Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Skumji

Patīk
Reitings 471
Reģ: 01.03.2015
Sveikas meitenes meklēju atbalstu 😏
Jūtos tukša, depresīva, staigāju pa māju kā spoks izspūrusi un nekāda, māja stāv bardakā, nekam negribas pieskarties viss riebjas, tāds stāvoklis šobrīd nezinu varbūt vaina sieviešdienas, tas ar savu dod, ok mans stāvoklis, bet mans vīrs nevis atbalsta pasaka ko nomierinošu, labu, bet situāciju padara sliktāku vārdi ko tu staigā tik depresīva un bojā man garastāvokli, ko tu nekā nedari un tā tālāk jopcik man jau tā ir slikti nē vajag vispār iedzīt mani tupikā un izmisumā, nezinu kā iziet ārā no šī stāvokļa vnk vajag ieteikumus, jūsu atbalstu, jo neviens mani nesaprot 😢
01.01.2022 22:37 |

Reitings 116
Reģ: 12.11.2016
A ko viņš grib lai tu dari? šodien vispār nav nekā ko darīt, arī iet nav kur, jo viss ciet. Un rīt arī, jo svētdiena. Padari ko tu gribi - paskaties kādus seriālus, filmas vai Youtube, klausies mūziku, paēd savu mīļāko ēdienu, pat ja tas ir ļoti neveselīgs, ieej vannā. Man personīgi ļoti patīk kārtot māju vai iziet ārā pastaigāt, paklausīties mūziku. Tīrā un kārtīgā vidē uzreiz jūtos labi, bet tev tas laikam nederēs. Ar vīru ari nezināšu, ko darīt, man tāda nav 😀 Varbūt pasūti viņu dēt uz vienu dienu. 😁
01.01.2022 23:38 |

Patīk
Reitings 395
Reģ: 28.03.2020
Vīrietis jau arī drīkst kādreiz sakārtot māju un "kaut ko darīt". 🙂 Žēl, ka viņš to nesaprot.
Centies nonākt līdz punktam, kurā pati saproti, ka, ja nekam nesaņemsies, nekas arī nemainīsies. Zinu, ka ir grūti, zinu, ka to pateikt ir vieglāk, nekā izdarīt, bet - dod sev kādu brīdi atelpas un tad tomēr centies saņemties. Kaut mēģini izrunāties ar vīrieti, varbūt viņš tevi sapratīs.
Ja nē, tad var piezvanīt uz krīzes telefonu vai vērsties pie kāda speciālista - ja šķiet, ka depresīvais garastāvoklis ir ieildzis.
Sargi sevi, mīli sevi, atpūties, paklausies mierīgu mūziku, noteikti kārtīgi izgulies un cerams, ka rīt jutīsies jau drusku labāk!
01.01.2022 23:49 |

Patīk
Reitings 471
Paldies meitenes 😘vīrs neko nekārtos, jo viņam sanāk daudz strādāt ok es saprotu, bet nu es nevaru būt klauns un lēkāt riņķī un smaidīt, ja es tā jūtos šobrīd, saprotu nevienam nepatīk depresīvi cilvēki, bet ko darīt ja taa šobrīd jūtos, ahhh caur zobiem rīt jauna diena jāsaņemas kaut ko sakārtot mājā ahh gribu būt mijonaare ar personīgo apkopēju un pavāru 😃
02.01.2022 00:09 |

Patīk
Reitings 395
Reģ: 28.03.2020
Un kādu pienesumu viņš dod, tevi trobelējot? Kā vispār var pārmest sliktu garastāvokli? Cilvēks var notēlot labu pašsajūtu, bet sliktu garastāvokli netēlo neviens, vajadzētu būt iecietīgākam. Cilvēks taču nav akmens vai uzgriežams pulkstenis, kam nekad nav skumji.
02.01.2022 00:31 |

Patīk
Reitings 471
Paldies Silvera par atbalstu 🙂
02.01.2022 00:39 |

Patīk
Reitings 471
Sieviešdienas ir man, bet šķiet ka vīram arī 🤦‍♀️
02.01.2022 00:42 |

Patīk
Reitings 2090
Reģ: 22.05.2019
Ir pilnīgi normāli justies tā,tu neesi robots.
Nevar būt nonstop pilns enerģijas un pozitīvisma.
Dod sev atpūtu,ja neko īsti negribas darīt,ļauj sev to.
Man palīdz paslinkošana-diena gultā ar labu filmu,tēju un našķiem,vai izbraukt no mājām,kaut kur pastaigā garākā pie dabas🙂
Izrunā ar vīru savas sajūtas,otra atbalsts un sapratne ir svarīgi.
02.01.2022 09:21 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
Jums ir maajdziivnieku bars un beernu bars? Ja nav, tad es nesaprotu, kas taads baigi jaakaarto maajaa, kuraa dziivo 2 pieaugushi cilveeki, kuri peec sevis novaac.
P.S. Meklee speciaalista paliidziibu, ja domaa, ka tev ir depresija, lai izraksta medikamentus. Viiram jaastraadaa un veel jaatur rocinja? Cik no jums to dariitu? Juus straadaajat, bet maajaas jums indiviids, kursh staigaa izspuuris, neviizho shkjiivi nomazgaat un protestee, ka sho nezheelo? Nopietni? Ja ir mentaala kaite, tad jaarstee pie profesionaalja.
02.01.2022 10:13 |

Patīk
Reitings 471
Susurs bērnu nav,bet ir dzīvnieki, kas taisa bardaku 😃es arī strādāju, bet man vairāk brīvdienas, es visu saprotu vnk tā jūtos mani nevajag žēlot vnk cilvēcisku sapratni un atbalstu
02.01.2022 10:51 |

Reitings 737
Reģ: 14.12.2021
Ja tas īslaicīgs stāvoklis, tad darīt to, kas iepriecina. Dažas dienas nesakārtota māja? Un? Ēst? Var taču novārīt pelmeņus vai cīsiņus, nekas nenotiks. Ja vīrs nesaprot sliktu garastāvokli, var teikt, ka slikti jūties, laikam kāds vīruss. Un vēlāk, kas pašsajūta uzlabojas, ar vīru izrunāt kā tu jūties un pastāstīt kā viņš var palīdzēt.
Ja stāvoklis ieilgst un netiec laukā, iesaku uztaisīt asins analīzes vispirms. Varbūt, kaut kas pietrūks. Un apsvērt psihoterapeitu.
02.01.2022 11:22 |

Patīk
Reitings 471
Paldies meitenes par atbalstu 😘
02.01.2022 12:20 |

Patīk
Reitings 471
Jā sāku šodien pa mazam kustēties pa māju sakopu cāļa galvu 😃😃😃😃piekārtoju un jā mazliet sajutos labāk
02.01.2022 14:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits