Kārlēns @ 21.11.2021 23:49Sveicināti!
Esmu puisis. Sāksim ar to, ka par šo vietni uzzināju tik tikko nejauši iegooglējot netā informāciju par seksa portāliem. :D Bet neko neatradu kā vien šo forumu un tomēr tieši par seksa mājaslapām vēlētos padiskutēt. Vai varētu ieteikt kādas populāras lapas, kas tiek vēl aktīvi izmantotas? Atradu gribu.lv un puh.lv, bet gribētos reģistrēties kā lietotājs bez sludinājuma tekstiem.
Kā arī es esmu gejs. Bet es nemeklēju vīriešus, bet esmu sācis interesēties par sievietēm un laikam pat tik tālu, ka rodas liela ziņkāre kā būtu ar sievieti sekss. Nu ar puišiem arī nav man lielā pieredze, bet tā ir kaut kā nedaudz izveidojusies, kamēr šajos gandrīz 28 gados ar sievietēm man nav bijušas saskarsmes. Lūdzu, bet tikai bez nosodījumiem! Es zinu, ka geji daudziem nepatīk, neesmu arī 100% izlīdis no skapja, lai nu kā, es vēlētos varbūt būt bisex, nezinu, mazliet esmu apmulsis.
Paldies par atsaucību!
Kārlēns @ 24.11.2021 00:04Ja jau viegli, tad varu sākt koļīt šī foruma meitenes. :D Jo skatos, ka te lielākoties sievietes vien ir šeit, bet nu nez vai man gribās te kādai ko jautāt, kaut vai par iepazīšanos kā tādu. Ja nu kāda ko gribēs, tad pati uzrakstīs, kaut vai te vai Whatsapp, numurs jau nav noslēpums.
Par lētumu taisnība, prostitūta vairumă gadijumu izmaksās lētāk, bet vismaz ar garantiju ka iedos.Kārlēns @ 24.11.2021 12:43Nu par naudu maksāt neesmu ieinteresēts, lai ar kādu nodarbotos ar seksu, lēti un tizli tas liekas no sieviešu puses. Bet uzgāju lapu draiskajiem.lv, ir kādas atsauksmes?
Kārlēns @ 24.11.2021 12:43Nu par naudu maksāt neesmu ieinteresēts, lai ar kādu nodarbotos ar seksu, lēti un tizli tas liekas no sieviešu puses. Bet uzgāju lapu draiskajiem.lv, ir kādas atsauksmes?
Interesants temats! Ir kādā šajā forumā maksājusi naudu vīrietim par seksu?LaLo @ 24.11.2021 13:05
Tici man, ir arī vīrieši- prostitūtas.
Izklausās fantastiski - iedomājies zvana un jaută kad varēšu atbraukt ciemos lai izd*stu + par to vēl samaksā :oKārlēns @ 21.11.2021 23:49Sveicināti!
Esmu puisis. Sāksim ar to, ka par šo vietni uzzināju tik tikko nejauši iegooglējot netā informāciju par seksa portāliem. :D Bet neko neatradu kā vien šo forumu un tomēr tieši par seksa mājaslapām vēlētos padiskutēt. Vai varētu ieteikt kādas populāras lapas, kas tiek vēl aktīvi izmantotas? Atradu gribu.lv un puh.lv, bet gribētos reģistrēties kā lietotājs bez sludinājuma tekstiem.
Kā arī es esmu gejs. Bet es nemeklēju vīriešus, bet esmu sācis interesēties par sievietēm un laikam pat tik tālu, ka rodas liela ziņkāre kā būtu ar sievieti sekss. Nu ar puišiem arī nav man lielā pieredze, bet tā ir kaut kā nedaudz izveidojusies, kamēr šajos gandrīz 28 gados ar sievietēm man nav bijušas saskarsmes. Lūdzu, bet tikai bez nosodījumiem! Es zinu, ka geji daudziem nepatīk, neesmu arī 100% izlīdis no skapja, lai nu kā, es vēlētos varbūt būt bisex, nezinu, mazliet esmu apmulsis.
Paldies par atsaucību!
Vari uztaisīt eksperimentu.Kārlēns @ 24.11.2021 15:19Noteikti nesaku, ka puiši ir labāki, esam dažādi, bet sekss par naudu, nu tas vienkārši nav mans lauciņš. Sekss pa draugam tā teikt friends with benefits liekas pieņemtāks variants. Bet nu daudziem jau aizspriedumi pret mani būtu.
Kārlēns @ 24.11.2021 16:38Varēt jau varētu, bet nav intereses muļķībām. Gribas ko īstu pamēģināt! ?