Naktsputns @ 01.01.2022 19:40Nāk prātā palikšana ar teltīm. Bija vasara, es sāku tikties ar puisi. Puisim patīk piedzīvojumi, man arī. Viņš baigais makšķerēšanas fans un es mīlu būt dabā, tāpēc sarunājām, ka iesim mini pārgājienā. Izdomājām palikt teltī. Es iepriekš nekad nebiju gulējusi teltī. Sākumā man bija mini panika, bet tad nomierinājos. Bija interesanta pieredze. Varbūt liekas wtf, palikt divatā pa nakti kaut kur pie upes teltīs, bet bija riktīgi forši. Vakarā viņš makšķerēja, pamācīja mani, spiedzu, kad vajadzēja vilkt zivi. Pikniks. Un palikām teltī. Nekas intīms nebija, vienkārši tāda jauka kopā būšana. Pēc tā arī sagājām kopā kā pāris(līdz šim piedzīvojumam gājām uz date, bet tajā vasaras naktī pirmo riezi pateica, ka mīl un tad bija arī pirmais skūpsts, tāpēc es to uzskatu par tādu formālu attiecību sākumu :))
Kā var aizbraukt uz Igauniju ar svešu cilvēku divatā ar savu auto? Pirmajā randiņā*Karlsone @ 01.01.2022 21:17Manuprāt, visi foršākie randiņi izvēršas kopā esot ceļā un ceļojumā. Nav obligāti jālido kaut kur. Pietiek ar mašīnu kopā aizbraukt uz, piemēram, kaimiņu Igauniju, un tad jau var sajust to otru cilvēku, plus interesanti, neparedzamība, citi apstākļi.
Kā var aizbraukt uz Igauniju ar svešu cilvēku divatā ar savu auto? Pirmajā randiņā*
Aldis15 @ 02.01.2022 21:21Pirmajā uz maķīti vai pastaiga pa parku. Uz Igauniju ar nepazīstamu būtu crazy (ja tā pat vien)
Annija35 @ 02.01.2022 22:25
Uz maķīti pirmajā randiņā?
Tā vieta ir pusaudžu vecumam...
Aldis15 @ 02.01.2022 22:37
Tas kā piemērs, var uz jebkuru citu lētu/vienkāršu vietu.
Tad labi atsijā golddigeres, izmantotājas, utml.
Aldis15 @ 03.01.2022 09:26Un uz pusēm ir ideāls variants - tieši pirmajā randiņā* mans respekts pret meiteni uzreiz +++
Es arī neprasītu un nedotu mājienu, bet ja Tu samaksātu savu daļu, tavs respekts manās acīs +++Annija35 @ 03.01.2022 09:49
Man nekad neviens vīrietis nav prasījis apmaksāt pusi no randiņa,pat nav devis tādus mājienus.
Jo vīrietis aicina,tad arī saprotami,ka uzņemās izmaksas uz sevi.
varbut katram ar savu groziņu iet vai vispār nevajag doties uz ēdināšanas iestādēm, kur nauda jātērē? :DAldis15 @ 03.01.2022 09:26Un uz pusēm ir ideāls variants - tieši pirmajā randiņā* mans respekts pret meiteni uzreiz +++
2 variants 👍🏻woman_wonderland @ 03.01.2022 09:54varbut katram ar savu groziņu iet vai vispār nevajag doties uz ēdināšanas iestādēm, kur nauda jātērē? :D
maķīti pirmajā randiņā? Tā vieta ir pusaudžu vecumam...