hanney @ 31.12.2021 11:16Sveikas! Vakar biju pirmo reizi notestēties uz Covid, biju kontakterpersona, 3 citiem cilvēkiem pozitiiivs, man ir pavisam nelieli simptomi un negatiivs. Viss butu ok, tacu testu neema Centralajaa laboratorijaa divas pavisam jauninas meitenes. Meitene, kas neema testa paraugu, ar vienu kocinu knapi pieskaaraas riiklei un degunaa arii knapi ielika pasa deguna sakumaa un galigi nebija tas kocins iebazts lidz aizdegunei taa, ka butu nepatikami. Un jaa, tests negatiivs.. vai tiesam testu nem tik “maigi”? Kad veicu atro testu majaas pati, iebaazu kocinu tik dzili, ka biju parsteigta, ka tik dzili tur kaut kas var tikt iebaZts ?
Ko darit? Gribu taisiti velreiz ?
Wonder woman @ 31.12.2021 11:51Ieteiktu uztaisīt pēc paris dienam atkartoti
Susurrrrrs @ 31.12.2021 11:26
Nekad nav labi, kad iebaazh, cik vien dzilji var un veel pagroza uz rinjkji, tad visiem lielaa breekshana, ka deguns asinjo, ka “smadzenes baksta” un veel sazin kas. Maigi panjem, atkal slikti. Testi var buut kljuudaini, viiruss var buut tik mazaa koncentraacijaa, ka neuzraada un veel padsmit iemesli.
Tev ko tas tests dos? Neesi poteeta un sertifikaatu vajag? Ej taisi veelreiz. Esi poteeta? Dziivo taalaak un aizmirsti, tas “paarneesaashanas” marasms jau liidz kaklam, inficeetais esot vilcienaa vai autobusaa braucis, piemeeram, un uzreiz zinju portaalos. Katraa Riiigas sabiedriskaa transporta vieniiba atrastu taadus inficeetos, ja saaktu testeet. Aplipinaat kaadu baidies? Visi jau sen vareeja sapoteeties, savukaart ja kaadam poteetam naave draud, tad taa ir karma un viss, vispasaules meerkakjoshanaas.
Nikola. @ 31.12.2021 11:59Priecājies, ka ņēma pa vieglo. Gribēji kā man draudzenei, tas bija sākumā- lauza žokli, jo tante netika tik dziļi rīklē kā gribēja vai kā kolēģei, kurai 3 dienas asiņoja deguns? Vienmēr jau var speciāli palūgt, ka gribi, lai baksta līdz smadzenēm. ?
hanney @ 31.12.2021 12:02
Jā, nav gan labi, cik Centrālā laboratorija saņem par 1 testu? 35eur no valsts? Kāda ir testa jēga? Vai tik tā nav samazināt vīrusa izplatību? Es saprotu, ka negribas mazām 20 gadīgām dāmītēm bāzties svešu cilvēku siekalās un puņķos, bet nu bāc, kaut kā stulbi sanāk, viņām algu maksā par savu pienākumu veikšanu, savukārt es tērēju savu laiku, lai pierakstītos, gaidītu pierakstu un tur laukā salu, kamēr viņas kkur kvējās kafiju dzēra ??
Neesmu nemaz ar šo mierā, tā jau zb viss šis, tad vismaz būtu jēga kkādiem ierobežojumiem, ja tie būtu kvalitatīvi pildīti.
Elisa_M @ 11.04.2022 08:20Pagājušajā nedēļā darbā tikos ar Covid pozitīvu cilvēku. Ceturtdien un piektdien bija lielielas sāpes kaklā - paštests negatīvs. Sestdien piemodos jau ar visiem simptomiem un divām svītriņām testā. Brīvdienas noslimoju un šodien viss kā ar nazi nocirsts - nekas vairs nekaiš, bet esmu pieteikusies uz laboratorijas testu. Neliek mieru jautājums - ja nu tests ir negatīvs. Ja būs, tā negribās potēt atkal to ceturto poti. Tas vīruss vēl kādu laiku tupēs manī?
sla @ 11.04.2022 08:33
Kāda jèga tad vispār bija potēties, ja potētajiem kovids līp tik viegli? Pat gripas vakcīna ir daudz efektīvāka un tikai 1 x gadā, un visi izliekas kurli-akli, ka viņu kovid 2-3 devas nestrādā. Man 0, nesaķēru vīrusu, man cilvēki ģimenē arī nepotēti bija kontaktā ar pozitīviem, neko nedabūja. Vot kā dažiem tā zaraza būtu noderējusi nezaudēt darbu, tā arī nesanāca saslimt.