Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vakariņas?

 
Reitings 144
Reģ: 21.11.2017
Heyy. ko jūs ēdat parasti vakariņās? Un kāds ir jūsu nedēļas ēšanas plāns? Man vairs nav ideju, būtu forši, ja šajā diskusijā mēs varētu apmainīties ar receptēm.
Vai kāda zina vakariņu idejas, ko var sagatavot brīvdienā un tad citā dienā uzcept/uzsiltīt (piemēram, pildītas plānās pankūkas).
Kā arī vieglas receptes vakariņām - tādas, kas neaizņem vairāk kā stundu :D
03.12.2021 13:04 |
 
Reitings 144
Reģ: 21.11.2017
Es varu sākt.
Parasti svētdienā uztaisam salātus / zupu vai sautējumu palielā katlā, lai pirmdienā nav jādomā par ēst gatavošanu. Un tad atlikusī nedēļa ir atkarīga no noguruma pakāpes un darba laika - ir dienas, kad cepam kotletes un kartupeļus, ir reizes, kad tiek uzvārīti pelmeņi, jo nekam citam nav spēka.
Gribētos sākt ēst veselīgāk - vakariņās pārtikt no viegliem salātiem / putras utt, bet pēc darba dienas jūtos kā sabradāta mušmire un vakarā tā vien gribās tikai kārtīgu ogļhidrātu devu :D
03.12.2021 13:08 |
 
Reitings 657
Reģ: 09.01.2015
Es parasti uz nedēļu sastādu ēdienkarti pusdienām un vakariņām. Vienīgi jāpiebilst,ka gatavoju vakariņas/pusdienas plānoju tikai darba dienām.
Vienreiz nedēļā ir zupa. Kad ir brīvās dienas(nav jāiet uz darbu), tad vakariņās gatavoju kaut ko iespaidīgāku,bet kad ir darbs tad vienkāršus ēdienus,ko var pagatavot vīrs.
Super vienkārši ir cepeškrāsnī ceptas mazās varavīksnes foreles,klāt pieliekam cepties mazos tomātiņus,sviesta pupiņas.
Atkaulotos vistu škiņķīšus,stilbiņus,spārniņus var uztaisīt 100 variācijās.
03.12.2021 13:37 |
 
Reitings 273
Reģ: 13.10.2021
Veikalā nopērkam paku ar saldētiem dārzeņiem, tos uz pannu. Pasautē vistas fileju un pasautē un gatavs, tas mūsu favorīts.
Sataisam siermaizes cepenē ar ķiplociņu, tomātiņu, avokādo.
Principā kas pagadās😂nekad neplānoju ko ēdīs. Fiksi ieskrienu veikalā un ko nopērku
03.12.2021 16:17 |
 
Reitings 273
Reģ: 13.10.2021
Dažreiz sataisam lielu bļodu ar krabju/gaļas/vistas salātiem-tā noder kā uzkoda pa dienas vidu, brokatis un kaut vai vakariņas😂
Citreiz cepenē iemetam friškas, tās pašas tevis teiktās pankūkas, taisam pildītus lavašus ar sieru un vistiņu un ķīnas kāpostu.
Iesaku paskatities kkadu youtube kanālu, tur var atrast visu ko foršu un jaunu
03.12.2021 16:20 |
 
Reitings 32
Reģ: 19.11.2021
Nav plāna,bet cenšos,lai ledusskapī/saldētavā ir maksimāli daudz visa.sākot no gaļas,zivīm un dārzeņi.
Pārējo piemeklēju no skapja krājumiem.tā var būt pasta ar malto gaļu,dārzeņiem.citu dienu lasis ar kartupeļiem,dārzn. Rīsi ar vistu,kādreiz arī picā vai tako/totriljas.daudz tiek izmantotas austrumu valsts garšvielas,mērces.piem karijs,čili,kokosriekstu piens,ko var tikt klāt vistas karijam,vai olu nūdelēm.vakar piem pagatavoju saskano lēcu biezzupu.2 dienām.ar svaigu maizi aiziet uz urra!
03.12.2021 18:23 |
 
Reitings 32
Reģ: 19.11.2021
Brīvdienu ēdiens atšķiras no darba dienas.Tad ir vairāk laika,ko pavadīt virtuvē.Kādreiz top pa cepetim,lazanjai vai kādam rausim.tas ir laikietilpīgi un darbadienas vakaros nav ne laika,ne enerģijas.
03.12.2021 18:29 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits