naktī prims, tad, protams, ir pārmetumi un tā, bet tad prāts mobilizējas un mācos svarīgāko. :) Es zinu, ka ne visiem tas strādā, jo ir tādi, kas prātā jūk, ja pēdējā brīdī sāk, bet man tas kaut kā nostrādā...
Es mācos tā - izeju cauri lekcijām, prezentācijām un piefiksēju galveno(uztaisu shēmu vai pierakstu), kas palīdzēs orientēties un tad paliek galva tas viss :) Paskatos semināru pierakstus.
Vakar bija pirmais eksāmens, nu, stundu pirms eksāmena bišķi stresiņš sākās, bet tā vispār diez gan čiliņā bija