Labvakar!
Cik sevi atceros - es konstanti cīnos ar bezmiegu. Esmu pūce, labāk domājas un strādājas vakaros, nevis pa dienu. Labs variants jau būtu vakaros darboties un no rītiem ilgi gulēt, bet nevaru, jo man ie klasiskais ofisa darba laiks.....
Tagad semestra beigas un visu jāsarauj universitātē, sanāk diez gan daudz lietot kofeīnu saturošus dzērienus un būt pie datora(jo studēju attālināti un ārpus nodarbībām arī jāmācās, tāpēc principā es pabeidzu mācīties un eju gulēt, nevaru īsti “atiet” no ierīcēm), daudz arī stresu un pārdzīvojumu pēdējā laikā....
Un ta visa iespaidā es totāli nevaru aizmigt. Es šodien pabeidzu mācīties jau ap 1.00, gandrīz uzreiz ielīdu gultā, bet miega totāli nav. Nogurums it kā ir(fiziski jūtas), bet miegs nevienā acī. Un atkal rīt būs besis, ka es neizgulējusies!0
P.S nevajag ieteikt meditācijas(citās diskusijas iesaka), man nav laika to visu mēģināt :)
Labāk iesakiet aptiekās nopērkamos medikamentus, kas palīdz iemigt. Zinu, ka būtu jāizvairās, bet nu pagaidām kamēr traks posms - noderētu!
Paldoes!