Man arī patīk pajautāt, ko grib saņemt. Omēm dāvinu katru gadu kalendāru ar mūsu bildēm.
Zinu, ka mammai vienmēr patīk kaut kas no skaistumkopšanas, madaras, kaut kas no spa vai biļetes uz kādu pasākumu. Ar vīriešiem jau sarežģītāk, bet ir dāvināta šalle, cimdi, maks, grāmata, kāda izklaide, galda spēle kā pārim, kāds dzēriens, dāvanu karte kafejnīcā, bet jāskatās arī kādi hobiji. Vectētiņam dāvinātu ko mīļu vai pielietojamu (ēdamu, kādu apģērbu vai kaut ko kas silda sirdi). Omei arī esmu davinājusi gardumu grozu, jo zinu, ka viņa pērk tikai lētākos produktus, tad nu gribas iepriecināt ar ko šikāku un tādu, ko pati parasti nenopirks. :) Patīk arī visādas interesantas lietas tirdziņos, par kurām lidz šim nezināju vai kuras pats nekad nenopirktu. Interesantas dāvanai šķita stenders želejas ziepes.
Teikšu godīgi, ka man vai nu ir ideja, ko dāvināt vai vispār nav ideju un negribas arī līdz galvassāpēm par to domā, ko dāvināt. Šī iemesla dēļ dēļ priecājos, ka šogad ar ģimeni vienojāmies kopā pavadīt laiku un visi dosimies apmeklēt meistarklasi svētkos, kur katrs varēs uztaisīt to, ko pats vēlas (krūzi, alus kausu, vāzi, šķīvi vai bļodu utt.)