tw274901411 @ 19.11.2021 23:06Alkoholisms.
Liktu izvēlēties - es vai pudele. Jā, arī viena alus izdzeršana katru dienu man nebūtu pieņemama.
Vai jūs apmierinātu ja partneris katru dienu atnākot pēc darba vēlētos kaut ko iedzert ar aizbildinājumu, ka vēlas pēc darba relaksēties? Tas var būt alus, 3 kokteiļi viskijs kola,jāgeris..
Lexxie @ 19.11.2021 22:57Vai jūs apmierinātu ja partneris katru dienu atnākot pēc darba vēlētos kaut ko iedzert ar aizbildinājumu, ka vēlas pēc darba relaksēties? Tas var būt alus, 3 kokteiļi viskijs kola,jāgeris..
tw274901411 @ 19.11.2021 23:06Alkoholisms.
Liktu izvēlēties - es vai pudele. Jā, arī viena alus izdzeršana katru dienu man nebūtu pieņemama.
Šitādas izvēles liek darīt meitenes saviem puišiem 15 gadu vecumā.
Pieauguši cilvēki par lietām runā, nevis uzstāda ultimātus.
Aamelija @ 19.11.2021 23:54
Autore gan jau vismaz vienu reizi ir runājusi. Iecietība/mēģināšana izprast iemeslus un attaisnojumus bieži vien noved pie gadiem ilgas muļļāšanās. Ātras rīcības ietaupa laiku un uzreiz parāda, kas dzērājam ir prioritāte.
Jā gan jo pieradis bija ar citiem puišiem (kolēģiem) vienā mājā dzīvot un viņi visi ļoti bieži lieto bet nu tas nav attaisnojums. Teica, ka nelietos kad piedzims bērns. Tāpat to dara 🤷♀️ Nav tā, ka viņš piedzeras un dara muļķības u.c lietas, bet fakts kā tāds, ka vienkārši viens pats varētu izdzert vakara gaitā arī pudeli un viss ok, aiziet gulēt..🤷♀️ Vienkārši es vispār nezinu ko lai vēl viņam saka, jo viņš domā ka viss okay, problēmu nekur nav.Sisenis @ 20.11.2021 00:00
Ja ir runāts, tātad tas nepalīdz. Un arī, jautājums kā par to tiek runāts.
Jebkurā gadijumā cilvēks nevar atrisināt problēmu, ja tajā neredz problēmu. Ja otram tas traucē, tad jāšķiras (Neesmu Nellija ? )
Bet zinot, ka autorei ir nesen dzimis mazulis, tas varētu būt sarezģītāk kā izklausās.
Turklāt man jautājums, arī pirms mazuļa vīrietis tā mēdza iedzert?
Teica, ka nelietos kad piedzims bērns. Tāpat to dara 🤷♀️
Varbūt jāmeklē kas ir tas, kas viņu nomāc.