Santa1992 @ 02.01.2022 16:18Sisenis, ļoti pretēji būtu kā? :)
Turklāt man šķiet, ka vīrieši vispārināti nesaprot, ko nozīmē bērns. Aizkulises ir daudz savādākas, nekā tās var redzēt Instagram ģimeniskajās bildēs. Nezinu kā nopelns tas ir, bet man šķiet ka daudzi vīrieši bēbja būšanā vistrakāko iedomājas pampera maiņu. Tāpēc gribēt ir viens, bet morāli tam būt gatavam abiem diviem , būt gatavam iet cauri visiem tiem pamperiem, negulētajām naktīm un vel 100 lietām prasa daudz nervu. Un lielākoties tieši mātes nervu. Tāpēc ir kārtīgi jāizrunā, vai vispār cilvēks reāli aptver ko tas nozīmē.
lote_te @ 02.01.2022 16:23
Un vai sievietei gaidot pirmo bērnu viss uzreiz ir skaidrs, zināms, visas aizkulises un to, cik smagi tas patiesībā ir? Arī nē, bet normālās un veselīgās attiecībās šis viss notiek abiem mācoties un ejot tam cauri kopā.
To netiešo pārmešanu vīriešiem, ka redz, mums jāiznēsā, jādzemdē, jābaro un vīrietis tikai grib kaut ko, nezin ko- es vispār nesaprotu. Pēc tam brīnās, ka vīrieši bēg un negrib iesaistīties, jo jau pirms bērns vispār ir piedzimis, viņam netieši tiek ieborēts, ka tikai es, sieviete, zinu kā tas ir, jo - ja zhe matj. Mazliet iejūtības un sapratnes veltiet arī vīriešiem bērnkopības jautājumos, ko dosiet, to saņemsiet pretī.
Santa1992 @ 02.01.2022 16:36Paldies, man tā gads būs veiksmīgs, bet Tu savu viedokli izteikt pati nevari, tikai aizrādīt kādam citam :D
Varu derēt, ja kāda šādu diskusiju izveidotu ar mainītām lomām, tad visas kā vārnas bļautu, ka vīrietis ir ļoti nenopietns un nenobriedis un ar tādiem vispār nav ko saieties
GhostGG @ 02.01.2022 16:52Varu derēt, ja kāda šādu diskusiju izveidotu ar mainītām lomām, tad visas kā vārnas bļautu, ka vīrietis ir ļoti nenopietns un nenobriedis un ar tādiem vispār nav ko saieties :D :D :D
Laikam tāpēc man neviena neraksta :|GhostGG @ 02.01.2022 16:52Varu derēt, ja kāda šādu diskusiju izveidotu ar mainītām lomām, tad visas kā vārnas bļautu, ka vīrietis ir ļoti nenopietns un nenobriedis un ar tādiem vispār nav ko saieties :D :D :D
Aldis15 @ 02.01.2022 18:32Laikam tāpēc man neviena neraksta :|
GhostGG @ 02.01.2022 16:52Varu derēt, ja kāda šādu diskusiju izveidotu ar mainītām lomām, tad visas kā vārnas bļautu, ka vīrietis ir ļoti nenopietns un nenobriedis un ar tādiem vispār nav ko saieties :D :D :D
Bet, manuprāt, vīrietim tas tiešām ir citādāk - vai tad nav tā, ka vīrietim tomēr ir tas viss ir vieglāk? Nav jāiznēsā, nav naktī jābaro ar krūti (jā, ir pudelītes utt, bet bieži sievietes jutīgāk uztver trokšņus naktī un ātrāk pamostas) Nav uz diezgan ilgu laiku jāupurē karjeru.
lote_te @ 02.01.2022 19:22
Bet vai tāpēc vīrietis nedrīkst gribēt bērnus? Ne jau mans vīrs izdomāja to, ka tikai mans ķermenis spēj iznēsāt un dzemdēt bērnu, bet viņam ir tādas tiesības tos gribēt. Te kaut kā par daudz izskan tāds viedoklis, ka šķiet, vīrietis ir tikai kā spermas donors bez jūtām, emocijām un vēlmes.
Cālī ir interesanta diskusija par to, ka vīrs bērnus vairs negrib. Un komentāros iesaka palikt stāvoklī tāpat. Absurds, sievietes. Nē, es nesaku, ka autorei ir jādzemdē tikai tāpēc, ka vīrietis to grib, bet … Komentārus lasot man paliek no sirds žēl vīriešu. Grozi kā gribi, vīrietim nav tiesības kaut ko vispār gribēt ?
Bet vai tāpēc vīrietis nedrīkst gribēt bērnus? Ne jau mans vīrs izdomāja to, ka tikai mans ķermenis spēj iznēsāt un dzemdēt bērnu, bet viņam ir tādas tiesības tos gribēt. Te kaut kā par daudz izskan tāds viedoklis, ka šķiet, vīrietis ir tikai kā spermas donors bez jūtām, emocijām un vēlmes.
Cālī ir interesanta diskusija par to, ka vīrs bērnus vairs negrib. Un komentāros iesaka palikt stāvoklī tāpat. Absurds, sievietes. Nē, es nesaku, ka autorei ir jādzemdē tikai tāpēc, ka vīrietis to grib, bet … Komentārus lasot man paliek no sirds žēl vīriešu. Grozi kā gribi, vīrietim nav tiesības kaut ko vispār gribēt ?