aspāzija @ 05.01.2022 16:42Manai draudzenei pirms vairākiem gadiem bija tieši tāda pati situācija, draudzene man ir kā māsa, līdz ar to es biju 100% tajā visā iekšā un godīgi varu pateikt, ja tev ir tikai 23 gadi, nepaturi bērniņu, lai arī cik skarbi tas neskanētu. Kad piedzims mazais, tava emocionālā pasaule sabruks, tā sabruks 500x dziļāk, kad sāksies naudas grūtības un nebūs kas palīdz, kamēr beigās pati saiesi sviestā un pavilksi līdzi bērniņu.
Ir jāizvēlās mazākais ļaunums. Tas mans personiskais viedoklis.
P.S. - draudzeni stutējām visi kopā divus gadus, finansiāli un emocionāli.
aspāzija @ 05.01.2022 16:42Manai draudzenei pirms vairākiem gadiem bija tieši tāda pati situācija, draudzene man ir kā māsa, līdz ar to es biju 100% tajā visā iekšā un godīgi varu pateikt, ja tev ir tikai 23 gadi, nepaturi bērniņu, lai arī cik skarbi tas neskanētu. Kad piedzims mazais, tava emocionālā pasaule sabruks, tā sabruks 500x dziļāk, kad sāksies naudas grūtības un nebūs kas palīdz, kamēr beigās pati saiesi sviestā un pavilksi līdzi bērniņu.
Ir jāizvēlās mazākais ļaunums. Tas mans personiskais viedoklis.
P.S. - draudzeni stutējām visi kopā divus gadus, finansiāli un emocionāli.
Susurrrrrs @ 05.01.2022 17:31Nu kaadas aborta sekas, cik var malt, muusdienaas pareizi veiktam kjirurgjiskajam abortam, ja peec tam ieveero aarsta noraadiijumus, lieto antibiotikas un nedara to, ko nedriikst dariit, nav nekaadu seku. Ir tieshaam pashai vai aarstiem jaanotizlojas, lai norautu smagu iekaisumu, kas vareetu radiit paaraak daudz reetaudu dzemdee un teoreetiski samazinaat naakotnes embrijam iespeeju piestiprinaaties. Statistiski apmeeram 1 procenta desmitdaljai risks. Jaaaaa, vesela procenta desmitdalja riska. Visaam paziistamajaam, kuraam kaadreiz ir bijis viens vai vairaaki aborti, visaam tagad ir beerni, ja tieshi par personiigo pieredzi.
Mediciiniskos (iedzert tableti) neatbalstu, ja patiik sevi mociit, uz priekshu, un tie riski, lai kaa dazhi aarsti kladzinaatu, ka tablete labaaka, statistiski diemzheel ir lielaaki, tieshi risks, ka tablete visu neiztiira un peec tam jau ar iekaisumu var testies uz tiiriishanu, kas tas pats aborts vien ir.
Savu draugu par gruutnieciibu esi informeejusi? Varbuut shis veelas kljuut par zelta cilveeku? Lai gan tam es absoluuti neticu, iipashi, ja vecums nedaudz virs 20. Lai apmaksaa proceduuru, ja izlemsi par abortu.
tete @ 05.01.2022 17:31Šeit vajadzētu saprast ko vispār pati domā par bērniem. Cita ne acu galā nevar bērnus ieredzēt, nekad nav vēlējusies utt. Citai atkal dzīves sapnis ir bērni.
Ja bērnus neciet un nekad neesi vēlējusies, tad šķiet, ka tevis pieminētā procedūra, jo labāk tā nekā ka māte nemīl bērnu, pamet, sit vai kā citādi morāli iespaido.
Ja ir sajūta ka jebkad kaut pēc 20 gadiem bet vēlēsies bērnus, gad ieteiktu tomēr paturēt bērnu. Jo ar šo manipulāciju ie liela iespējamība, ka vēlāk tev bērnu nebūs.
Par to ko raksta, ka kad bērns piedzims, tad tu sabojāsi sev dzīvi vai arī iepriekšējās attiecības visu laiku liks par sevi manīt. Manuprāt tā nav. Šobrīd ir 21.gs. ir brīnišķīgi psihologi, terapeiti un galu galā laiks, kas ļauj aizmirst tādas lietas.
Ja modele situāciju, kad tu esi uztaisījusi abortu un paiet 5 gadi, atrodi sapņu princi, mīlestību līdz matu galiņiem taču nevarat tikt pie bērniņa dēļ iepriekš veikta aborta. Kas vairāk salauzīs sirdi?
Kā arī- kas tas par uzskatu bērns bojā dzīvi? Tad jau mēs savuem vecākiem arī sabojājām dzīvi? Tu taču nenomirsti, nepaliec par invalīdu vai nenonāc cietumā kad piedzemdē. Kā tieši bērns var sabojāt dzīvi?