Sveikas,radās situācija no dzīves un gribējās padalīties savās domās,jo īsti nav kam nedz paraudāt uz pleca,nedz pasūdzēties,jau kādu laiku esmu pārtraukusi jebkāda veida komunikāciju ar savu ģimeni,vecākiem ,jo viņi nav adekvāti un neredz robežas,jaucas manā laulības dzīvē,bet tas tā,tas itkā būtu atrisināts ,bet tagad ar vīru kādu laiku dzīvojam pie viņa tēva ,manam vīram pašam nav savs personīgais dzīvoklis ,arī man tāda nav,iepriekš jau esam īrējuši visādas vietas,bet nekādi nav paveicies ,vienmēr kaitinoši kaimiņi kuri trokšņo,esmu stāvoklī un man ir vajadzīgs miers un vēlos justies harmoniski,bet ne mans vīrs,ne mana ģimene ,ne arī vīra vecāki to nesaprot,vīra vecākiem vispār īsti vienalga par mums,tā mēs kaut kā abi cīnāmies cik spējam ,nekāda atbalsta,bija doma pēc dažiem mēnešiem pārvākties uz citu valsti par ko ir informēts vīra tēvs pie kura pašlaik dzīvojam ,viņš ir viens,šķīries un vientuļš ,bet acīmredzot mēs viņam nepatīkam ,šodien vīrs runājis ar savu tēvu kurš teicis ,ka nākšot ciemos visādi draugi un galīgi nerespektē to,ka pašlaik valstī ir mājsēde un augsta saslimstība ,principā viņam pie kājas vai es saslimšu un ar mani kaut kas notiks vai kā,tomēr esmu grūtniece un esmu augsta riska grupā,ir palikuši daži mēneši līdz braukšanai projām un tagad viņš vienkārši nerēķinās ar mums un saka lai ejam dzīvot citur,esmu šokā,jo manuprāt normāls vīrietis cienītu grūtnieci un neliktu tagad ar visām mantām kaut kur iet citur,bet būtu pretimnākoš,tā jau mums ar vīru iet grūti ,neviens nepalīdz ,vairākas reizes arī meklēju ārstus ,ar tiem arī neveicās,nav arī kam jautāt padomu,nav draudzeņu ,nav neviena,tikai vīrs un nevēlos jau viņu pārmocīt ,tas nebūtu prātīgi ,jo viņš jau tā tik ļoti cenšas ,es to redzu viņa darbos,kā Jūs rīkotos manā situācijā un kā justos,ja ir palikuši daži mēneši līdz braukšanai projām un esat ar lielu vēderu un bezspēcīga ? Paldies jau iepriekš ☀️