Attiecības ar ģimenes locekļiem...

Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Hey!
Vēlējos aizskart tādu tēmu kā attiecības ģimenē. Šajā nedēļas nogalē biju pie mammas ciemos un tā vietā, lai gūtu pozitīvas emocijas... tikai vairāk satraucos un pabojāju nervus. Brālis sēž mātei uz kakla, 25 gadi, nestrādā, visu laiku prasa naudu mašīnas uzturēšanai, mācībām(studē neklātienē) un izklaidēm, šantažē māti....regulāri iedzer...es jau viņai teicu, ka tādu cilvēku jāpasūta un jāpārtrauc kontaktu, bet viņai laba sirds un saka, ka miesīgais dēls, nevar tā... jāpalīdz... es saprotu, bet man šķiet tas galīgi debīli kāpt uz galvas vecākiem.. un arī tā kā brālis ir mantinieks uz tēva mantojumu, kas ir dzīvoklis, kur dzīvo māte... tad gluži dzīt prom viņa negrib, jo viņam ir tiesības legāli tur uzturēties....un mammai nav tādas naudas, lai samaksāt viņam daļu no dzīvokļa vērtības....
Varbūt kāds te jurists ir vai cilvēks ar sajēgu par tādām lietām - vai var izlikt cilvēku no dzīvokļa, ja viņam tas pienākas mantojumā? Jo man žēl skatīties kā viņai jāmokas... un pati viņa tikai uzticās brāļa solījumiem, ka viņš sāks strādāt, atmetīs dzeršanu... bet nekas nenotiek... viens labums, ka es to neredzu, jo dzīvoju ar draugu Rīgā...
05.01.2022 11:04 |

Reitings 226
Reģ: 12.10.2015
Pirmkārt, kāpēc vispār jābāžas? Saki, ka tur nedzīvo, sava dzīve. Tad dzīvo.
Otrkārt, ļoti virspusēji un vienpusēji pasniegts. Brālis tas sliktais. Bet pēc pieredzes zinu, ka reizēm tas nav slinkums vai nolaidība. Kāda viņam mentālā veselība? Pati esmu bijusi tādā situācijā, kad vecākiem ''uz kakla'' jau kā pieaudzis cilvēks. Un no malas jau visiem viegli teikt, ka vienkārši slinks cilvēks. Tiem, kam nav depresija vai tuvs cilvēks, kas ar to cīnījies, nekad nesapratīs. Patiesībā mentāli biju tādā bedrē, ka apsvēru pašnāvību katru dienu, bet paldies dievam pat tam spēka nebija.
Ja tiešām vienkārši slinks, varbūt tik drastisku metodi kā NEDOT NAUDU? Prasa - lai māte nedod. Zeķē jādomā, ka nav, kur nozagt. Un, ja bail atteikt, tad jau pa vienam jāvēršas pie varas iestādēm. Ja neuzturēs, tad arī darbu meklēs. Mātei tomēr būtu jāsaprot, ka dēlam jāpieaug, nevis viņu jāucina.
09.01.2022 13:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits