Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Trenažieru zāle Imantā

 
Reitings 3
Reģ: 04.01.2022
Sveiki!
Vai kādai ir pieredze ar kādu no zālēm Imantas apkaimē, varbūt ir kādi ieteikumi kura labāka pēc pieredzes - vai tieši otrādi - kuru noteikti nevajadzētu?
No sakarīgajām un pēc cenas draudzīgām šķiet Lemon Gym un Gym!, tad vēl ir MyFitness, kur atšķirībā no iepriekšējām nav līgumsaistības, bet cena salīdzinoši dārga.
Palasīju sudzibas par Lemon Gym diezgan daudz, nevaru saprast vai tas dēļ tā kā lietotāji nelasa līguma noteikumus, vai arī tiesām mēģina apčakarēt. Par cik Gym! ir jauns, sūdzības nevaru atrast. Bet arī uz izmēģinājuma nodarbību šobrīd tur nav iespējams nemaz iet atsķirībā no pārējiem, kas ir diezgan švaki, ņemot vērā, ka saistības ir vismaz uz 12 mēnešiem 😀
04.01.2022 10:47 |
 
Reitings 273
Reģ: 04.05.2021
Es pati pgajušo gad novembrī uz Lemon gym aizgaju. Un pilniiba saprotu liiguma nosacijumus - ja pati rakstiski neinformesi, ka pec gada vairs neveelies pagarinat liigumu, tad tas automatiski pagarinas veel un gadu.
Cilveki nekad nelasa noteikumus un smalko druku.
Tik cik ir slikto atsauksmju , tik pat arí prieciigi apmekleee šo zaaali un es tai skaitaa. Dzelźi visur ir vienaadi.
04.01.2022 12:20 |
 
Reitings 66
Reģ: 30.09.2021
Dzelži visur vienādi, bet Lemon gym, cik gāju, vienmēr bija pārbāzts. Myfitness ir labākas grupu nodarbības.
Man lemon nebija gada abonements, bet mēneša. Ar visu to, pārtraukt bija grūti. Viena administratore nezināja kā var abonementu pārtraukt, gāju vēlreiz pāris dienas vēlāk, gandrīz kā direktora kabinetā bija jāraksta iesniegums, norādot, kādēļ gribu pārtraukt abonementu. Un tad to vēl uzreiz nepieņem, bet klubs iesniegumu sākumā IZSKATĪŠOT! Vienkārši the f*CK? Lieki teikt, ka neviens nepazvanīja, lēmumu nepaziņoja, bet arī parādu piedzinēji pie durvīm neklauvē, tā kā cerams, ka neskaitos vairs kliente. :D
04.01.2022 19:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits