Sisenis @ 24.11.2021 20:21
Un vīrietis, kurš guļ ar daudzām? Kas tad notiek? Kāds tur tev ir viedoklis?
Un vīrietis, kurš guļ ar daudzām? Kas tad notiek?
Annija35 @ 24.11.2021 20:54
Te noteikti būs apgalvojumi,ka vīrietis jau var?
Ja sievietei ir bijušas attiecības pirms laulības,tad viņa uzreiz ir tāda un šitāda.
bet vīrietis,kurš dzīvo izklaidīgu dzīvesveidu,ir viss kārtībā.
2. mēs neesam pārāk emocionāli un vairumā gadījumu "nevelkam līdzi" traumas no savām iepriekšējām attiecībām.
Nellija12 @ 25.11.2021 05:57
Ja viņš ir informēts par visiem 12 izsargāšanās veidiem un neiespringst par sev nevajadzīgām problēmām, turpinot pastāvīgi attīstīties, tad tāds vīrietis ir zelta vērts.
Godfather @ 25.11.2021 07:37
Agrāk piedzīvotās traumas var ietekmēt jebkuru sievieti vai vīrieti.
Paskaties spogulī un tu ieraudzīsi pamatīgu pagātnes vai bērnības traumu.
Vīrietis var gulēt ar cik grib un baigi kurit, sieviete dara to pašu, bet viņa sliktā.Kāpēc uzreiz sliktā? Jā, viņa nav piemērota ilgtermiņa attiecībām, bet tas jau nenozīmē, ka viņa nevar būt, piemēram, lieliska mīlniece.
Tomēr ir labi ka mūsdienu sabiedrībā tādu paliek mazāk un to daļu kas pieturas pie šādas domāšanas var pielikt pie Incel grupas.Ļoti strīdīgs apgalvojums, ka "paliek mazāk". Vari to pierādīt ar kādu statistiku?
Abiem dzimumiem ir dzimumorgāni, tatad abi var darīt ko grib un ar kuru grib, cik reizes grib. Neviena nav tiesību nosodīt.Es tev pilnībā piekrītu! Es jau arī nenosodu. Ja es arī kaut ko saku, tad tie vienkārši ir acīmredzami fakti, kurus jums, acīmredzot, ir grūti pieņemt.
Godfather @ 25.11.2021 07:37
Agrāk piedzīvotās traumas var ietekmēt jebkuru sievieti vai vīrieti.
Paskaties spogulī un tu ieraudzīsi pamatīgu pagātnes vai bērnības traumu.
Nu šo es domāju tādā ziņā, ka lielākajā vairumā gadījumu (70-80%) šķiršanās iniciatores ir sievietes. Protams, mums visiem ir kādas traumas, bet mēs, vīrieši, šo traumu dēļ parasti nešķiramies.
Godfather @ 25.11.2021 12:10
No kurienes šāda statistika ? Dzirdēji no paziņām vīriešiem, kuri protams, vienmēr vainos otru pusi.
Iniciatori var būt abi. Nu ja vīrietis ģimenē jāvelk līdzi kā piekabe , tad nav brīnums, ka iniciatore ir sieviete.
Man ir bijuši gana daudz partneru, bet kad esmu nopietnās un ilgtermiņa attiecībās, da vienkārši nestāstu par to un viss.Var redzēt, cik tev "nopietnas" attiecības.:D
Nu šo es domāju tādā ziņā, ka lielākajā vairumā gadījumu (70-80%) šķiršanās iniciatores ir sievietes. Protams, mums visiem ir kādas traumas, bet mēs, vīrieši, šo traumu dēļ parasti nešķiramies.
Ja viņš ir informēts par visiem 12 izsargāšanās veidiem un neiespringst par sev nevajadzīgām problēmām, turpinot pastāvīgi attīstīties, tad tāds vīrietis ir zelta vērts.
Aamelija @ 25.11.2021 12:32
Tā kā šķiršanās iemesls ļoti bieži ir esošā vīra sānsoļi, tas nozīmē, ka sieviete kaut kādu iepriekšējo attiecību traumu dēļ nepieņem vīra ņemšanos ar citām? :)
Nellija12 @ 25.11.2021 12:39
Nu man nav pieejama statistika par krāpšanu, bet, tavai zināšanai, sievietēm ir daudz vieglāk krāpt vīrus nekā vīriem sievas. Vairums sieviešu jebkurā diennakts laikā varētu atrast sev seksuālo partneri. No vīriešiem ko tādu varētu paveikt labi ja 10% un es vēl esmu ļoti optimistisks. Tā ka nevajag man "pūst pīlītes" par kaut kādu krāpšanu, ja jums tāda opcija ir pieejama katru dienu.