Hey!
Pašlaik esmu uzsākusi strādāt paralēli studijām, pagaidām darbs vēl klātienē, studijas attālināti gan, bet es esmu nenormālā stresā visu laiku. Kārtējā diena, kas man jāpavada pie grāmatām, jo nākamnedeļ 2 kontroldarbi, pāris semināri, mājas darbs jāiesneidz. Šķiet, ka tagad visa dzīve sastāv no darbs-mācības, es cenšos katru nedēļu ņemt vienu dienu off, bet tāpat tad nevaru atslābināties, jo man ir stress par neizdarītiem darbiem studijās vai epastiem, kurus darbā jānosūta.
Es nezinu kā cilvēki to visu samenedžē, bet es nevaru. Jā, esmu pasākusi dzert ''stop stress'' bezrecepšu tabletes, it kā palīdzot, bet nezinu, gribas dabiski rast to mieru.
Domāju, ka stresu man izraisa perfekcionisms - gan darbā, gan studijās... bet grūti atmest to.
Katru reizi sevi atgādinu - tver to visu vieglāk, bet nezinu, nesanāk... apnicis būt šajā vāveres ritenī, bet nezinu ko lai vēl izmēģina, lai dzīvotu mierīgāk un baudītu dzīvi kā cilvēks...
Visu laiku sev atgādinu, ka pienāks laiki labāki.... bet nu iekšēji emocionāli arī ir ļoti grūti, kad stress spiež