Digimons @ 04.01.2022 20:39Sveikas, gribēju painteresēties vai vienmēr seksā sasniedzat orgasmu? Pašai ir tā, ka varu to sasniegt tikai var teikt vienā pozā un ar palīglīdzekļiem (stimulējot klitoru). Un cik bieži un kādas rotaļlietas izmantojat? Kopā ar partneri vai atsevišķi? Vēlos kaut ko jaunu iegādāties, bet gribēju dzirdēt atsauksmes. Paldies!
32 gadi, attiecību ilgums 9 gadi, trešāsmiss_grape @ 05.01.2022 00:30
Kāds ir Tavs vecums un kuras attiecības, ja drīkst jautāt?
Digimons @ 05.01.2022 08:0932 gadi, attiecību ilgums 9 gadi, trešās
miss_grape @ 05.01.2022 11:22
Atklāti runājot, līdz 30, esot vairākās viduvējās attiecībās ar vīriešiem, kas neapmierināja ne vien gultā, bet arī dzīvē, nesasniedzu pilnīgi neko. Tagad lēnām, kārtojoties apstākļiem, palēnām viss notiek. Ļoti svarīgs ir miers, drošība, ko šīs attiecības sniedz. Vīrieša patiesa ieinteresētība, lai tev būtu labi. Tad būsi atbrīvojusies, relaksēta, kas nav mazsvarīgi orgasma sasniegšanai.
Ziemeljmeita @ 04.01.2022 23:32Esmu no tam laimigajam sievietem,kuras orgasmu sasniedz vienmer,atri un pat bez priekshspeles. Mani vairak uzbudina kaisligi skupsti neka klitora stimulacija. Orgasms sasniedzu,kad esmu augsha. Man pietiek ar 5 minutem. Ja gribu 2-3,tad vajadzes 10 minutes. Pec tam ljauju partnerim sevi panjemt jebkura poza,bet tajas Man ir ljoti lielas grutibas sasniegt orgasmu. No speljmantam patik viss,kas tiek izmantots BDSM. Rokudzelzi,pletne, patadzinja ,acu aizsejs… Bet viss viegla forma bez stipram sapem un zilumiem. Ir minimalas sapes,bet tas ir ljoti patikama forma. Patik but pakljautai,bet tas nav iespejams ar jebkuru partneri. Man dzive tads bija tikai 1. Vinjam patika dominet un vinsh to maceja. Shobrid man pietrukst BDSM. Vienigais,kad ir grutibas sasniegt orgasmu,lielaks alkohola paterins. Tadelj milejos tikai skaidra vai pie ljoti minimala vina paterinja.
Es teiktu savādāk -visas uzskaitītās lietas tiešām ir svarīgas, tomēr nevis katra seksa laikā līdz mūža galam, bet gan sava ķermeņa, jutekliskuma atklāšanas un sievišķās pārliecības iegūšanas procesā. Tad jau, kad, es atvainojos, būsi forši iejāta, Tev pietiks, ka kaimiņiene uz 2 stundām pieskata bērnus!:)miss_grape @ 05.01.2022 11:22
Atklāti runājot, līdz 30, esot vairākās viduvējās attiecībās ar vīriešiem, kas neapmierināja ne vien gultā, bet arī dzīvē, nesasniedzu pilnīgi neko. Tagad lēnām, kārtojoties apstākļiem, palēnām viss notiek. Ļoti svarīgs ir miers, drošība, ko šīs attiecības sniedz. Vīrieša patiesa ieinteresētība, lai tev būtu labi. Tad būsi atbrīvojusies, relaksēta, kas nav mazsvarīgi orgasma sasniegšanai.