Labs vakars, dāmas!
Piereģistrējos, jo sapratu, ka aizvien vairāk pieaug interese un nepieciešamība izmantot interneta veikalus. Draudzenes man ar online shopping neaizraujas, tāpēc rakstu šeit, lai atrastu sev līdzīgās vai arī vienkārši gudrākas, pieredzējušākas sievietes! :)
Meitenes, stāstiet, kādas knifus vai aktualitātes, kas būtu jāņem vērā pirms Black Friday un Ziemassvētku buma? Gribu savlaicīgi iegādāties dāvanas, nepārtērējot tajās kosmosu. Kuriem zīmoliem pievērst uzmanību? Kādas atlaides varbūt jau šobrīd ir? Interesē gan draudzenes apdāvināt, gan vīru un sievas māti, un, protams, arī savu ģimeni.
No savas pieredzes, ļoti labi izmantoju Zalando -50% atlaides, iepērkot gan dažas dāvanas dzimšanas dienām, gan sagādājot nepieciešamo ne tikai ziemai, bet arī jau pavasarim un vasarai.
Tāpat aktuāla lieta man ir apakšveļa. Varbūt ir vēl kādi zīmoli no apakšveļas, ko esat iecienījušas ārpus Triumpha un Laumas? Pēdējais, ko pamanīju, ir jaunais zīmols Lovin? Žigajeva reklamēja, izskatījās labi. Viņiem šobrīd ir -30% atlaide visai produkcijai. Ja kādu ieinteresēja, kods atlaidēm ir NOVEMBER. Man liekas, ka apakšveļa ir fantastiska dāvana dāmām. Vai tas tikai manā galvā tā? :D