Santa1992 @ 10.12.2021 21:38Nekad neietu dzīvot pie veca kas man prasītu pusi komunalos maksāt :D ja skops tad lai drocii kepaa
Kaut kaa neredzu sakara starp labu mīlnieku un nemierīgumu :D tieši otrādi, pēc laba seksa ir miers
.Putns. @ 10.12.2021 19:54Savukārt, es varu piedāvāt pa velti dzīvesvietu simpātiskai meitenei. Rīgā, ar visām ērtībām. Tik cik par sevi komunālos jāmaksā. Un tie arī nav lieli.
.Putns. @ 10.12.2021 20:14vēlams ar kritisko domāšanu...
Itkā nē. Tā Tev tikai liekas un es nezinu to sabiedrības loku, kurā grozies. Tad, kad es tieku sabiedrībā, kur grozās sievietes, tad arī kaut kas sanāk. Un arī internetā ir gadījies tādu sastapt, taču, diemžēl, meitene bija visai agresīvas dabas.
Golddigeres😅😀, pareizi ir, kamēr jaunas ir jābūt ambīcjām.Santa1992 @ 10.12.2021 21:38Nekad neietu dzīvot pie veca kas man prasītu pusi komunalos maksāt :D ja skops tad lai drocii kepaa
Kaut kaa neredzu sakara starp labu mīlnieku un nemierīgumu :D tieši otrādi, pēc laba seksa ir miers
Tas pat nav naudas jautājums.Santa1992 @ 10.12.2021 21:38Nekad neietu dzīvot pie veca kas man prasītu pusi komunalos maksāt :D ja skops tad lai drocii kepaa
Tad, kad nav daudz jādomā par savu pievilcību. Simpātiska noteikti ir tāda, kas rūpējas par savu veselību un pievēršs uzmanību pārtikas sastāvam, šad tad pasporto un tā... Un ja pretējā dzimuma pārstāvji velta Tev savu uzmanību, izejot no savas komforta zonas, tad noteikti esi simpātiska.miamiamia @ 10.12.2021 22:00
Kā var zināt, vai ir pietiekami simpātiska, lai kvalificētos?
Santa1992 teksts @ 10.12.2021 21:38 Kaut kaa neredzu sakara starp labu mīlnieku un nemierīgumu tieši otrādi, pēc laba seksa ir miers