Elena11777 @ 17.11.2021 21:05Sveiki!
Vai kāds varētu ieteikt labu zobu higiēnisti Rīgā? Ļoti ceru, ka kāds ieteiks. Nevēlos vairs testēt savus zobus uz nesaudzīgiem ārstiem.
mangos @ 17.11.2021 21:28
Iespraukšos ar savu jautājumu - Cik Jums liekas laba cena par zobu higenistu Rīgā? Vai ejat pie higenistu katru gadu?
kristiana_i @ 18.11.2021 18:02Skatos, ka tagad Demtamix 70 eiro.
Pēdejo reizi, šķiet, ka bija lētāk, jo man vēl bija papildus laka divu zobu aizsardzībai. Un tad bija ap 70 eiro.
Jā, cenas aug, bet es labāk samaksāju vairāk un neuztraucos, ka veiks darbības, kas maniem zobiem kaitē.
Ir bijusi arī slikta pieredze. :(
Protams, ka gribētos visu lētāk, bet nu tas tomēr nav desu nogriezt. ?
Lula @ 19.11.2021 09:38Buju vienreiz “pa lēto” un reāli nožēloju. Laikam saucas “Saules zobārstniecība” vai kaut kā tā. Likā kas tad tur, tas jau tikai higiēnists - beigās procedūras laikā bija reāli sāpīgi. Īpaši nepatīkami, kad tīrīja dzerokļus.
Pēc tam ilgi nevarēju saņemties pieteikties normālā klīnikā, tagad beidzot iešu ? Ieteikumi noderēs
kristiana_i @ 19.11.2021 10:37
Lula, lai izdodas! ?? Ticu, kas viss būs kārtībā!☀
varbūt Tev pašai bija ļoti aizaudzēts zobakmens? Tad procedūra nav patīkama, daudzi jau domā, ka higiēnists tikai ar birstīti pabraukā.Lula @ 19.11.2021 09:38Buju vienreiz “pa lēto” un reāli nožēloju. Laikam saucas “Saules zobārstniecība” vai kaut kā tā. Likā kas tad tur, tas jau tikai higiēnists - beigās procedūras laikā bija reāli sāpīgi. Īpaši nepatīkami, kad tīrīja dzerokļus.
Pēc tam ilgi nevarēju saņemties pieteikties normālā klīnikā, tagad beidzot iešu ? Ieteikumi noderēs
Sapes proceduras laika noteikti nav atkarigas tikai no zobakmens daudzuma. Es katrus 5-6 meneshus eju uz zobu higienu una procedura man neliekas pat nepatikama,kur nu vel sapiga. Man vispar ir ljoti augsts sapju slieksnis. Nebaidos ne no kadam arstnieciskam manupulacijam. Sakotneji zobu hugienu veicu Riga ljoti laba klinika,pec tam Jelgava. Bija nepiechieshami dazi gadi,lai atrastu isto zobu higienistu. Kad biju ista arsta meklejumos, 1x trapijas kaut kas shausmigs. Man pat pie urbshanas bez anestezijas Padomju laikos nebija tadas sapes! Tagad jau daudzus gadus eju tikai pie vienas dakteres un 👍Digimons @ 19.11.2021 17:50varbūt Tev pašai bija ļoti aizaudzēts zobakmens? Tad procedūra nav patīkama, daudzi jau domā, ka higiēnists tikai ar birstīti pabraukā.
Digimons @ 19.11.2021 17:50varbūt Tev pašai bija ļoti aizaudzēts zobakmens? Tad procedūra nav patīkama, daudzi jau domā, ka higiēnists tikai ar birstīti pabraukā.
Patrīcija Sur @ 20.11.2021 20:11nesen biju un man bija neponjatnka, ka tagad vini zobus sākusi tirit ar ultraskanu??what???