Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Alkohols, bāri, izklaide

 
Patīk
Reitings 314
Reģ: 28.07.2021
Labvakar!
Izskatās, ka studijās parādus būšu nokārtojusi un nedaudz varēs uzelpot mierīgāk pirms svētkiem. Iedomājos, ka sen neesmu nekur bijusi izklaidēties un kā reiz sazīmējās kompānija, gribas ''atraut'', lai ir tāds kontrasts starp ikdienas darbiem un ''apbalvojums''(nu jā, reizēm gribas kā pusaudžu gados :D)
Vai kāda zina, šobrīd strādā nakts klubi?(sertifikāts, protams, ir)Un ja jā, tad kur ieteiktu aiziet piektdienas vakarā izdejoties? :)
Vai arī bāri, kur šotiņus var dabūt par normālām naudiņām? Atceros, ka savlaik bija tāds ''Skaņu bārs'' un tur varēja vēl uz atlaidēm diez gan lēti dabūt šotiņus, tagad meklēju, nevaru saprast strādā vai nē... Varbūt kādi citi ieteikumi?(jā, interesē tieši šotiņi, kurus dzert nelielā kompānijā, iegūt tādu normālu reibumu)
Vai arī ja uz bāru nenolemsim iet ar darugiem, tad varbūt kādu stirpo alko kokteiļu ''receptes''? Kaut kā esmu pārgājusi uz vieglajiem dzērieniem un zinu, ka ''tīrā'' diez vai tagad kaut ko no stiprajiem izbaudītu un ja dzert vieglos līdz normālam reibumam būtu jātukšo pāris pudeles vīna... tāpēc iedomājos, ka varbūt uzjaucot aizies labāk(jā, galvā varbūt tik drīz nedos), bet toties būs jautri :D
Paldoes jau iepriekš!
16.12.2021 00:18 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!