Miaa @ 02.01.2022 22:07Šajā Jaunajā gadā arī nonācu pie secinājuma, ka man nav draugu. Agrāk, neskatoties uz to, ka vienmēr esmu bijusi introverta, tomēr mīlēju ballītes, tusiņus draugu lokā, mīlēju baudīt dzīvi. Tad ar gadiem tas viss kaut kā pārgāja, mainījās domas, vairāk ierāvos sevī un iemācījos mīlēt vienatni. Tagad ir tā, ka man pat nepietrūkst ne baigās ballītes, ne ciemošanās, ne kaut kādi izbraucieni ar draugiem, jo mīlu laiku pavadīt vienatnē, taču neizbēgami ik pa laikam tomēr uznāk tādi brīži, kad paliek skumji, ka kaut vai tajā pašā Jaunajā gadā telefons klusē, jo nav neviena, kurš par mani atcerētos un neviena ar kuru satikties, iedzert šampi un papļāpāt par dzīvi. Sapratu, ka vienkārši jāmēģina atrast cilvēki ar kuriem es būtu uz viena viļņa un ticu, ka tādus ir iespējams atrast, tikai pašai arī jāpieliek pūles.
.Eksperte. @ 02.01.2022 22:32
Es taisni brīnos, kā tik, šķietami, foršai sievietei tā. Man kaut kā liekas, ka pie tādiem, nezinu kā pareizi pateikt, brīvdomātājiem (?) cilvēki līp, jo ir viņos sava veida harizma.
Miaa @ 03.01.2022 00:14
Paldies par jaukajiem vārdiem! Tiešā, no sirds paldies! Tiesa gan, man šķiet, ka tajā, ka esmu tāds brīvdomātāja tips, arī slēpjas visa problēma, jo esmu visai īpatnējs, savdabīgs cilvēks, jo ne ar kuru katru cilvēku spēju atrast kopīgu valodu. Man šķiet, ideāli draugi priekš manis būtu tādi cilvēki, kuri arī mīl vienatni un dzīvo, tā teikt, savā mazajā, interesantajā pasaulītē, bet, ja uznāk vēlme, var arī pateikt viens otram "Davai, satiekamies!", satikties, iedzert aliņu un visu nakti nopļāpāt, klausoties visu, sākot no Baskova līdz Bēthovenam. Vēl esmu tādu cilvēku meklējumos, bet ceru un ticu, ka tādus atradīšu. :)
Satori @ 03.01.2022 00:20
Patika Tavs teksts "esmu visai īpatnējs, savdabīgs cilvēks, jo ne ar kuru katru cilvēku spēju atrast kopīgu valodu, man šķiet, ideāli draugi priekš manis būtu tādi cilvēki, kuri arī mīl vienatni un dzīvo, tā teikt, savā mazajā, interesantajā pasaulītē" ❤
Saskatiju līdzību ar sevi, savdabīgie cilvēki ir forši!
goodmorning @ 01.01.2022 20:14Vakar sagaidot jauno gadu mazliet aizdomājos, kādēļ man nav draugu
Šobrīd arī nevienu savā burbulī nevēlos, jo cīnos ar zemu pašvērtējumu, depresiju.
Nez vai cilvēki to jūt? Kaut arī ārēji es to neizrādu ka ciešu no depresijas. Bet ārēji var redzēt, ka esmu ļoti noslēgts cilvēks.
Lai arī vakar palika nedaudz skumji, ka varēju piezvanīt tikai vecmāmiņai un apsveikt ar jauno gadu. Vairāk nebija kam zvanīt, nedz arī man kāds piezvanīja..vienmēr parādās tāda vientulības sajūta uz svētkiem.
Nevedās arī sarunas ar svešiem cilvēkiem, ballēties man ļoti nepatīk, esmu vairāk maliņā stāvētāja. alkoholu arī nelietoju. Reti. Varbūt pāris vīna glāzes uz svētkiem un pat ne vienmēr. Nav man arī nekādu baigo interešu. Iespējams pati sevi nemaz neesmu iepazinusi.
Saprotu, ka ar šādu attieksmi draugus nedabūt. Iespējams neviens nevēlas atrasties blakus cilvēkam kas ir kūtrs kā es, piemēram. Pagaidām mācos sadraudzēties pati ar sevi.
goodmorning @ 01.01.2022 20:14Vakar sagaidot jauno gadu mazliet aizdomājos, kādēļ man nav draugu
Šobrīd arī nevienu savā burbulī nevēlos, jo cīnos ar zemu pašvērtējumu, depresiju.
Nez vai cilvēki to jūt? Kaut arī ārēji es to neizrādu ka ciešu no depresijas. Bet ārēji var redzēt, ka esmu ļoti noslēgts cilvēks.
Lai arī vakar palika nedaudz skumji, ka varēju piezvanīt tikai vecmāmiņai un apsveikt ar jauno gadu. Vairāk nebija kam zvanīt, nedz arī man kāds piezvanīja..vienmēr parādās tāda vientulības sajūta uz svētkiem.
Nevedās arī sarunas ar svešiem cilvēkiem, ballēties man ļoti nepatīk, esmu vairāk maliņā stāvētāja. alkoholu arī nelietoju. Reti. Varbūt pāris vīna glāzes uz svētkiem un pat ne vienmēr. Nav man arī nekādu baigo interešu. Iespējams pati sevi nemaz neesmu iepazinusi.
Saprotu, ka ar šādu attieksmi draugus nedabūt. Iespējams neviens nevēlas atrasties blakus cilvēkam kas ir kūtrs kā es, piemēram. Pagaidām mācos sadraudzēties pati ar sevi.