Gan sarakstes, gan skūpsti, gan arī intīmas tikšanās... utt.missfortune @ 28.10.2021 14:15Noteikti jāsaprot, kas ir domāts ar šo krāpšanu. Skūpsts, sarakstes, tikšanās, paralēli citas slēpas attiecības?
Uzdod sev jautājumu,vai tu varēsi turpināt būt kopā ar to cilvēku un aizmirst to,ka ir bijis ar tevi un kādu citu vēl? Nekad nepieminēt to?
Ir kas spēj piedot un aizmirst,ir kas nespēj.
Bet es nezinu, kā ir tad, kad attiecības balstītas uz materiālo labumu, bērniem u.tml.
LaLo @ 28.10.2021 15:21Neskatoties uz to, vai sarakste vai pārgulēšana, attiecības neturpinātu, neatkarīgi no tā- attiecību sākums vai ilgtermiņa ar visām hipotēkām, bērniem un pārējiem priekiem. Nekad nespētu aizmirst un līdz galam piedot, tādējādi postītu dzīvi gan sen, gan viņam.
LaBoo @ 28.10.2021 22:03Krāpšana laikam vienmēr būs tāds sāpīgs temats.
Esmu vienu reizi piedevusi, bet diemžēl puisis to izdarīja atkārtoti. (ar šo puisi sen vairs neesmu kopā, jo tas bija nu jau kādus padsmit gadus atpakaļ)
Ar šī brīža domāšanu, noteikti nepiedotu krāpšanu, it sevišķi ja mana otrā pusīte ir pārgulējis ar kādu citu (vienu, divas vai vairāk reizes). Krāpšana ir lieta ko nevar piedot, jo tas diemžēl parāda to, ka Tu necieni un nemīli to cilvēku ar ko esi kopā. Kā man reiz viens gudrs cilvēks teica, "Ja mīl, tad nekrāpj".
Un ja vīrietis ir vienreiz piekrāpis savu otro pusīti viņš to izdarīs vēl un vēl. Bieži vīrieši saka: "Tā bija kļūda, es tā negribēju", bet tie lielākoties ir tukši vārdi.
Reiz man draudzene labi pateica, ka "Krāpšana nav kļūda, tā ir izvēle", kas nozīmē, ka otrs ir izdarījis apzinātu izvēli laist pa kreisi un necienīt savu otro pusīti.
Vakarkleita @ 29.10.2021 23:10Ja krāpj 1 x krāps arī 6!!!
Arī man pieredze attiecību sākumā nokrāp 1x , pēc 3 gadiem krāpa, un vēl pēc 1 gada, tad krāpa ½gadu mīlas 3 stūris.
Neesam kopā, un tagad it kā esot precējies, bērns- bet gan jau arī tagad krāpj ????
Kā saka, kažoku met, tikumu gan ne. ?
CEC @ 30.10.2021 05:44Esmu vīrietis, un tas varbūt izklausīsies dīvaini, bet es savai otrai pusītei piedotu krāpšanu. Es uzskatu, ka vēlme pēc sānsoļiem rodas, ja sievietei attiecībās pietrūkst kaut kā, ko es nespēju sniegt - līdz ar to tā ir daļēji arī mana vaina. Un tāpēc es būtu gatavs uz to pievērt acis un to paciest. Ja vīrietis sievieti tiešām mīl, viņš nestāsies ceļā viņas laimei!
CEC @ 30.10.2021 05:44Esmu vīrietis, un tas varbūt izklausīsies dīvaini, bet es savai otrai pusītei piedotu krāpšanu. Es uzskatu, ka vēlme pēc sānsoļiem rodas, ja sievietei attiecībās pietrūkst kaut kā, ko es nespēju sniegt - līdz ar to tā ir daļēji arī mana vaina. Un tāpēc es būtu gatavs uz to pievērt acis un to paciest. Ja vīrietis sievieti tiešām mīl, viņš nestāsies ceļā viņas laimei!