law7 @ 02.01.2022 19:34
Tieši tādēļ uzskatu, ka labas attiecības ir tādas, kurās šajos tik būtiskajos jautājumos tiek runāts un tiek meklēti kompromisi. Tiesības gribēt vai negribēt ir katram, taču kategorisms nav laba lieta.
Es šeit vairāk runāju par to, ka vīrietim ir vieglāk tādu vēlmi izteikt neapdomīgi, jo pašam nebūs tik daudz jāupurē. Protams, ka drīkst gribēt bērnus, bet uzskatu, ka izdarot spiedienu, kā otru variantu minot šķiršanos, ir tomēr jāapzinās, kas tiek prasīts no sievietes, un jābūt saprotošākam par to, ka dzīvesbiedre grib pagaidīt. Viņam jau bioloģiskais pulkstens netikšķ, varēs apaugļot arī vēlāk
Es uzskatu, ka attiecībās jāveido kompromisus, nevis jāmeklē nākamās tiklīdz ir kādas viedokļu nesakritības.
Lula @ 02.01.2022 20:05Nu tad mums domas galīgi nesakrīt :)
Es uzskatu, ka attiecībās jāveido kompromisus, nevis jāmeklē nākamās tiklīdz ir kādas viedokļu nesakritības.
Santa1992 @ 02.01.2022 14:53Kas tā par dīvainu sievieti kurai pēc 3 mēnešiem mainas domas par tik nopietnu lēmumu?! Nav jau matu krāsa :D
GhostGG @ 02.01.2022 20:10
Kāds tieši par šo jautājumu varētu būt kompromiss? Uzdāvināt vīrietiem, kā pagaidu variantu, kaut ko no šiem? https://www.ashtondrake.com/c/baby-dolls/1822_so-truly-real.html
law7 @ 02.01.2022 20:44Vispār jau abi zina, ka grib bērnus. Viens grib tūlīt otrs pēc kāda laika. Ja visādi citādi attiecības ir labas, un abi apzinās, ka nav labi būt kategoriskiem, iespējams ir meklējams kāds zelta vidusceļš.
Vienkāršots piemērs, ja, piemēram, autore grib ķerties pie bērna radīšanas pēc 4 gadiem, abi šo jautājumu pārrunā, un vienojas, ka ķersies pie bērna radīšanas pēc 2 gadiem.
Mans vīrs bērnu gribēja vairāk par mani, man nebija super vēlmes pēc bērna,bet nebiju arī pret. Bērns piedzima un jūtas pret bērnu man parādījās apmēram pēc 6.mēnešiem. Līdz tam es vnk pildīju savus mammas pienākumus. Šobrīd es varu teikt,ka mani bērni tas ir labākais,kas ar mani dzīvē noticis. Ja vispār plāno kādreiz bērnus, tad kāpēc ne tagad?! Kas tevi attur? Ceļošana tikai? Nu varēsiet ceļot ar bērnu. Ja tiešām nākotnē gribētu bērnus,tad es neticu,ka jā piedzemdēsi tos tagad,tad mazāk mīlēsi utt. Varbūt tev konkrēti šis vīrietis neder kā tavu bērnu tēvs, tad labāk to viņam godīgi pateikt.Januxiiis @ 02.01.2022 11:42Sveikas. Esmu attiecībās 5 gadus, man 26, viņam 31. Šobrīd esam nonākuši situācijā, kad vīrietis ļoti vēlas bērnu, bet es nē. Neesmu vēl gatava. Un situācija jau tāda, ka viņš bez maz vai grib šķirties, ja bērns nebūs.
Es bērnus nākotnē noteikt gribēšu, bet šobrīd neesmu gatava. Esam ceļotāji, 2 reizes gadā vismaz kaut kur braucam, es to noteikt gribētu kādus gadus vēl turpināt. Zinu, ka ar bērnu arī to var, bet tas vairs nebūs tik viegli un spontāni.
Vai kādai ir bijusi līdzīga situācija vai kāds labs padoms?
Vienkāršots piemērs, ja, piemēram, autore grib ķerties pie bērna radīšanas pēc 4 gadiem, abi šo jautājumu pārrunā, un vienojas, ka ķersies pie bērna radīšanas pēc 2 gadiem.
Tavu linku nemaz nevēršu vaļā, soori
GhostGG @ 02.01.2022 20:57
Tas, protams, labi izklausās uz "papīra" bet realitātē ir kas cits. Tas ir tāpāt kā vīrieši ilgu laiku negrib precēt sievietes, "jo nav vēl gatavi".
Nemelo, atvēri gan.
Deshka @ 02.01.2022 20:54Mans vīrs bērnu gribēja vairāk par mani, man nebija super vēlmes pēc bērna,bet nebiju arī pret. Bērns piedzima un jūtas pret bērnu man parādījās apmēram pēc 6.mēnešiem. Līdz tam es vnk pildīju savus mammas pienākumus. Šobrīd es varu teikt,ka mani bērni tas ir labākais,kas ar mani dzīvē noticis. Ja vispār plāno kādreiz bērnus, tad kāpēc ne tagad?! Kas tevi attur? Ceļošana tikai? Nu varēsiet ceļot ar bērnu. Ja tiešām nākotnē gribētu bērnus,tad es neticu,ka jā piedzemdēsi tos tagad,tad mazāk mīlēsi utt. Varbūt tev konkrēti šis vīrietis neder kā tavu bērnu tēvs, tad labāk to viņam godīgi pateikt.
GhostGG @ 02.01.2022 20:57
Tas, protams, labi izklausās uz "papīra" bet realitātē ir kas cits. Tas ir tāpāt kā vīrieši ilgu laiku negrib precēt sievietes, "jo nav vēl gatavi".
Nemelo, atvēri gan.
Vot es par šito precēšanos arī gribēju iestarpināt. Kad sieviete grib kāzas, tad der šis "neesmu vel gatavs tādam solim", un sievietei ir jāsamierinas.