Aamelija @ 17.11.2021 18:10
Es runāju par augstskolu kojām, jeb 18-24 gadus vecām meitenēm, kuras pa lielam arī ir vieglā seksa tīkotāju mērķis. Atceros, kā izskatīgie policijas akadēmijas puiši speciāli gāja pa naktīm un augstskolu kojām, iedzēra ar koju meitenēm un pārgulēja. Ne tur kāds maksāja, ne telefonus dāvināja vai vēl ko tur.
Es nedzērājs un man nepatīk tāda veida tusiņi. To ka piedzirda meitnes un dabū gultā - nav nekas jauns. Vai tur pēc tam izvedojās kādas attiecības? Iespējams.
Godfather @ 17.11.2021 15:32Ilgtermiņā + ir daudz vairāk, nekā -
Mastermind @ 17.11.2021 23:53Andie Kas tas par čali tev bildē? :D
Diezgan drosmīgs apgalvojums! Care to elaborate?
Godfather @ 19.11.2021 08:08
Ģimene, bērni.
Dzīvot tikai baudai un priekam ir forši, tikai tas sāk apnikt ar laiku.
Gribās kaut ko vairāk, atbildību un rūpes par ģimeni.
Ilgtermiņā tas dod dzīves piepildījumu un gandarījumu.
Tas no savas pieredzes.
Lula @ 19.11.2021 09:314.) sarunas - vot problēma ??
Nellija12 @ 19.11.2021 09:39
Nu ja. Tev ir jāuztur saruna (vēlams katru dienu) ar savu partneri vai nu par kādām ikdienišķām lietām vai cita veida jautājumiem, lai vinš/-a nesāktu domāt, ka tu viņam nepievērs pietiekami daudz uzmanības.
Tāpat tev arī nešķiet, ka piesiešanās vienam punktam no 20 ir labākajā gadījumā neētiski?
Nellija12 @ 19.11.2021 09:19
Tas ir viss? Tādā gadījumā es varu nosaukt apm. 10x vairāk mīnusu, kas raksturīgi vairumam “ģimeņu” un kuriem tu visticamāk neesi gatava.
1)kontrole/īpašnieciskums/atskaitīšanās
2)robežas/ierobežojumi
3)ekspektācijas/sevis pierādīšana
4)sarunas
5)piepūle (gan darba laikā, lai uzturētu “ģimeni”, gan pēc tā, lai otrs cilvēks nesāktu domāt, ka viņam nevelta pietiekami daudz laika)
6)scēnas/drama
7)sevis piesaistīšana otram cilvēkam/atkarība no otra cilvēka/cietums jeb periods pēc mīlestības (+/- 3 mēneši)
8)greizsirdība
9)rutīna
10)kompromisi
11)atbildība/pienākumi
12)randiņi
13)rūpes
14)kompānija/pastāvīga klātbūtne
15)monogāmija/uzticība
16)resursu skaitīšana/dalīšana
17)attiecību salīdzināšana ar citiem pāriem
18)apdāvināšana svētkos utt.
19)mantas dalīšana pēc šķiršanās
Gan jau ir vēl, bet domāju, ka ar šiem pilnībā pietiks, lai pilnībā iznīcinātu 2 tevis minētos nebūtiskos plusus.
Lula @ 19.11.2021 09:44
Es varētu katram punktam piesieteks, bet neredzu jēgu, šis vienkārši tāds smieklīgs :)
Bet nu, ja šis viss Tev attiecībās sagādā problēmas, tad izklausās pēc kaut kādām ļoti antisociālām personības iezīmēm. Droši vien nav viegli tā dzīvot. Vai arī tieši ļoti viegli ?♀️
Annija35 @ 19.11.2021 09:47
Daļa no šiem iemesliem ir neveselīgu/toksisku attiecību scenārijā.
Un katram ir iespēja izvēlēties kādas attiecības veidot.
Nellija12 @ 19.11.2021 09:48
Tipisks "es varētu piesieties katram punktam, bet es to nedarīšu, jo man nedaudz niez kreisās kājas mazais pirkstiņš" piemērs. Nu tad ko tu vispār man atbildi, ja tev nav nekādu argumentu? Mans mērķis bija parādīt visiem cik aprobežota ir Godfather nevis tu, bet, aīmredzot, tu pirmā sagribēji pazemoties.
Nellija12 @ 19.11.2021 09:52
Konstruktīvu, lūdzu! Nevis Zilākalna Marta itkā teica to...
Tas ir viss? Tādā gadījumā es varu nosaukt apm. 10x vairāk mīnusu, kas raksturīgi vairumam “ģimeņu” un kuriem tu visticamāk neesi gatava.