kāpēc Tu esi tik prasīga?Santa1992 @ 10.12.2021 17:48Nedaudz skumji šovakar. Prātoju par tēmu iemilesanas.. man ir jaunas attiecības, bet iemilesanas, ķīmija un alkas jau lenam sāk aprimst, kaut tikai 2,5 men. kopā. Ir labi, bet tā remdeni labi. Un mani biedē doma, varbūt tas remdenums ir abpusējs? Ir ka pēc izturēšanās un darbiem viss ir OK, bet galva ielīst viņam ar nevaru. Man vispār ir problēma ar to, ka pēdējos gados ka kāda iemīlos tad pāriet ļoti ātri... vispār liekas, ka neesmu tāda kas baigi samilas,lai cik ļoti alkstu piedzivot stipras jūtas un dzīvot pilnu krūti. Sava zina apskaužu tos kas baigi iemīlas utt. Kad bija jauniņa tik vēsa nebiju, bet kaut kur pēc 28 gadu vecuma saku aizvien vēsāka palikt (iemilesanas zina)... vai tas tāpēc, ka aplauzieni bijusi, vai pārāk daudz dzīvoju prata līmeni, vai pārāk prasīga, nezinu. Baidos, ka draugs arī varētu atdzist ka es. Mūsu attiecības mierīgas un saskanīgas citādi. Vai kādai vēl tā ir?
Tu pati pieminēji tādu variantu, Tu gribi lai vairāk aplido, vairāk romantikas.Santa1992 @ 10.12.2021 17:52Aldis15, ka Tu zini vai esmu prasīga? Vai tad es uzskaitīju savas prasības?
Santa1992 @ 10.12.2021 17:48Nedaudz skumji šovakar. Prātoju par tēmu iemilesanas.. man ir jaunas attiecības, bet iemilesanas, ķīmija un alkas jau lenam sāk aprimst, kaut tikai 2,5 men. kopā. Ir labi, bet tā remdeni labi. Un mani biedē doma, varbūt tas remdenums ir abpusējs? Ir ka pēc izturēšanās un darbiem viss ir OK, bet galva ielīst viņam ar nevaru. Man vispār ir problēma ar to, ka pēdējos gados ka kāda iemīlos tad pāriet ļoti ātri... vispār liekas, ka neesmu tāda kas baigi samilas,lai cik ļoti alkstu piedzivot stipras jūtas un dzīvot pilnu krūti. Sava zina apskaužu tos kas baigi iemīlas utt. Kad bija jauniņa tik vēsa nebiju, bet kaut kur pēc 28 gadu vecuma saku aizvien vēsāka palikt (iemilesanas zina)... vai tas tāpēc, ka aplauzieni bijusi, vai pārāk daudz dzīvoju prata līmeni, vai pārāk prasīga, nezinu. Baidos, ka draugs arī varētu atdzist ka es. Mūsu attiecības mierīgas un saskanīgas citādi. Vai kādai vēl tā ir?
Elinapelina @ 10.12.2021 18:15
Cik Jums gadu? Ja ir ap 30,tas gadiem ejot saprotam,ka dzīvē iet uz priekšu. Parsvara trakās mīlestības ir pusaudžu vecumā. Pēctam tas viss drive pāriet
Viņa soc tīklos redz cik visas laimīgas un iemīlējušās, perfektas attiecības, viņai arī tā gribās.Scandinavian @ 10.12.2021 18:39Sieviete, beidz izdomāt problēmu tur, kur tā nav!
Uz kādiem Tu orientējies?Santa1992 @ 10.12.2021 21:11Es nepievērsu uzmanību citam soc.tiklos, pofig. Es vados pēc savas iekšējas sajūtas kas saka, ka gribas piedzīvot logi.
Aldi, es neorientējos uz tādiem ka tu, tāpēc chill :D
Domāju vai atklāti parunāt par šo vai arī tas visu sabojās :D
Santa1992 @ 20.12.2021 22:16Pati uzprasījies nav padoms. Jo tāpat jau tas nav nekas tāds ko var noslēpt. Attiecibas vispār neko nevar noslēpt. Jautājums ir ko darit ar to... ko jūs darītu mana vieta, vai uztrauktos par to? Pārdzīvotu? Zinu, ka neesmu jūs, bet gribu saprast ka citi uz to skatās.