Tas ir normāli just to ko Tu jūti, bet neļauj sliktajām domām vai sajūtām virsroku. Esi racionāla. Tavi hormoni ir karuselī, dod sev laiku adaptēties ar jauno posmu. Par māti nepiedzimst, par mammu kļūst. Mazais iepazīst pasauli,gluži, kā Tu iepazīsti viņu. Citām mīlestība parādās jau no pirmās dienas, citam paiet laiks kamēr sakārto savas domas, aprod ar jauno ikdienu. Man arī nebija eiforija, man dzemdības bija labas, bet es mocījos ar pēcdzemdību fiziskajam sāpēm, nevarēju sēdēt mēnesi, man sāpēja viss un raudāt gribējās, miega trūkums mani padarīja depresīvu. Es sevi nepazinu, jautāju sev kur es esmu iepinusies parakstoties uz bērnu. Bet dienu pa dienai es izbaudīju tās mazas rociņas, deguntiņu, mazulīša smaržu, un tā mīlestība auga un turpina augt. Pēcdzemdību sāpes aizmirsās, esmu izgulējusies un pateicoties vīra atbalstam man pilnīgi jau gribas nākamo bērnu. Lai gan tiešām sākuma domāju, nu wtf, vai tad man to vajadzēja. Ja jūti ka tomēr netiec gala ar savam domām utt, uzmeklē PEP mammu❤️