Sisenis @ 25.12.2021 21:01Man šķiet ka šī ir kārtējā troļļu tēma.
Bet ja nopietni, es loģiski izsvērtu, bez visādām emocijām, vai tu spēsi tikt galā viena ar bērnu (respektīvi nodrošināt ar visu nepieciešamo) un cik ļoti bērna tēvs spējīgs un gribošs tevi materiāli un morāli atbalstīt.
Bet vispār ne īpaši gudrs gājiens seksot ar kādu, ar kuru neredzi nākotni, vel jo vairāk, bez jebkādas izsargāšanās.
Bjork @ 25.12.2021 21:02Ej un parunā ar mūsdienīgu, kas labi orientējas savā nozarē speciālistu!!!
Pārāk daudz mainīgo, lai kāds attālināti 'ko spētu izvērtēt.
Scandinavian @ 25.12.2021 21:03Pataloģijas var būt arī tad, ja vecākiem nav baisas iedzimtas slimības. 34 gadi nav 20, ieteiktu grūtniecību saglabāt pat ja bērna tēvs to negrib. Vienkārši ar to cilvēku netiecies un stiprini sevi.
evv @ 25.12.2021 21:08
tā, diemžēl, ir mana dzīves situācija šobrīd. gājiens skaidrs, ka nebij gudrs. Bērna tēvs pelna labi, bet ir ļoti emocionāli nestabils cilvēks, nevar uz viņu paļauties
Mia6 @ 25.12.2021 21:01Sveika! Jāsāk jau ar to, kādus antipsihotiķus viņš dzer un kādas ir viņa iedzimtās slimības? Un kas uzstādīja Tev diagnozi ka esi neauglīga? Vai ir pamatojums tam ?
Sisenis @ 25.12.2021 21:11
Man grūti ko ieteikt, jo diezgan neskaidra situācija. Emocijas noteikti tavā vecumā teiktu, ka bērniņš jāsaglabā. Veselais saprāts man saka, ka tā būtu sevis un mazuļa mocīšana.
Mia6 @ 25.12.2021 21:17Tu neesi neauglīga. Citi gadu, citi piecus gadus mēģina līdz tiek pie bērna. Ja esi palikusi stāvoklī, tad viss ir kàrtībā. Kas attiecibas uz bērna nākotni , konsultējies ar kādu gudru ginekologu, kas ieteiks ko darīt! Es domāju, ka paļauties uz domu, ka bērniņš būs nepilnvērtīgs ir aplami.
evv @ 25.12.2021 21:20
es nekad nebiju gribējusi būt vientuļā māte. man bail no tā čaļa un, pat ja viņš mums palīdzētu ar naudu, būtu viņš jāpatur savā dzīvē.
Sisenis @ 25.12.2021 21:24
Tad šajā brīdī jādomā par opciju ko minēju - vai spētu tikt pilnvērtīgi ar visu galā pati?
Santa1992 @ 25.12.2021 21:32Arī dzerot antipsihotikus var dzemdēt veselu bērnu. Olanazepins ir vienas no zālēm kuras nav kaitīgāko zaļu saraksta. Un vispār jau ir svarīgāk nevis zāles ko lieto tēvs ieņemšanas brīdi, bet ko dzer māte grūtniecības laika.
Bet vispār esmu šoka par Tavu piedod, bet pilnīgu muļķību un bezatbildību. Pati sev nosaki neauglības diagnozi un neizsargajies ar cilvēku kuru uzskati par nestabilu un kurš ir sizofrenikis no ka Tev ir bail. Man liekas te galvenā problēma ir kas Tev galva darās. Ja, bērns var piedzimt vesels, bet ģenētiski no Tava šizofrēnika mentālu problēmu risks bērnam noteikti būs augstāks.
teorētiski varētu, bet es jau no viņam to faktu paziņoju, tāpēc domāju, ka kaut kādā brīdī uzrastos...
arī pievienojos - aizej pie laba ginekologa, vislabāk diviem un visu izrunā.evv @ 25.12.2021 21:38
jā, šis viss stāsts ir ļoti bezatbildīgs. bet nolēmu neslēpt detaļas, jo man tas ir jāzstāsta tieši tā, kā tas, diemžēl, ir. paldies, par info par olanzepinu. Varbūt Tu zini, kur var redzēt šo kaitīgo zāļu sarakstu?
Un vispār jau ir svarīgāk nevis zāles ko lieto tēvs ieņemšanas brīdi, bet ko dzer māte grūtniecības laika.