Nu “normaalas” saapes var buut arii ar temperatuuru un uzpampushu zhokli, vaigu,kaa arii taadas, ka ibumetiins nepaliidz un jaameklee recepte ketanovam, bet, redzi, saapes nebuus noteicoshais, ej pie daktera, kur ir rentgens kabinetaa, lai skaidri redz, ko dara saknes un kaadaa virzienaa aug, savaadaak mociisies ar saapeem, zobam augot, un beigaas buus taapat jaarauj. Labaak uzreiz noskaidrot, buus vai nebuus raujams. Uz aci vien tur maz kas nosakaams.
Forele123 @ 26.11.2021 03:04
man arī sāpēja, kad auga, līdz brīdim kad pilnībā izlīda. kopā kādu nedēļu sāpēja. pēctam viss ok. Tas gan man vienīgais gudrības zobs, izauga 26 gados, tagad 29 gadi un ceru ka vairāk neviens nebūs.
Maasiicai 35 gados saaka augt nekad neizaugushie gudriibas zobi, lieki teikt, ka vietas tiem nebija, lika raut pa vienam aaraa, bet bij viegli raujami, ar parastajaam atsaapinaashanas shpriceem tika rauti.
Man pashai vispaareejaa narkozee njemti aaraa, jo saaka augt vecumaa zem 30 gadiem, visi ar drausmiigaam daudzaam sakneem, saaka lauzt zhoklja kaulus, bija jaaskalda gabalos, lai vispaar iznjemtu aaraa, es bez narkozes uz taadaam atrakcijaam neparakstiijos.
Taam, kuraam laiciigi un smuki izaug, ir paveicies. Ja jaarauj un nav vienkaarshas saknes, tad tieshaam iesaku vispaareejo narkozi, ja vien neesat dzelzs sievietes.