Kāpēc, lai ādas krāsai būtu kāda nozīme un reliģijai. Ļoti daudzas valstis, kā piemēram, Gana, Kamerona, tur pārsvarā ir kristietība, kultūra ir tuvu mūsu, jā tālu no Latvijas un Eiropas, bet es vinus saucu par Āfrikas brāļiem un māsām, jo uzskati par pasaules kārtību ir ļoti tuvu man, valsts iekartas problemas tās oašas, morāles un ētikas modelis tas pats. Augumā gari, atlētiski, dzīvespriecigi, krāšņi un skaisti cilvēki man vienmēr izdevies izveidot labus kontaktus un ir ļoti daudz labu draugu, tieši kā bro and sis. No attāluma izveidojusi patīkamus kontaktus ar viņu radiem Ganā. Skandināvijā starp vietejiem uzskats, ka vientuļās sievietes brauc uz Ganu atrast jaunu vīrieti. Kkā stulbi izklausās, kā reklāma. 😄 Kamēr vīrieši dod priekšroku taizemietēm un filipīnietēm, kuras ir pozitīvas un ļoti strādīgas. Eritrejieši ari kristieši, tik gaišāki nedaudz un īsāki. Kongo īsaki un tumši, ari kristieši. Gari augumā ir Somālieši un Sudānieši, bet tie vairāk musulmaņi. Vēl arābi. Es arī arābus zinu ļoti lielus džentelmeņus, kuri spēj uzturēt pat harēmu, un teikt, ka latviešu daiļava neviena nekad nepiekristu būt 5 draudzene, nu nevarētu apsolīt. Ja es būtu single, es noteikti primari skatitos uz rakstura īpašībām, ādaskrāsai nepievērstu uzmanību. Kā tu kā kristiets vari noliegt citu kristieti, tikai tapēc, ka ir tumšādains? Bet viedoklis rodas no mūsu pieredzes, ja nav pieredzes, tad no mītiem un izdomātiem pieņēmumiem.