Vai Jums darbā liek/lika vakcinēties?

Reitings 48
Reģ: 26.04.2018
Čau!
Neesmu ne vaksere, ne antivaksere, jebkura cilvēka viedokli šajā jautājumā cienu, bet pati līdz šim brīdim nebiju vakcinējusies.
Līdz brīdim, kad darbā man nosauca konkrētu datumu līdz kuram man jāpaziņo vai vakcinēšos, vai arī ceļi šķiras.
Kā ar Jūsu pieredzi?
21.11.2021 19:48 |

Reitings 863
Reģ: 19.11.2014
sla @ 23.11.2021 06:33
Aizmuku un dzivoju laimigi. Tada fasistiskaja lv nav iespejams dzivot. Nepotejos un nepotesos. Lai tik pamegina mani piespiest, iesu kaut vai celu ar likiem, ka tik es un mani berni dzivotu brivi.

Skaties, ka tik tavi nepoteetie beerni nenorauj kaadu jauku beernu slimiibu, vareesi vizinaat savus beernus invaliidu ratinjos atlikusho dziivi. UK daudz migrantu no treshajaam pasaules valstiim, plus britiem patiik uz Indiju celjot, kur chum un mudzh slimnieki ar slimiibaam, kuras Eiropaa izskaistas vakcinaacijas rezultaataa. Vareesi baudiit briiviibu pie savu siikos kapu kopinjas, galvaa sistaa kuce. Taadaam potenciaalajaam slepkavaam noveelu traka sunja kodumu, vareesi meegjinaat uzveikt trakumseergu, paraleeli kviecot par briiiviibu.
23.11.2021 13:51 |

Patīk
Reitings 1410
Reģ: 10.05.2021
Susurrrrrs @ 23.11.2021 13:51

Skaties, ka tik tavi nepoteetie beerni nenorauj kaadu jauku beernu slimiibu, vareesi vizinaat savus beernus invaliidu ratinjos atlikusho dziivi. UK daudz migrantu no treshajaam pasaules valstiim, plus britiem patiik uz Indiju celjot, kur chum un mudzh slimnieki ar slimiibaam, kuras Eiropaa izskaistas vakcinaacijas rezultaataa. Vareesi baudiit briiviibu pie savu siikos kapu kopinjas, galvaa sistaa kuce. Taadaam potenciaalajaam slepkavaam noveelu traka sunja kodumu, vareesi meegjinaat uzveikt trakumseergu, paraleeli kviecot par briiiviibu.

Ai, šitā ir tā standarta džuse, kas aizbrauc tālumā un sāk varonīgi dirst, cik LV ir sūdīgi un man te tālumā dzīvojot viss forši. 😀
Tādām lieku reizi jāatceras, ka pasaulei ir tendence griezties.
P.S - es pati pāris gadus jau dzīvoju ārzemēs. Un nē, es joprojām saku mēs, nevis jūs, latvieši.
23.11.2021 14:01 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Manā darba sfērā vakcinācija ir obligāta,jo publiskais sektors, bet vakcinējos pirms viss šis sākās par obligāto vakcināciju valsts un pašvaldību amatpersonām/darbiniekiem.
Vakcinējos vairāki apsvērumu pēc, bet galveno kārt, jo ģimenes/radu lokā bija vairāki lētāli gadījumi un ļoti smagi pārslimošanas gadījumi, pati pārslomoju arī, esot vakcinēta un bez simptomiem, kamēr cilvēks kura dēļ inficējos, nebija vakcinēts, vecums mums vienāds, šīs personas kopējais veselības stāvoklis ir krietni labākas, jo viņam nav hronisku elpceļu problēmu kā man, to pārslimoja krietni smagāk.
23.11.2021 15:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits