Un no tiem 500€ vēl nodokļus noņemJulia May @ 03.01.2022 22:00Sudīga vieta,10 gadus atpakaļ strādāju tur un no draudzenes sadzīrdeju ka tikai sliktāk palika.Draudzenei tur 2021 gadā strādāja 18 gadīga māsa,un viņa tikai ar sūdzībam par šo darbu devēju.10 gadus atpakaļ maksāja 2,50 stundā brutto vēl latos!!!2021 gada Rīga maksā 3,30-3,50€ stunda brutto "super" algas progress par 10 gadiem. Sludinājumus ir murgs,jo tie 600€-700€ brutto no sludinājumiem ir itkā ka "būs " bonusi, reāla dzīvē līguma būs 500€ bruto (uz papīra) "minimālka" par pilnu slodzi,tas Rīga centra Drogas .
šausmas..... 350e :/kriksisix @ 03.01.2022 23:31Pagājušo vasaru, kad dēļ Covid nebija iespēja strādāt vecajā darbā, pamēģināju Drogas.
Pirmos trīs mēnešus ir pārbaudes laiks, kur vairāk par 350eur (tas ir maksimums, strādājot +/- 160h) tu nenopelnīsi. Ja labi strādāsi, tad tevi paaugstinās par vecāko pārdevēju/konsultanti, tad alga ir +/- 600 eur, bet tikai ja tevi paaugstina.
Personīgi man tas darbs riebās, un nevis atkārtot 100x pie kases vai maisiņu vajag un vai ir Drogas kartiņa, bet lielākoties tā bezdarbība. Pa lielam, kad atvestā prece ir izkrāmēta, visi plaukti papildināti, tu vnk kā pajols stāvi un VISU LAIKU kārto preces plauktos. Pat tad, kad tiešām viss ir smuki sakārtots, tu nevari stāvēt bez darba - es vnk stāvēju pie nagu laku stenda un grozīju pa krāsām nagu lakas un juku prātā. Mana priekšniece bija ok, kolēģes bija ok, bet darbs man likās garlaicīgs, vienveidīgs, un protams arī gaidīt nezinu cik mēnešus, lai tiktu līdz 600 eur man nebija izdevīgi, jo ar 300eur algu rēķinus samaksāt un vēl dzīvot mēnesi nav reāli, tāpēc pēc 2 mēnešiem aizgāju.
arī 600e ir šausmas, tas nav bik virs minimālā?Jukooo @ 04.01.2022 12:21šausmas..... 350e :/
Shayk @ 04.01.2022 13:57Es vispar nesaprotu ka cilveki ar tadam algam izdzivo. Nu izdzivo gan jau, bet ta ir nirgasanas par cilvekiem.
Shayk @ 04.01.2022 13:57Es vispar nesaprotu ka cilveki ar tadam algam izdzivo. Nu izdzivo gan jau, bet ta ir nirgasanas par cilvekiem.
ganeša @ 04.02.2022 20:21Drogās pārdevējas mainās pa nedēļām - secinājumus pati izdari.
Elisa_M @ 04.02.2022 22:23Drogās pirms dažiem gadiem piepelnījās divas draudzenes. Abas aizgāja pēc pirmās algas saņemšanas.
Manā mazpilsētā vienu mirkli ļoti mainījās pārdevējas, taču nu ir tās, kas tur strādā jau vairākus gadus un tikai šad tad redzamas jaunas sejas.
Irma1 @ 05.02.2022 09:40
Patiesībā.Purvciema katru nedēļu jaunas pārdevējas.Mums nav visliktaka veikalā vadītāja, mūsu veikalā regulāri vājāg 2-3 pārdevējas!
Susurrrrrs @ 05.02.2022 10:06
Un ko cilveeks iemaacaas pa nedeelju? Iemaacaas straadaat ar kases aparaatu un plus miinus prechu izkaartojumu un jau naakoshais naak. Pilniigi debila vadiiba, pashiem nez izdeviigi visu laiku apmaaciit jaunus paardeveejus, kuri nevar straadaat patstaaviigi, resursi tike izmesti mekleejot paardeveejus, veicot darba paarrunas un apmaacot, un tad rinjkja dancis no gala.